Дата 2014.06.18  Време 20:21  Посещения 360  Новини Новини
Нов сайт за онлайн игри 7igri.com Тук ще ви представим един нов сайт за флаш игри - 7igri.com, където можете да играете много забавни онлайн игри. 7igri.com има приятен дизайн, лек и семпъл интерфейс. Тук лесно лесно можете да намерите своите любими игри.

Всяка седмица в сайта се добавят нови 7 игри, които можете да играете напълно безплатно. От тук идва и името на сайта - седем игри. Сайтът предлага много различни допълнителни функции на своите посетители - топ класация на игри, добавяне на игри в любими, списък с последно играни игри и други.

Игрите в сайта могат да бъдат намерени в различни списаци по категории. В началната страница на сайта са разположени най-новите игри, които са добавени в сайта. Игрите в списъците са изобразени единствено посредством снимка от самата игра. Когато се посочи с мишката върху снимката, се появява заглавието на играта.

Всеки списък с игри е разположен на страници по 35 игри. При преминаване в долната част на екрана, игрите от следващата страница се появяват автоматично. Това прави навигацията в сайта лесна и не затруднява посетителите с необходимостта от натискане на бутони.

Надяваме се този сайт да ви хареса и да ви донесе много забавни моменти.

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Коледа 5 разлики
Коледа 5 разлики Играй в коледната атмосфера в тази онлайн игра с разлики. Опитай се да намериш всички пет разлики между двете коледни картинки. В играта има пет нива с интересни коледни картинки.
1001 арабски нощи
1001 арабски нощи Играй в мистериозните арабски нощи и разгадай всички загадки, като комбинираш елементите по три или повече еднакви в ред или колона. Събери специалните обекти, като премахнеш елементите под тях, и ги оставиш да паднат на земята. Изчисти всички специални обекти, за да завършиш дадено ниво в играта.
Списъкът на Линкълн
Списъкът на Линкълн Играй с Линкълн и му помогни да изпълни задачите в тази онлайн приключенска игра. Завърши всички задачи за сестрите на Линкълн, така че той да получи малко време, в което може да чете своите комикси.
Маджонг измерения Коледа
Маджонг измерения Коледа Това е маджонг игра с три измерения и коледна тематика. Твоята задача е да съединиш еднаквите блокчета и да изчистиш игралното поле. Можеш да въртиш блокчетата, така че да ги видиш от всички страни. Можеш да свързваш само блокчета, които са свободни и разположени на ръба.
Смешни вицове, клипове и снимки