Дата 2012.05.12  Време 14:51  Посещения 258  Игри Игри
коло топка класации
Разбий блокчетата с цветната топка Коло топка (Colo Ball) е забавна онлайн флаш игра, изработена от riongames.com. Тук главния герой е една цветна топка. Тя има тежката задача да събере всички кристали и да изчисти цветните блокчета. Топката се движи постянно нагоре и надолу, като вие можете да я движите със стрелките наляво и надясно. Също така можете да използвате space, за да ускорите движението.

Играта има три части, които можете да играете. Всяка игра има много нива. С напредването се появяват допълнителни препятствия. Има ледени блокчета, които ще ви попречат да контролирате топката. В някои нива трябва да внимавате да не изхвърчите от полето. Най-голяма опасност представляват лошите герои. Ако ги ударите, трябва да започнете нивото от началото. Лилави пухени топки се движат по платформите, оранжеви врагове отскачат от стените, а статични назъбени блокчета дебнат да ви спрат.

Ето игрите, които можете да играете:

Коло топка 2 Нива
Коло топка 2
Коло топка

Играта е забавна и оригинална. Някои нива са малко по-трудни, но не би трябвало да имате проблем да ги минете. Ако все пак се затрудните в някой момент, можете да гледате упътванията на игрите. Тук е показано как най-лесно да изчистите всички блокчета и да съберете кристалите във всички нива на игрите:Приятна игра!

Коментари:

димо
date 2019.06.20  time 16:50
супер игра, много е интерестна, минах всичките нива! :>

мишо
date 2016.09.12  time 20:41
баси яката игра :)

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Пинбол тухли мания
Пинбол тухли мания Играйте с топките на терена за флипер в тази онлайн аркадна игра. Вашата задача е да изстреляте топките и да спрете формите, преди да стигнат до върха. Прицелете се добре и събирайте допълнителни топки, за да имате повече удари във всеки ход. Опитайте се да достигнете възможно най-висок резултат.
Монстобер Зап
Монстобер Зап Играй с любимите си Дисни герои на Хелоуин в тази забавна онлайн игра. На Хелоуин ще излязат много зли духовете и чудовищата, твоята задача е да ги спреш и да предпазиш добрите герои в играта.
Като в сън
Като в сън Михаела се подготвя за Свети Валентин в тази онлайн игра със скрити предмети. Любимият ден от годината за Мишел е Свети Валентин. Помогни на момичето да се подготви и да прекара романтичен ден с любимия си Иван. Намери всички скрити предмети в играта възможно най-бързо на всяко ниво. Резултатът в играта зависи от отношението на правилни и неправилни опити да вземеш предмет, всяка използвана подсказка отнема точки от резултата, а спечелените титли дават допълнителни точки. Открий всички предмети възможно най-бързо, за да получиш допълнителни точки във всяко ниво.
Скъпоценни камъни Кралска сага
Скъпоценни камъни Кралска сага Съчетай искрящите бижута в редове и колони в тази онлайн логическа игра. Размени местата на две бижута, които се намират едно до друго, за да направиш редици от поне 3 бижута от един и същи вид. Прави по-големи комбинации, за да получиш бонус предмети и използвай верижни реакции, за да получиш повече точки. Резултатът от играта се определя от най-високо постигнатия резултат в което и да е ниво от играта.
Смешни вицове, клипове и снимки