Дата 2013.02.05  Време 19:07  Посещения 625  Игри Игри
Зимни приключения с ескимоси Обичате ли зимните приключения, изпълнени с много сняг? Ако е така, тази игра е точно за вас. Супер воден герой е аркадна флаш игра, в която ще се сблъскате с много сняг и логически задачи. Намерете правилния начин да стигнете до изхода във всички нива.

Тук главния герой е един малък ескимос. Той живее в отдалечени заснежени земи заедно със своят дядо. Един ден те отишли да ловят риба. Издълбали дупка в снега и пуснали въдиците във водата. Изневиделица се появил един лош ескимос. За нещастие той отвлякъл дядото на малкото момче. Тук започва неговото приключение.

Помогни на уплашения ескимос да премине всички препятсвия по пътя и да намери своя дядо. Детето има силната дарба да превръща водата в лед и обратно. Тя ще му помогне да се справи с трудностите, които срещне. Освен вода и лед на пътят му ще има различни противници, които трябва да избягва.

Главната цел в играта е да достигнете червения флаг във всяко едно ниво, за да продължите напред. В началото на играта ще намерите и оръжие, с което ще можете да разбивате леда. Трябва правилно да прецените, кои блокчета лед да разбиете, за да може да достигнете до крайната цел.

Помогнете на малкия ескимос да спаси дядо си и да заживеят отново заедно в своята зимна страна.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Стрелец с билярдни топки
Стрелец с билярдни топки Това е класическа игра със стрелба с балончета с билярдни топки. Съчетай топките по цветове и ги изчисти от игралното поле. Опитай се да изчистиш колкото се може повече топки. Ако топките запълнят игралното поле, играта ще приключи.
Състезание с каляски
Състезание с каляски Включи се в надправарата с каляски с коне в тази онлайн игра със залагане. Избери конете, които най-вероятно ще спечелят в надбягването, и заложи съответна сума на тях. Опитай се да спечелиш колкото се може по-висок резултат в играта.
Олко 2
Олко 2 Събирай плочките по двойки във втората част на тази онлайн маджонг игра. Можеш да събираш само плочките, които могат да бъдат събрани отстрани. Събери всички плочки от игралното поле, за да завършиш дадено ниво в играта.
Супер хвърляне
Супер хвърляне В тази екшън игра ще цари пълен безпорядък в битка с всички средства. Направи своя ход и хвани който и да е предмет наоколо, за да го хвърлиш към противника. Опитай се да удариш тежко противника, за да победиш в битката. Избягвай предметите, които противникът хвърля, за да оцелееш. Премини през битки в различни нива, всяко от които ще представи своите предизвикателства.
Смешни вицове, клипове и снимки