Дата 2012.12.12  Време 19:47  Посещения 625  Новини Новини
коледа
Коледа идва с нови коледни игри Коледа идва, а с нея и много нови забавни Коледни игри. Намерете много коледни игри в специална отделна категория Коледни игри. Можете да добавите в сайта игра с коледна тематика, която сте харесали.

Ето някои нови предложения за коледни игри:

Коледа с базука 2

Дядо Коледа си е взел базука, с която може по-бързо да доставя подаръците. Помогни му да уцели всички комини на къщите.

Елф спасява Дядо Коледа

Дядо Коледа е заседнал в един от комините преди Коледа. Помогни на Елфа да реши загадката и да спаси Дядо Коледа, за да може той да разнесе и останалите подаръци.

Стреляй с Дядо Коледа

Тичай и стреляй с Дядо Коледа и му помогни да елиминира всички противници, които се опитват да го спрат да разнесе подаръците за Коледа.

Наводнено село Бъдни вечер

Прокопай канали в селото и помогни на селяните да изгонят пиратите в навечерието на Бъдни вечер.

Дядо Коледа ракета 2

Лети с Дядо Коледа в небето и му помогни да стигне до Луната, където са всички подаръци за Коледа.

Коледни подаръци

Разрежи въжетата и помогни на Дядо Коледа да напълни всички коледни чорапи с подаръци.

Ритни Дядо Коледа 3

В тази игра трябва да помогнете на Дядо Коледа да стигне до всеки комин, за да може да достави подаръците на време за Коледа. На разположение са двата най-верни елени на Дядо Коледа, които могат да го ритнат и да го изпратят в желаната дестинация.

Коледен тетрис

Всеки обича подаръци, а Коледа без подаръци не може. Играйте тази забавна тетрис игра с много подаръци. Изчистете кулите от подаръчни кутии преди да станат много високи и да наранят преминаващите птици.

Коледна памет 2

Запомнете местата на коледните предмети и намерете двойките еднакви. Бъдете съсредоточени, понеже предметите често ще си сменят местата.

Липсващ коледен подарък

Дядо Коледа е загубил подаръците. Помогни му да премине през препятствията, да събере подаръците в торбата и да ги достави по домовете.

Коледна плячка 2

Размести местата на коледните предмети и ги подреди по три от вид в колона или ред, за да ги събереш.

Турбо Дядо Коледа 2

Изстреляй Дядо Коледа в небето и събирай много елементи и точки.

60 секунди коледно бягство

Помогни на Дядо Коледа да стигне до желаната дестинация за по-малко от 60 секунди и да разнесе всички подаръци.

Играйте забавни Коледни игри и се забавлявайте заедно с нас. Пожелаваме ви весели празници изпълнени с много весели моменти и подаръци. Дано Коледа ви донесе това, което сте си пожелали.

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Маджонг делукс 2
Маджонг делукс 2 Играй във втората част на тази интересна онлайн маджонг игра. Целта на играта е да премахнеш всички плочки от дъската. Можеш да премахнеш само двойки плочки, които са свободни отстрани.
Ели и приятели Приготви се за първа среща
Ели и приятели Приготви се за първа среща Ели и нейните приятелки ще се готвят за първа среща в тази онлайн игра за момичета. Присъедини се към момичетата и пробвай модни аксесоари и блестящи рокли. Гмурни се във вълнуващата атмосфера на една първа среща и помогни на Ели да се подготви добре. Първото впечатление, което външният вид прави, е много важно. Затова Ели иска да изглежда блестящо за романтичната среща.
Прегради вкъщи 2
Прегради вкъщи 2 Играй с преградите в къщата във втората част на тази онлайн логическа игра. Защити семейството от злодеите в играта и им помогни да съберат пари, за да построят свой собствен дом. Премахни преградите в правилната последователност, за да разрешиш логическите задачи в играта.
Плодови връзки
Плодови връзки Това е вълнуваща маджонг игра с много вкусни плодове. Твоята задача е да намериш маджонг плочките с еднакви плодове и да ги свържеш. Можеш да свързваш само плодове, които не са блокирани отстрани и връзките между плодовете могат да правят само два завоя. Постарай се да събереш всички плодове преди времето в играта да изтече.
Смешни вицове, клипове и снимки