Дата 2012.07.24  Време 10:58  Посещения 121  Игри Игри
Спаси моето дърво Лято е и дърветата се нуждаят от вода. Спаси моето дърво (Save my tree) е онлайн флаш игра, в която ще трябва да помогнете на едно дърво да оцелее през сухия сезон. В земните недра се крият много капки вода. От повърхността обаче е трудно да бъдат намерени. Кранът за вода е прокопан на място, което е пресъхнало.

Премахнете преградите, които блокират пътя на капката вода, и я прекарайте до крана. Той ще я изведе на повърхността, където се намира дървото. Съберете звездите в подземните галерии за да получите допълнителни точки. Внимавайте къде ще премине капката, за да не се сблъска с някое препятсвие. Това ще ви попречи да полеете дървото.

Играта е много забавна и предоставя много различни и интересни нива. Има много препятсвия, които правят играта предизвикателство за всеки играч. Полейте дърветата и ги спасете от изсъхване в лятната жега.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Пирати разбивачи на блокчета
Пирати разбивачи на блокчета Присъедини се към пиратите и разбий блокчетата в тази логическа онлайн игра. Използвай пиратското оръдие и изстреляй топките, за да разбиеш блокчетата в играта. Всяко блокче съдържа съкровища, които пиратите искат да си присвоят. След всеки ход блокчетата ще се приближават до теб. Разбий блокчетата преди да са стигнали до оръдието, в противен случай играта ще приключи без успех. Разбий всички блокчета и събери колкото може повече съкровища, за да завършиш дадено ниво в играта.
Цветовете на Холи
Цветовете на Холи Тази онлайн логическа игра ще те потопи в цветния индийски празник на Холи. Избери цветен съд и го премести на друго празно място. Подреди всички съдове по цветове, за да ги събереш и да освободиш празно място на игралното поле. След всеки ход на игралното поле ще се появяват нови цветни съдове. Пресметни добре всичките си ходове, за да освободиш празно място колкото може по-скоро, в противен случай игралното поле ще се запълни и играта ще приключи.
Зомбита против пръсти
Зомбита против пръсти Отблъсни зомби нападението с твоя пръст в тази онлайн екшън игра. Немъртвите атакуват и са готови да завземат цялата Земя. Някой трябва да ги спре и ти си дошъл точно на време. Приготви пръстите си и покажи своите бързи рефлекси, за да спреш всички зомбита преди да е станало късно.
Пъзел с винтове
Пъзел с винтове Развий винтове и премахни всички предмети в тази онлайн логическа игра. След като отвиеш даден винт, трябва да го поставиш в друга налична дупка. Можеш да буташ различни предмети, за да задействаш верижни реакции и да вземеш ключовете в играта. Премахни всички предмети от сцената, за да завършиш дадено ниво в играта.
Смешни вицове, клипове и снимки