Дата 2012.12.12  Време 19:47  Посещения 636  Новини Новини
коледа
Коледа идва с нови коледни игри Коледа идва, а с нея и много нови забавни Коледни игри. Намерете много коледни игри в специална отделна категория Коледни игри. Можете да добавите в сайта игра с коледна тематика, която сте харесали.

Ето някои нови предложения за коледни игри:

Коледа с базука 2

Дядо Коледа си е взел базука, с която може по-бързо да доставя подаръците. Помогни му да уцели всички комини на къщите.

Елф спасява Дядо Коледа

Дядо Коледа е заседнал в един от комините преди Коледа. Помогни на Елфа да реши загадката и да спаси Дядо Коледа, за да може той да разнесе и останалите подаръци.

Стреляй с Дядо Коледа

Тичай и стреляй с Дядо Коледа и му помогни да елиминира всички противници, които се опитват да го спрат да разнесе подаръците за Коледа.

Наводнено село Бъдни вечер

Прокопай канали в селото и помогни на селяните да изгонят пиратите в навечерието на Бъдни вечер.

Дядо Коледа ракета 2

Лети с Дядо Коледа в небето и му помогни да стигне до Луната, където са всички подаръци за Коледа.

Коледни подаръци

Разрежи въжетата и помогни на Дядо Коледа да напълни всички коледни чорапи с подаръци.

Ритни Дядо Коледа 3

В тази игра трябва да помогнете на Дядо Коледа да стигне до всеки комин, за да може да достави подаръците на време за Коледа. На разположение са двата най-верни елени на Дядо Коледа, които могат да го ритнат и да го изпратят в желаната дестинация.

Коледен тетрис

Всеки обича подаръци, а Коледа без подаръци не може. Играйте тази забавна тетрис игра с много подаръци. Изчистете кулите от подаръчни кутии преди да станат много високи и да наранят преминаващите птици.

Коледна памет 2

Запомнете местата на коледните предмети и намерете двойките еднакви. Бъдете съсредоточени, понеже предметите често ще си сменят местата.

Липсващ коледен подарък

Дядо Коледа е загубил подаръците. Помогни му да премине през препятствията, да събере подаръците в торбата и да ги достави по домовете.

Коледна плячка 2

Размести местата на коледните предмети и ги подреди по три от вид в колона или ред, за да ги събереш.

Турбо Дядо Коледа 2

Изстреляй Дядо Коледа в небето и събирай много елементи и точки.

60 секунди коледно бягство

Помогни на Дядо Коледа да стигне до желаната дестинация за по-малко от 60 секунди и да разнесе всички подаръци.

Играйте забавни Коледни игри и се забавлявайте заедно с нас. Пожелаваме ви весели празници изпълнени с много весели моменти и подаръци. Дано Коледа ви донесе това, което сте си пожелали.

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Баскет шампиони
Баскет шампиони Покажи своите баскетболни умения и забий топката в коша в тази онлайн спортна игра. Играта предлага поредица от нива, е които темата ще се сменя на всеки 5 нива. Целта в играта е да отправиш топката към коша с помощта на флиперите. Приеми предизвикателството и се опитай да вкараш топката в коша във всяко едно ниво. Не допускай топката да падне, в противен случай играта ще приключи.
Открий разликите Гора
Открий разликите Гора Влез в дивите гори и играй с животните в тази онлайн игра с откриване на разлики. Играта предлага 20 вълнуващи нива. Опитай се да откриеш всички разлики колкото можеш по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Стикмен против зомбита
Стикмен против зомбита Това е екшън приключенска игра със стикмен и зомбита. Тук можеш да влезеш в ролята на смела нинжа. Твоята мисия е да елиминираш всички зомбита. По пътя ще намериш пари, които можеш да използваш, за да отключиш нови скинове. Открий всички зомбита и ги елиминирай, преди те да те наранят, за да завършиш нивото в играта.
Невинен хекса пъзел
Невинен хекса пъзел Това е забавна логическа игра с подреждане на пъзели. Играта има необикновенни парчета от пъзела, коита с шест страни. В началото на всяко ниво можеш да погледнеш за кратко цялата картинка. След това трябва да се опиташ да поставиш парчетата от пъзела на правилните места. Събери цялата картинка колкото можеш по-бързо, за да получиш по-висок резултат в играта.
Смешни вицове, клипове и снимки