Дата 2012.07.25  Време 10:55  Посещения 160  Игри Игри
роботи
Мини робот се бори срещу вирусите Роботите са интересна тема за всяко въображение. Те са главни герои в играта Мини робот (Mini bot), изпълнена с интересни препятсвия и елементи. Тук уие ще управлявате един малък робот. Неговата задача е да предпази човека от лошите вируси. Действието се развива във вътрешността на човешкото тяло.

В тази игра роботът може да използва различни способности. Преди да може да си служи с тях, роботът трябва да ги абсорбира, като погълне някой от цветните елементи, разположени по платформите. Тези умения ще помогнат на робота да се справи с противниците и да преодолее всички препятсвия. Те дават възможност за поставяне на блокчета с различни свойства. Можете да използвате блокчетата да ходите върху тях, да подскачате или да елиминирате вирусите. Можете да неотрализирате вирусите също и с един обикновен удар, стига да можете да стигнете до тях.

Играта има четири различни умения, които можете да придобивате, трийсет нива и 12 различни противници. Помогни на робота да се справи с всички предизвикателства и спаси хората от вирусите.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Войник в атака 3
Войник в атака 3 Прицели се с твоето оръжие и се опитай да улучиш всички извънземни в тази трета част на играта. Използвай колкото се може по-малко изстрелки, за да получиш по-висок резултат.
Каром На живо
Каром На живо Каром е вълнуваща игра с дискове подобна на играта билярд. Твоята задача е да вкараш всички дискове с твоя цвят в дупките. За целта можеш да изстреляш главния диск, за да вкараш другите дискове в дупките. Първо можеш да постваиш твоя диск на желаното място, а послед трябва да се прицелиш добре, за да уцелиш някой диск и да го изпратиш в някоя от дупките. Ако уцелиш и вкараш някой диск продължаваш играта, ако пропуснеш идва ред на твоя противник. Печели този играч, който вкара първи всички свои дискове в дупките.
Хекса плочки майстор
Хекса плочки майстор Играй с хексагоналните плочки и ги комбинирай в тази логическа онлайн игра. Вземи купчините от плочки от дъното и ги премести на игралното поле. Гледай, докато еднаквите плочки се свързват в по-големи купчини. Събери купчини от десет или повече плочки, за да ги изчистиш от игралното поле. Твоята цел в играта е да изчистиш всички плочки от игралното поле преди времето да изтече. Всяко едно ниво става все по-предизвикателно.
Прасето Пепа Хелоуин парти
Прасето Пепа Хелоуин парти Приготви се заедно с Прасето Пепа за идващия Хелуин с тази онлайн игра за момичета. Тук Пепа, мама и татко прасчо се приготвят за един вълнуващ Хелоуин празник. Ти можеш да помогнеш на цялото семейство прасенца да се облекат с впечатляващ костюм за Хелоуин.
Смешни вицове, клипове и снимки