Дата 2012.08.08  Време 11:33  Посещения 826  Игри Игри
Хобо срещу света Хобо е скитник и просяк. Той няма никакви обноски, но това ще му помогне в битката срещу неговите противници. В поредицата от игри с Хобо (Hobo games) ще се сблъскате с много вълнуващи приключения. Където и да попадне, героят се сблъсква с много противници, които трябва да победи. Основните удари на просяка включват интересни движения - удари с очи, език, повръщане и други.

Хобо е издирван от полицията за хулигански прояви. Накрая е хванат и вкаран в затвора, където се изправя срещу още по-силни противници. Някак си успява да избяга от затвора, но след това го преследват военните. Хобо успява да се справи и с тях. След това обаче е отвлечен от извънземните. Последната част го изпраща в Ада, където се изправя срещу служителите на Дявола.

Играйте с Хобо във всички части и му помогнете да се справи с предизвикателствата. В процеса на играта се отключват нови интересни удари, с които по-лесно можете да победите противниците. Можете също да използвате различни оръжия, които успеете да вземете.

Поредицата има 7 части, които можете да играете: Хобо, Хобо 2, Хобо 3, Хобо 4, Хобо 5, Хобо 6 и Хобо 7. Можете да играете и с пирата Луфи в играта Уан Пийс срещу Хобо (One Piece vs Hobo), който се бие срещу противници от света на Хобо.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Рибен свят Маджонг
Рибен свят Маджонг Играй с множество цветни рибки в океана в тази онлайн маджонг игра. Свържи двойките еднакви маджонг плочки и събери всички риби. Можеш да свързваш само свободните маджонг плочки. Събери всички риби колкото се може по-бързо, за да завършиш нивото и да получиш повече точки в играта.
Тропически съчетания
Тропически съчетания Отправи се на вълнуващо пътуване с тази онлайн логическа игра в тропиците. Съчетавай екзотични плодове и открий красиви цветя и птици. Играта ти е приготвила много предизвикателни нива и разпускаща музика на екзотичен остров.
Ръгби надпревара
Ръгби надпревара Впусни се в една вълнуваща ръгби надпревара с тази онлайн спортна игра. Избери своя отбор, включи се в шампионата и спечели всички двубои в играта. Избягвай всеки противник на терена и стигни до крайната линия, за да победиш. Спечели всички двубои, за да спечелиш голямата ръгби награда. Резултатът от играта се записва само при успешно завършено ниво.
Стрелба с балончета Златна мина
Стрелба с балончета Златна мина Това е класическа онлайн игра със стрелба с балончета и злато. Целта в играта е да събереш всички парчета злато. Играта има 60 предизвикателни нива. Стреляй с балончета и ги съчетай по цветове, за да ги изчистиш от игралното поле.
Смешни вицове, клипове и снимки