Дата 2012.08.08  Време 11:33  Посещения 812  Игри Игри
Хобо срещу света Хобо е скитник и просяк. Той няма никакви обноски, но това ще му помогне в битката срещу неговите противници. В поредицата от игри с Хобо (Hobo games) ще се сблъскате с много вълнуващи приключения. Където и да попадне, героят се сблъсква с много противници, които трябва да победи. Основните удари на просяка включват интересни движения - удари с очи, език, повръщане и други.

Хобо е издирван от полицията за хулигански прояви. Накрая е хванат и вкаран в затвора, където се изправя срещу още по-силни противници. Някак си успява да избяга от затвора, но след това го преследват военните. Хобо успява да се справи и с тях. След това обаче е отвлечен от извънземните. Последната част го изпраща в Ада, където се изправя срещу служителите на Дявола.

Играйте с Хобо във всички части и му помогнете да се справи с предизвикателствата. В процеса на играта се отключват нови интересни удари, с които по-лесно можете да победите противниците. Можете също да използвате различни оръжия, които успеете да вземете.

Поредицата има 7 части, които можете да играете: Хобо, Хобо 2, Хобо 3, Хобо 4, Хобо 5, Хобо 6 и Хобо 7. Можете да играете и с пирата Луфи в играта Уан Пийс срещу Хобо (One Piece vs Hobo), който се бие срещу противници от света на Хобо.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Стрелец с билярдни топки
Стрелец с билярдни топки Това е класическа игра със стрелба с балончета с билярдни топки. Съчетай топките по цветове и ги изчисти от игралното поле. Опитай се да изчистиш колкото се може повече топки. Ако топките запълнят игралното поле, играта ще приключи.
Състезание с каляски
Състезание с каляски Включи се в надправарата с каляски с коне в тази онлайн игра със залагане. Избери конете, които най-вероятно ще спечелят в надбягването, и заложи съответна сума на тях. Опитай се да спечелиш колкото се може по-висок резултат в играта.
Олко 2
Олко 2 Събирай плочките по двойки във втората част на тази онлайн маджонг игра. Можеш да събираш само плочките, които могат да бъдат събрани отстрани. Събери всички плочки от игралното поле, за да завършиш дадено ниво в играта.
Супер хвърляне
Супер хвърляне В тази екшън игра ще цари пълен безпорядък в битка с всички средства. Направи своя ход и хвани който и да е предмет наоколо, за да го хвърлиш към противника. Опитай се да удариш тежко противника, за да победиш в битката. Избягвай предметите, които противникът хвърля, за да оцелееш. Премини през битки в различни нива, всяко от които ще представи своите предизвикателства.
Смешни вицове, клипове и снимки