Дата 2013.02.05  Време 19:07  Посещения 640  Игри Игри
Зимни приключения с ескимоси Обичате ли зимните приключения, изпълнени с много сняг? Ако е така, тази игра е точно за вас. Супер воден герой е аркадна флаш игра, в която ще се сблъскате с много сняг и логически задачи. Намерете правилния начин да стигнете до изхода във всички нива.

Тук главния герой е един малък ескимос. Той живее в отдалечени заснежени земи заедно със своят дядо. Един ден те отишли да ловят риба. Издълбали дупка в снега и пуснали въдиците във водата. Изневиделица се появил един лош ескимос. За нещастие той отвлякъл дядото на малкото момче. Тук започва неговото приключение.

Помогни на уплашения ескимос да премине всички препятсвия по пътя и да намери своя дядо. Детето има силната дарба да превръща водата в лед и обратно. Тя ще му помогне да се справи с трудностите, които срещне. Освен вода и лед на пътят му ще има различни противници, които трябва да избягва.

Главната цел в играта е да достигнете червения флаг във всяко едно ниво, за да продължите напред. В началото на играта ще намерите и оръжие, с което ще можете да разбивате леда. Трябва правилно да прецените, кои блокчета лед да разбиете, за да може да достигнете до крайната цел.

Помогнете на малкия ескимос да спаси дядо си и да заживеят отново заедно в своята зимна страна.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Готвене на живо
Готвене на живо Помогни на Джейн с нейната кариера на готвач в тази онлайн игра. Джейн пътува по света и изследва местната кухня и местни ресторанти, като ги описва в своя блог. Присъедини се към приключението на младия готвач и научи много нови рецепти.
Плодови бонбони Обединиение
Плодови бонбони Обединиение Играй със сочните плодови бонбони в тази онлайн логическа игра. Целта в играта е да обединиш еднаквите бонбони. Всяка двойка еднакви бонбони ще произведът друг по-голям бонбон. Обедини колкото се може повече бонбони, за да събереш максимален резултат в играта. Ако полето се запълни, играта ще приключи.
Русалки Открий разликите
Русалки Открий разликите Играй с красивите русалки в тази онлайн логическа игра с откриване на разлики. Гмурни се в един очарователен подводен свят с русалките и се наслаждавай на подводните пейзажи. Огледай внимателно двете картинки в играта и открий всички разлики. Завърши всяко ниво колкото можеш по-бързо, за да получиш повече точки. Ако времето изтече, играта ще приключи, но можеш винаги да започнеш нивото отначало.
Не се сърди човече Класика
Не се сърди човече Класика Играй в тази класическа игра на Не се сърди човече онлайн. Целта в играта е да направиш една обиколка и да стигнеш до крайната цел с всяка една от четирите пионки. Можеш да играеш против компютъра или с приятел на едно устройство. Хвърли зарчето и започни играта.
Смешни вицове, клипове и снимки