Дата 2012.04.13  Време 09:05  Посещения 208  Игри Игри
Флаш игри - Спаси Оранжевко Спаси Оранжевко (Cover Orange) е забавна онлайн флаш игра, в която трябва да спасите Оранжевко от лошия облак. Облакът минава над целия терен и стреля навсякъде по земята.

За да спасите Оранжевко, трябва да използвате наличните елементи и да го покриете отвсякъде. Всички възможни пътища, по които облакът може да уцели Оранжевко, трябва да бъдат блокирани.

Играта има няколко части, всяка от тях с много различни и интересни нива. Можете да играете с Оранжевко в Дивия запад, в приключение с рицари, на пътуване с пирати и в открития космос.

Спаси Оранжевко
Спаси Оранжевко 2
Спаси Оранжевко Нива
Спаси Оранжевко Нива 2
Спаси Оранжевко Нива 3
Спаси Оранжевко Рицари на пътешествие
Спаси Оранжевко Пирати на пътешествие
Спаси Оранжевко Дивия запад
Спаси Оранжевко Космос
Спаси Оранжевко Гангстери

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Моден практикант Стилно пътуване
Моден практикант Стилно пътуване Отправи се на едно преобразяващо пътуване в света на стила и модата с тази онлайн игра за момичета. Стани практикант в една модна компания и се научи да съставяш красив моден външен вид. Потопи се в забързания свят на модата. С всяка една задача в играта можеш да подобриш модните си умения и да отключиш нови възможности да заблестиш.
Динамони 7
Динамони 7 Избери свой собствен демон и победи противниците в тази седма част на играта. Тази нова част на играта със събиране на чудовища включва четири нови зони за изследване. Създай свой отбор и стани истински Динамон водач. Твоето пътешествие около света продължава с демоните в тази седма част на играта.
Гараж за коли Разлики
Гараж за коли Разлики Играй в гаража с тази онлайн игра с откриване на разлики. Картинките в играта изглеждат на пръв поглед еднакви, но има 5 разлики между всяка една двойка картинки. Твоята задача е да откриеш всички разлики. Завърши всяко едно ниво колкото може по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Стани ушен лекар
Стани ушен лекар Стани ушен лекар и лекувай пациентите в лекарския кабинет в тази онлайн игра. Опашката от пациенти за лечение на ушите в болницата нараства. Нужен е ние лекар и ти можеш да помогнеш. Следвай инструкциите в играта и се научи бързо как да лекуваш ушите на пациентите. Използвай различни инструменти, почисти ушите и излекувай всички проблеми колкото можеш по-ефикасно и по-бързо.
Смешни вицове, клипове и снимки