Дата 2012.12.12  Време 19:47  Посещения 636  Новини Новини
коледа
Коледа идва с нови коледни игри Коледа идва, а с нея и много нови забавни Коледни игри. Намерете много коледни игри в специална отделна категория Коледни игри. Можете да добавите в сайта игра с коледна тематика, която сте харесали.

Ето някои нови предложения за коледни игри:

Коледа с базука 2

Дядо Коледа си е взел базука, с която може по-бързо да доставя подаръците. Помогни му да уцели всички комини на къщите.

Елф спасява Дядо Коледа

Дядо Коледа е заседнал в един от комините преди Коледа. Помогни на Елфа да реши загадката и да спаси Дядо Коледа, за да може той да разнесе и останалите подаръци.

Стреляй с Дядо Коледа

Тичай и стреляй с Дядо Коледа и му помогни да елиминира всички противници, които се опитват да го спрат да разнесе подаръците за Коледа.

Наводнено село Бъдни вечер

Прокопай канали в селото и помогни на селяните да изгонят пиратите в навечерието на Бъдни вечер.

Дядо Коледа ракета 2

Лети с Дядо Коледа в небето и му помогни да стигне до Луната, където са всички подаръци за Коледа.

Коледни подаръци

Разрежи въжетата и помогни на Дядо Коледа да напълни всички коледни чорапи с подаръци.

Ритни Дядо Коледа 3

В тази игра трябва да помогнете на Дядо Коледа да стигне до всеки комин, за да може да достави подаръците на време за Коледа. На разположение са двата най-верни елени на Дядо Коледа, които могат да го ритнат и да го изпратят в желаната дестинация.

Коледен тетрис

Всеки обича подаръци, а Коледа без подаръци не може. Играйте тази забавна тетрис игра с много подаръци. Изчистете кулите от подаръчни кутии преди да станат много високи и да наранят преминаващите птици.

Коледна памет 2

Запомнете местата на коледните предмети и намерете двойките еднакви. Бъдете съсредоточени, понеже предметите често ще си сменят местата.

Липсващ коледен подарък

Дядо Коледа е загубил подаръците. Помогни му да премине през препятствията, да събере подаръците в торбата и да ги достави по домовете.

Коледна плячка 2

Размести местата на коледните предмети и ги подреди по три от вид в колона или ред, за да ги събереш.

Турбо Дядо Коледа 2

Изстреляй Дядо Коледа в небето и събирай много елементи и точки.

60 секунди коледно бягство

Помогни на Дядо Коледа да стигне до желаната дестинация за по-малко от 60 секунди и да разнесе всички подаръци.

Играйте забавни Коледни игри и се забавлявайте заедно с нас. Пожелаваме ви весели празници изпълнени с много весели моменти и подаръци. Дано Коледа ви донесе това, което сте си пожелали.

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Шоколадови блокчета
Шоколадови блокчета Влез в един вкусен свят с шоколадовите блокчета в тази онлайн логическа игра. Твоята задача е да поставиш блокчетата на игралното поле и да образуваш цели редици или колони. Всяко ниво вече има няколко блокчета на игралното поле, които трябва да изчистиш, за да продължиш напред в играта. Завърши всяко ниво колкото можеш по-бързо, преди времето да изтече.
Карти 21
Карти 21 Това е увлекателна онлайн логическа игра с комбиниране на карти. Целта е да комбинираш картите в колони и да направиш сума от 21. Имаш три живота в играта. Всяка колона, която привиши сумата от 21, ще ти отнеме един живот. Всяка комбинация трябва да е от максимум 5 карти, в противен случай един живот ще бъде отнемен. Играта приключва, ако загубиш всички 3 живота в играта.
Пазители на злато
Пазители на злато Това е уникална онлайн игра в подземните мини за злато. В подземните мини златото е трудно да бъде опазено от миньорите. В тази игра има стражи, които наблюдават миньорите и пазят златото да не бъде откраднато. Твоята задача е да помогнеш на бедните миньори да получат заслужена награда за изморителния труд, който полагат. Трябва да прекараш златото до изхода във всяко ниво на играта. За целта можеш да подаваш златото от един миньор на друг. Трябва да избягваш погледа на пазача, докато подаваш златото. В редиците на миньорите има също предатели и трябва да внимаваш да не им подадеш по грешка златото. Ако те хванат, играта приключва, но не се притеснявай, винаги можеш да започнеш нивото отначало.
Баскет шампиони
Баскет шампиони Покажи своите баскетболни умения и забий топката в коша в тази онлайн спортна игра. Играта предлага поредица от нива, е които темата ще се сменя на всеки 5 нива. Целта в играта е да отправиш топката към коша с помощта на флиперите. Приеми предизвикателството и се опитай да вкараш топката в коша във всяко едно ниво. Не допускай топката да падне, в противен случай играта ще приключи.
Смешни вицове, клипове и снимки