Дата 2012.07.24  Време 10:58  Посещения 130  Игри Игри
Спаси моето дърво Лято е и дърветата се нуждаят от вода. Спаси моето дърво (Save my tree) е онлайн флаш игра, в която ще трябва да помогнете на едно дърво да оцелее през сухия сезон. В земните недра се крият много капки вода. От повърхността обаче е трудно да бъдат намерени. Кранът за вода е прокопан на място, което е пресъхнало.

Премахнете преградите, които блокират пътя на капката вода, и я прекарайте до крана. Той ще я изведе на повърхността, където се намира дървото. Съберете звездите в подземните галерии за да получите допълнителни точки. Внимавайте къде ще премине капката, за да не се сблъска с някое препятсвие. Това ще ви попречи да полеете дървото.

Играта е много забавна и предоставя много различни и интересни нива. Има много препятсвия, които правят играта предизвикателство за всеки играч. Полейте дърветата и ги спасете от изсъхване в лятната жега.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Прасето Пепа Хелоуин парти
Прасето Пепа Хелоуин парти Приготви се заедно с Прасето Пепа за идващия Хелуин с тази онлайн игра за момичета. Тук Пепа, мама и татко прасчо се приготвят за един вълнуващ Хелоуин празник. Ти можеш да помогнеш на цялото семейство прасенца да се облекат с впечатляващ костюм за Хелоуин.
Червени и зелени 2
Червени и зелени 2 Стреляй с оръдието във втората част на тази логическа онлайн игра с червени и зелени топки. Задачата в играта е да придвижиш сладостите до топките със съответния цвят. Бъди колкото се може по-бърз, за да постигнеш по-висок резултат в играта.
Железопътни мистерии
Железопътни мистерии Играй на железопътните линии и разкрий загадките в тази онлайн игра със скрити предмети. Огледай се внимателно и намери всички скрити предмети от списъка в играта. Бъди възможно най-бърз, за да достигнеш максимален резултат.
Роблокс Хелоуин парти с костюми
Роблокс Хелоуин парти с костюми Предстои Хелоуин партито с костюми в Роблокс с тази онлайн игра за момичета с обличане. Тук можеш да създадеш един призрачен и забавен Хелоион костюм в стила на играта Роблокс. Използвай различни костюми и аксесоари, които са вдъхновени от Роблокс. Съчетай различни облекла, за да се отличиш на Хелоуин партито.
Смешни вицове, клипове и снимки