Дата 2012.08.22  Време 12:35  Посещения 232  Игри Игри
Вземете парите на мафията Боб е запленен от подвизите и приключенията на Робин Худ. Той тренира усилено, за да придобие необходимите умения, и да стане като своя идол. Боб иска да помага на бедните и неоправданите. В играта Крадеца Боб (Bob the robber) ще имате възможност да ограбите парите на мафията. Помогнете на Боб да се справи със задачите, които си е поставил.

Боб има карта с всички къщи на мафията в града. Помогнете му да влезе незабелязан и да се справи с охраната и охранителната техника. Преминете през всички стаи на къщите и съберете всички ценности от кутии и сандъци. Внимавайте да не бъдете забелязани от камерите. За да го направите, можете да застанете точно под камерата, където тя не може да ви забележи, и после да преминете.

Както може да се очаква, къщите са пълни с охрана. Боб се е приготвил и за това. Той има оръжие, което можете да използвате, за да елиминирате всеки противник. Някои врати са подсигурени и от код, намерете кода и го въведете, за да можете да преминете.

Лазери блокират пътя до най-охраняваните стаи. Намерете източника им на захранване и ги деактивирайте.

Преминете през всички къщи с Боб и му помогнете да донесе справедливост в неговия град.

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Подреди купчината
Подреди купчината Подреди цветните цилиндри в тази онлайн логическа игра. Можеш да местиш най-горния цилиндър от всяка купчина. Премести последователно всички цилиндри с еднакъв цвят в една от купчините. Има два режима на игра - лесен с повече време и сложен, в който има по-малко купчини, в които можеш да подреждаш цилиндрите. Подреди всички цилиндри по цветове колкото можеш по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Майстор на скоростта
Майстор на скоростта Тази игра ще те отправи на едно пътешествие с бъзи коли и много адреналин. Звука на двигателя и вълнението от скоростта на пътя са главна част от играта. Влез в колата и се състезавай с най-добрите в света. Събирай бонуси, избягвай препятсвията и избутай противниците от пистата, за да си проправиш път. Използвай събраните точки, за да подобриш твоята кола.
Готвене в града на ветровете
Готвене в града на ветровете Кулинарния празник започва в града на ветровете с тази онлайн игра с готвене. Участници от всички страни са дошли, за да покажат своите готварски умения. Те ще приготвят своите любими ястия, за да впечатлят жителите на града. Включи се в празника и приготви различни ястия, десерти и напитки. Не забравяй, че ястията не трябва да са само вкусни, но и трябва да изглеждат колкото се може по-впечатляващо.
Каубои против роботи
Каубои против роботи Извади каубойските оръжия и се защитавай от роботите в тази онлайн екшън игра. Стреляй и спри атакуващите роботи преди да са разбили твоята защита и да стигнат до теб. Нивата ще стават все по-трудни и ще са истинско предизвикателство за твоите стрелкови умения. Унищожи всички противници и събери всички звезди и колкото се може повече точки в играта.
Смешни вицове, клипове и снимки