Дата 2012.04.06  Време 19:59  Посещения 151  Игри Игри
Флаш игри - Защити гъбите Защити гъбите (Mushroom madness) е онлайн флаш игра, в която имате за задача да опазите гъбите от горските обитатели. На разположение имате различни оръжия и средства, които обаче понякога се оказват недостатъчни.

Играта започва с наличието само на една обикновена мухобойка. Трябва да ударите всички животни, преди те да стигнат до гъбите и да ги откраднат. Играта свършва с неуспешен край, ако ви отмъкнат всички гъби.

В началото лошите крадци на гъби са таралежи, а с напредването на играта се появяват и много други животни - змии, гарвани, мечки, зайци. Освен повече крадци играта предоставя и още разлини видове оръжия, с които да спрете нападателите.

Играта има няколко части, всяка с много интересни нива, оръжия и противници. Можете да играете Защити гъбите, Защити гъбите 2 и Защити гъбите 3.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Майстор на скоростта
Майстор на скоростта Тази игра ще те отправи на едно пътешествие с бъзи коли и много адреналин. Звука на двигателя и вълнението от скоростта на пътя са главна част от играта. Влез в колата и се състезавай с най-добрите в света. Събирай бонуси, избягвай препятсвията и избутай противниците от пистата, за да си проправиш път. Използвай събраните точки, за да подобриш твоята кола.
Готвене в града на ветровете
Готвене в града на ветровете Кулинарния празник започва в града на ветровете с тази онлайн игра с готвене. Участници от всички страни са дошли, за да покажат своите готварски умения. Те ще приготвят своите любими ястия, за да впечатлят жителите на града. Включи се в празника и приготви различни ястия, десерти и напитки. Не забравяй, че ястията не трябва да са само вкусни, но и трябва да изглеждат колкото се може по-впечатляващо.
Каубои против роботи
Каубои против роботи Извади каубойските оръжия и се защитавай от роботите в тази онлайн екшън игра. Стреляй и спри атакуващите роботи преди да са разбили твоята защита и да стигнат до теб. Нивата ще стават все по-трудни и ще са истинско предизвикателство за твоите стрелкови умения. Унищожи всички противници и събери всички звезди и колкото се може повече точки в играта.
Яйчена ферма
Яйчена ферма Влез в яйчената ферма и се забавлявай с гладната лисица в тази онлайн игра. Движи се бързо наляво и надясно и не испускай вкусните яйца. Изпълни целите във всяко едно ниво, за да продължиш напред в играта. Събирай яйцата и внимавай да не хванеш някое развалено яйце.
Смешни вицове, клипове и снимки