Дата 2013.02.05  Време 19:07  Посещения 636  Игри Игри
Зимни приключения с ескимоси Обичате ли зимните приключения, изпълнени с много сняг? Ако е така, тази игра е точно за вас. Супер воден герой е аркадна флаш игра, в която ще се сблъскате с много сняг и логически задачи. Намерете правилния начин да стигнете до изхода във всички нива.

Тук главния герой е един малък ескимос. Той живее в отдалечени заснежени земи заедно със своят дядо. Един ден те отишли да ловят риба. Издълбали дупка в снега и пуснали въдиците във водата. Изневиделица се появил един лош ескимос. За нещастие той отвлякъл дядото на малкото момче. Тук започва неговото приключение.

Помогни на уплашения ескимос да премине всички препятсвия по пътя и да намери своя дядо. Детето има силната дарба да превръща водата в лед и обратно. Тя ще му помогне да се справи с трудностите, които срещне. Освен вода и лед на пътят му ще има различни противници, които трябва да избягва.

Главната цел в играта е да достигнете червения флаг във всяко едно ниво, за да продължите напред. В началото на играта ще намерите и оръжие, с което ще можете да разбивате леда. Трябва правилно да прецените, кои блокчета лед да разбиете, за да може да достигнете до крайната цел.

Помогнете на малкия ескимос да спаси дядо си и да заживеят отново заедно в своята зимна страна.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Моден практикант Стилно пътуване
Моден практикант Стилно пътуване Отправи се на едно преобразяващо пътуване в света на стила и модата с тази онлайн игра за момичета. Стани практикант в една модна компания и се научи да съставяш красив моден външен вид. Потопи се в забързания свят на модата. С всяка една задача в играта можеш да подобриш модните си умения и да отключиш нови възможности да заблестиш.
Динамони 7
Динамони 7 Избери свой собствен демон и победи противниците в тази седма част на играта. Тази нова част на играта със събиране на чудовища включва четири нови зони за изследване. Създай свой отбор и стани истински Динамон водач. Твоето пътешествие около света продължава с демоните в тази седма част на играта.
Гараж за коли Разлики
Гараж за коли Разлики Играй в гаража с тази онлайн игра с откриване на разлики. Картинките в играта изглеждат на пръв поглед еднакви, но има 5 разлики между всяка една двойка картинки. Твоята задача е да откриеш всички разлики. Завърши всяко едно ниво колкото може по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Стани ушен лекар
Стани ушен лекар Стани ушен лекар и лекувай пациентите в лекарския кабинет в тази онлайн игра. Опашката от пациенти за лечение на ушите в болницата нараства. Нужен е ние лекар и ти можеш да помогнеш. Следвай инструкциите в играта и се научи бързо как да лекуваш ушите на пациентите. Използвай различни инструменти, почисти ушите и излекувай всички проблеми колкото можеш по-ефикасно и по-бързо.
Смешни вицове, клипове и снимки