Дата 2012.08.07  Време 11:40  Посещения 117  Игри Игри
Стигнете право до изхода Можете ли да намерите най-безопасния път до изхода? В играта Право към изхода (Sraight to the exit) ще се сблъскате с много препятствия в лабиринта до изходната врата. Трябва да съберете ключовете, за да отключите вратите в съответния цвят, и да избегнете капаните по пътя.

Главния герой е симпатична топка, която трябва да стигне до вратата. По пътя можете да събирате белите топчета, за да получите допълнителни точки. Преценете най-краткия път, за да стигнете право до изхода по най-бързия начин.

Внимавайте да не попаднете в някой от много капани в лабиринта, които могат да ви спрат. Пътят ви може да бъде заграден от бутони, поставени на неудобни места. Бели черепи могат да ви изядат, ако попаднете близо до тях.

Играта има две части, които можете да играете: Право към изхода и Право към изхода 2.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Подреди купчината
Подреди купчината Подреди цветните цилиндри в тази онлайн логическа игра. Можеш да местиш най-горния цилиндър от всяка купчина. Премести последователно всички цилиндри с еднакъв цвят в една от купчините. Има два режима на игра - лесен с повече време и сложен, в който има по-малко купчини, в които можеш да подреждаш цилиндрите. Подреди всички цилиндри по цветове колкото можеш по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Майстор на скоростта
Майстор на скоростта Тази игра ще те отправи на едно пътешествие с бъзи коли и много адреналин. Звука на двигателя и вълнението от скоростта на пътя са главна част от играта. Влез в колата и се състезавай с най-добрите в света. Събирай бонуси, избягвай препятсвията и избутай противниците от пистата, за да си проправиш път. Използвай събраните точки, за да подобриш твоята кола.
Готвене в града на ветровете
Готвене в града на ветровете Кулинарния празник започва в града на ветровете с тази онлайн игра с готвене. Участници от всички страни са дошли, за да покажат своите готварски умения. Те ще приготвят своите любими ястия, за да впечатлят жителите на града. Включи се в празника и приготви различни ястия, десерти и напитки. Не забравяй, че ястията не трябва да са само вкусни, но и трябва да изглеждат колкото се може по-впечатляващо.
Каубои против роботи
Каубои против роботи Извади каубойските оръжия и се защитавай от роботите в тази онлайн екшън игра. Стреляй и спри атакуващите роботи преди да са разбили твоята защита и да стигнат до теб. Нивата ще стават все по-трудни и ще са истинско предизвикателство за твоите стрелкови умения. Унищожи всички противници и събери всички звезди и колкото се може повече точки в играта.
Смешни вицове, клипове и снимки