Дата 2013.02.06  Време 18:01  Посещения 264  Игри Игри
Банда герои на приключение Играта Банда герои е изпълнена с фантастични приказни герои и много вълнуващи приключения. Историята започва в кралската съкровищница, където главния герой Джош се опитва да открадне един скъпоценен камък. Но нещата не се развиват според очакванията. Ненадейно се появяват други злодеи, които взимат съкровището, а Джош е набеден за злосторника.

Главната цел на Джош е да намери разбойниците, които са откраднали скъпоценния камък - Сърцето на Агот. Той притежава много голяма сила и не трябва да попада в лоши ръце. Джош е специалист в изманмите и кражбите, но освен това си борави много добре и със своя меч. По пътя си той ще срещне нови съюзници, с които ще сформират една задружна банда от герои.

След известно време към Джош се присъединява Ерика - пазач в кралската стража. Тя е добра с арбалета и винаги го носи със себе си. Ерика решава да помогне на Джош да върне камъка на кралството, понеже му няма доверие.

Следващият герой, който се присъединяват към нашата банда е Селена. Тя е работила за лошата сила и иска да си отмъсти, затова помага на нашите герои. Селена е изкусна магьосница и познава добре вражеските земите, понеже е израстнала там.

Глен е магьосник, който е бил в плен на лошата страна в продължение на много години. След като го освободиш от злата магьосница, той ще се присъединява към бандата. Глен притежава силни въздушни магии, с които лесно поваля враговете.

Последният герой, които е част от бандата е Рей. Той е инженер и носи със себе си собственоръчно изработено мощно оръжие, което може да хвърля бомби.

В процеса на играта героите се срещат с много различни противници - войници, зомбита, вълци, магьосници и други. За щастие по пътя им много злато и нови оръжия. Златото може да бъде използвано за закупуване на допълнителни способности в магазина на играта. Така героите стават още по-добри и силни, притежавайки различни чудни способности.

Във всяко едно ниво могат да участват максимум трима от всички герои. Преди началото на битката, трябва да изберете на кои герои ще разчитате. Също така трябва да изберете и кой герой ще е лидер на групата. От това зависи какво специално умение ще можете да използвате по време на играта.

Изиграйте играта от началото до края и вижте сами как се развива историята. След края на всяко едно ниво има кратки разговори и събития, с които се развива действието.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Стрелец с билярдни топки
Стрелец с билярдни топки Това е класическа игра със стрелба с балончета с билярдни топки. Съчетай топките по цветове и ги изчисти от игралното поле. Опитай се да изчистиш колкото се може повече топки. Ако топките запълнят игралното поле, играта ще приключи.
Състезание с каляски
Състезание с каляски Включи се в надправарата с каляски с коне в тази онлайн игра със залагане. Избери конете, които най-вероятно ще спечелят в надбягването, и заложи съответна сума на тях. Опитай се да спечелиш колкото се може по-висок резултат в играта.
Олко 2
Олко 2 Събирай плочките по двойки във втората част на тази онлайн маджонг игра. Можеш да събираш само плочките, които могат да бъдат събрани отстрани. Събери всички плочки от игралното поле, за да завършиш дадено ниво в играта.
Супер хвърляне
Супер хвърляне В тази екшън игра ще цари пълен безпорядък в битка с всички средства. Направи своя ход и хвани който и да е предмет наоколо, за да го хвърлиш към противника. Опитай се да удариш тежко противника, за да победиш в битката. Избягвай предметите, които противникът хвърля, за да оцелееш. Премини през битки в различни нива, всяко от които ще представи своите предизвикателства.
Смешни вицове, клипове и снимки