Дата 2012.12.12  Време 19:47  Посещения 613  Новини Новини
коледа
Коледа идва с нови коледни игри Коледа идва, а с нея и много нови забавни Коледни игри. Намерете много коледни игри в специална отделна категория Коледни игри. Можете да добавите в сайта игра с коледна тематика, която сте харесали.

Ето някои нови предложения за коледни игри:

Коледа с базука 2

Дядо Коледа си е взел базука, с която може по-бързо да доставя подаръците. Помогни му да уцели всички комини на къщите.

Елф спасява Дядо Коледа

Дядо Коледа е заседнал в един от комините преди Коледа. Помогни на Елфа да реши загадката и да спаси Дядо Коледа, за да може той да разнесе и останалите подаръци.

Стреляй с Дядо Коледа

Тичай и стреляй с Дядо Коледа и му помогни да елиминира всички противници, които се опитват да го спрат да разнесе подаръците за Коледа.

Наводнено село Бъдни вечер

Прокопай канали в селото и помогни на селяните да изгонят пиратите в навечерието на Бъдни вечер.

Дядо Коледа ракета 2

Лети с Дядо Коледа в небето и му помогни да стигне до Луната, където са всички подаръци за Коледа.

Коледни подаръци

Разрежи въжетата и помогни на Дядо Коледа да напълни всички коледни чорапи с подаръци.

Ритни Дядо Коледа 3

В тази игра трябва да помогнете на Дядо Коледа да стигне до всеки комин, за да може да достави подаръците на време за Коледа. На разположение са двата най-верни елени на Дядо Коледа, които могат да го ритнат и да го изпратят в желаната дестинация.

Коледен тетрис

Всеки обича подаръци, а Коледа без подаръци не може. Играйте тази забавна тетрис игра с много подаръци. Изчистете кулите от подаръчни кутии преди да станат много високи и да наранят преминаващите птици.

Коледна памет 2

Запомнете местата на коледните предмети и намерете двойките еднакви. Бъдете съсредоточени, понеже предметите често ще си сменят местата.

Липсващ коледен подарък

Дядо Коледа е загубил подаръците. Помогни му да премине през препятствията, да събере подаръците в торбата и да ги достави по домовете.

Коледна плячка 2

Размести местата на коледните предмети и ги подреди по три от вид в колона или ред, за да ги събереш.

Турбо Дядо Коледа 2

Изстреляй Дядо Коледа в небето и събирай много елементи и точки.

60 секунди коледно бягство

Помогни на Дядо Коледа да стигне до желаната дестинация за по-малко от 60 секунди и да разнесе всички подаръци.

Играйте забавни Коледни игри и се забавлявайте заедно с нас. Пожелаваме ви весели празници изпълнени с много весели моменти и подаръци. Дано Коледа ви донесе това, което сте си пожелали.

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Стрелец с билярдни топки
Стрелец с билярдни топки Това е класическа игра със стрелба с балончета с билярдни топки. Съчетай топките по цветове и ги изчисти от игралното поле. Опитай се да изчистиш колкото се може повече топки. Ако топките запълнят игралното поле, играта ще приключи.
Състезание с каляски
Състезание с каляски Включи се в надправарата с каляски с коне в тази онлайн игра със залагане. Избери конете, които най-вероятно ще спечелят в надбягването, и заложи съответна сума на тях. Опитай се да спечелиш колкото се може по-висок резултат в играта.
Олко 2
Олко 2 Събирай плочките по двойки във втората част на тази онлайн маджонг игра. Можеш да събираш само плочките, които могат да бъдат събрани отстрани. Събери всички плочки от игралното поле, за да завършиш дадено ниво в играта.
Супер хвърляне
Супер хвърляне В тази екшън игра ще цари пълен безпорядък в битка с всички средства. Направи своя ход и хвани който и да е предмет наоколо, за да го хвърлиш към противника. Опитай се да удариш тежко противника, за да победиш в битката. Избягвай предметите, които противникът хвърля, за да оцелееш. Премини през битки в различни нива, всяко от които ще представи своите предизвикателства.
Смешни вицове, клипове и снимки