Дата 2012.08.20  Време 11:17  Посещения 204  Игри Игри
Изгубен рицар в замък Рицарите са смели и благородни войници. И на тях обаче понякога се случва да се загубят. В играта Изгубен рицар (Lancelost) трябва да помогнете на рицаря да намери своя път. Действието се развива в безброй коридори и зали на древен замък.

В началото рицарят няма никакви способности. По пътя обаче ще срещнете много добри магьосници, които ще ви помогнат. От тях можете да получите различни умения - висок скок, щит и други. Чрез тях ще можете да преминете през препятсвията в замъка.

Играйте със загубения рицар и изживейте заедно с него едно вълнуващо приключение. Помогнете му да намери своя път и да преодолее всички препятсвия в замъка.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Карти 21
Карти 21 Това е увлекателна онлайн логическа игра с комбиниране на карти. Целта е да комбинираш картите в колони и да направиш сума от 21. Имаш три живота в играта. Всяка колона, която привиши сумата от 21, ще ти отнеме един живот. Всяка комбинация трябва да е от максимум 5 карти, в противен случай един живот ще бъде отнемен. Играта приключва, ако загубиш всички 3 живота в играта.
Пазители на злато
Пазители на злато Това е уникална онлайн игра в подземните мини за злато. В подземните мини златото е трудно да бъде опазено от миньорите. В тази игра има стражи, които наблюдават миньорите и пазят златото да не бъде откраднато. Твоята задача е да помогнеш на бедните миньори да получат заслужена награда за изморителния труд, който полагат. Трябва да прекараш златото до изхода във всяко ниво на играта. За целта можеш да подаваш златото от един миньор на друг. Трябва да избягваш погледа на пазача, докато подаваш златото. В редиците на миньорите има също предатели и трябва да внимаваш да не им подадеш по грешка златото. Ако те хванат, играта приключва, но не се притеснявай, винаги можеш да започнеш нивото отначало.
Баскет шампиони
Баскет шампиони Покажи своите баскетболни умения и забий топката в коша в тази онлайн спортна игра. Играта предлага поредица от нива, е които темата ще се сменя на всеки 5 нива. Целта в играта е да отправиш топката към коша с помощта на флиперите. Приеми предизвикателството и се опитай да вкараш топката в коша във всяко едно ниво. Не допускай топката да падне, в противен случай играта ще приключи.
Открий разликите Гора
Открий разликите Гора Влез в дивите гори и играй с животните в тази онлайн игра с откриване на разлики. Играта предлага 20 вълнуващи нива. Опитай се да откриеш всички разлики колкото можеш по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Смешни вицове, клипове и снимки