Дата 2012.08.13  Време 15:01  Посещения 469  Игри Игри
Нинджа боядисва стени Нинджите са умели бойци, които владеят бойните изкуства до съвършенство. Виждали ли сте обаче нинджа, която боядисва стени? В играта Нинджа бояджия героят използва своите умения, за да скача от стена на стена и да боядиса полетата.

Играйте с нинджата и оцветете стените в желания цвят. За целта трябва първо да вземете боя, след това да преминете през маркираните в този цвят полета. Събирайте звездите, скрити в различни ъгълчета, за да получите допълнителни точки.

Играта има много интересни и забавни нива с различни препятсвия. В някои от тях трябва доста да се замислите, за да намерите правилния път до полетата за боядисване. Заградените врати и скритите ключове ще направят приключението с нинджа бояджията още по-трудно.

Играта има две части, които можете да играете: Нинджа бояджия и Нинджа бояджия 2.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Прасето Пепа Хелоуин парти
Прасето Пепа Хелоуин парти Приготви се заедно с Прасето Пепа за идващия Хелуин с тази онлайн игра за момичета. Тук Пепа, мама и татко прасчо се приготвят за един вълнуващ Хелоуин празник. Ти можеш да помогнеш на цялото семейство прасенца да се облекат с впечатляващ костюм за Хелоуин.
Червени и зелени 2
Червени и зелени 2 Стреляй с оръдието във втората част на тази логическа онлайн игра с червени и зелени топки. Задачата в играта е да придвижиш сладостите до топките със съответния цвят. Бъди колкото се може по-бърз, за да постигнеш по-висок резултат в играта.
Железопътни мистерии
Железопътни мистерии Играй на железопътните линии и разкрий загадките в тази онлайн игра със скрити предмети. Огледай се внимателно и намери всички скрити предмети от списъка в играта. Бъди възможно най-бърз, за да достигнеш максимален резултат.
Роблокс Хелоуин парти с костюми
Роблокс Хелоуин парти с костюми Предстои Хелоуин партито с костюми в Роблокс с тази онлайн игра за момичета с обличане. Тук можеш да създадеш един призрачен и забавен Хелоион костюм в стила на играта Роблокс. Използвай различни костюми и аксесоари, които са вдъхновени от Роблокс. Съчетай различни облекла, за да се отличиш на Хелоуин партито.
Смешни вицове, клипове и снимки