Дата 2014.10.23  Време 17:40  Посещения 531  Новини Новини
Flashigri.org с мобилна версия Сайтът за онлайн игри flashigri.org вече има и мобилна версия, където можете да играете много игри на вашите мобилни устройства, които имат тъчскрийн.

Онлайн игрите могат да бъдат играни на вашите телефони или таблети, стига да имате връзка към интернет. За да можете да играете, вашето мобилно устройство трябва да поддържа html5, което е валидно за новите мобилни браузъри.

Можете да играете мобилните игри в сайта независимо къде се намирате, като влезете от телефона си на flashigri.org. Автоматично ще бъдете препратени към мобилната версия на сайта - m.flashigri.org.

Очакваме вашите мнения и предложения за мобилната версия на сайта или нови игри, които можем да включим в сайта.

Приятна игра.

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Моден практикант Стилно пътуване
Моден практикант Стилно пътуване Отправи се на едно преобразяващо пътуване в света на стила и модата с тази онлайн игра за момичета. Стани практикант в една модна компания и се научи да съставяш красив моден външен вид. Потопи се в забързания свят на модата. С всяка една задача в играта можеш да подобриш модните си умения и да отключиш нови възможности да заблестиш.
Динамони 7
Динамони 7 Избери свой собствен демон и победи противниците в тази седма част на играта. Тази нова част на играта със събиране на чудовища включва четири нови зони за изследване. Създай свой отбор и стани истински Динамон водач. Твоето пътешествие около света продължава с демоните в тази седма част на играта.
Гараж за коли Разлики
Гараж за коли Разлики Играй в гаража с тази онлайн игра с откриване на разлики. Картинките в играта изглеждат на пръв поглед еднакви, но има 5 разлики между всяка една двойка картинки. Твоята задача е да откриеш всички разлики. Завърши всяко едно ниво колкото може по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Стани ушен лекар
Стани ушен лекар Стани ушен лекар и лекувай пациентите в лекарския кабинет в тази онлайн игра. Опашката от пациенти за лечение на ушите в болницата нараства. Нужен е ние лекар и ти можеш да помогнеш. Следвай инструкциите в играта и се научи бързо как да лекуваш ушите на пациентите. Използвай различни инструменти, почисти ушите и излекувай всички проблеми колкото можеш по-ефикасно и по-бързо.
Смешни вицове, клипове и снимки