Дата 2013.04.11  Време 19:05  Посещения 422  Игри Игри
защитни кули
Скъпоценностите - богатство или проклятие Богатството е нещо, към което се стремят много хора. Някои го намират, други не. Но дали придобитото съкровище е богатство или може да се окаже проклятие, което да ви погуби. Този въпрос е в основата на играта Прокълнато съкровище (Cursed Treasure), където богатсвото носи не само щастие, но и проклятие. Кралството ритежава скъпоценни камъни, към които се стремят много врагове, готови на всичко, за да го получат.

Прокълнато съкровище е стратегическа игра, в която трябва да построите силна защита от защитни кули. Целта на играта е да предпазите скъпоценните камъни. Не трябва да оставяте атакуващите противници да ги откраднат. Всеки противник може да носи само по един камък, но в някои нива има по един герой, които може да открадне всичките ви камъни.

Игрите със защитни кули (tower defense) са увлекателни и представляват истинско предизвикателство пред играчите. Тук имате на разположение различни видове кули с уникални способности. Те са изградени въз основа на различни елементи - огън, дърво и магия. Трябва внимателно да прецените къде и какви кули да разположите, за да изградите максимално ефективна защита. Враговете са многобройни и освен това владеят различни тайни умения, с които ще е трудно да се справите.

В играта има различни сгради, които можете в процеса на играта да разрушите. Разрушавайки дадена сграда можете да получите различни бонуси - сила, пари или да елиминирате някой източник на противници. Спечелените пари можете да използвате за подобряване способностите на кулите.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Подреди купчината
Подреди купчината Подреди цветните цилиндри в тази онлайн логическа игра. Можеш да местиш най-горния цилиндър от всяка купчина. Премести последователно всички цилиндри с еднакъв цвят в една от купчините. Има два режима на игра - лесен с повече време и сложен, в който има по-малко купчини, в които можеш да подреждаш цилиндрите. Подреди всички цилиндри по цветове колкото можеш по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Майстор на скоростта
Майстор на скоростта Тази игра ще те отправи на едно пътешествие с бъзи коли и много адреналин. Звука на двигателя и вълнението от скоростта на пътя са главна част от играта. Влез в колата и се състезавай с най-добрите в света. Събирай бонуси, избягвай препятсвията и избутай противниците от пистата, за да си проправиш път. Използвай събраните точки, за да подобриш твоята кола.
Готвене в града на ветровете
Готвене в града на ветровете Кулинарния празник започва в града на ветровете с тази онлайн игра с готвене. Участници от всички страни са дошли, за да покажат своите готварски умения. Те ще приготвят своите любими ястия, за да впечатлят жителите на града. Включи се в празника и приготви различни ястия, десерти и напитки. Не забравяй, че ястията не трябва да са само вкусни, но и трябва да изглеждат колкото се може по-впечатляващо.
Каубои против роботи
Каубои против роботи Извади каубойските оръжия и се защитавай от роботите в тази онлайн екшън игра. Стреляй и спри атакуващите роботи преди да са разбили твоята защита и да стигнат до теб. Нивата ще стават все по-трудни и ще са истинско предизвикателство за твоите стрелкови умения. Унищожи всички противници и събери всички звезди и колкото се може повече точки в играта.
Смешни вицове, клипове и снимки