Дата 2012.08.08  Време 11:33  Посещения 836  Игри Игри
Хобо срещу света Хобо е скитник и просяк. Той няма никакви обноски, но това ще му помогне в битката срещу неговите противници. В поредицата от игри с Хобо (Hobo games) ще се сблъскате с много вълнуващи приключения. Където и да попадне, героят се сблъсква с много противници, които трябва да победи. Основните удари на просяка включват интересни движения - удари с очи, език, повръщане и други.

Хобо е издирван от полицията за хулигански прояви. Накрая е хванат и вкаран в затвора, където се изправя срещу още по-силни противници. Някак си успява да избяга от затвора, но след това го преследват военните. Хобо успява да се справи и с тях. След това обаче е отвлечен от извънземните. Последната част го изпраща в Ада, където се изправя срещу служителите на Дявола.

Играйте с Хобо във всички части и му помогнете да се справи с предизвикателствата. В процеса на играта се отключват нови интересни удари, с които по-лесно можете да победите противниците. Можете също да използвате различни оръжия, които успеете да вземете.

Поредицата има 7 части, които можете да играете: Хобо, Хобо 2, Хобо 3, Хобо 4, Хобо 5, Хобо 6 и Хобо 7. Можете да играете и с пирата Луфи в играта Уан Пийс срещу Хобо (One Piece vs Hobo), който се бие срещу противници от света на Хобо.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Плодово парти
Плодово парти Играй със сладките плодове и ги обидинявай в тази онлайн логическа игра. Пускай плодчетата в кошницата и ги подреди по видове, за да ги обединиш и да направиш по-големи плодове. Всяко успешно съчетание ще увеличи твоя резултат и ще ти даде монети. Играта ще става все по-предизвикателно с напълването на кошницата. Постарай се да обединиш повече плодове, за да освободиш място за нови попълнения. Ако кошницата се напълни, играта ще приключи. Опитай се да направиш колкото се може повече плодови съчетания, за да постигнеш по-висок резултат в играта.
Морски разлики
Морски разлики Играй в дълбините на моретата в тази онлайн игра с откриване на разлики. Сравни двете картинки с морски създания и открий разликите. Гмурни се в подводния свят с различни интересни морски създания. Опитай се да откриеш всички разлики колкото се може по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Джунгла Скрити предмети
Джунгла Скрити предмети Играй и се забавлявай в джунглате с тази онлайн игра със скрити предмети. Впусни се в едно вълнуващо приключение с играта в джунглата и открий всички предмети, които са показани в дясната част на екрана. Намери всички скрити предмети колкото можеш по-бързо, за да получиш по-висок резултат в играта.
Разбий бонбоните
Разбий бонбоните Това е класическа игра с разбиване и сладки бонбони. Движи платформата в дъното и не изпускай топката да падне. Целта в играта е да изпратиш топката към бонбоните и да разбиеш всички тухлички. Някои от бонбоните трябва да бъдат ударени няколко пъти.
Смешни вицове, клипове и снимки