Дата 2012.04.02  Време 14:48  Посещения 287  Игри Игри
Флаш игри - Картонени глави Картонени глави (Box head) е екшън игра, пълна с много герои, направени от картонени кутии. Главните герои са войници, които трябва да се спасят от атакуващите зомбита.

Играта може да се играе от един човек или едновременно от двама. Има много различни оръжия, които мжоете да използвате. С напредването на играта печелите точки, получавате нови оръжия, които стават все по-добри. Зомбитата стават все повече, а играта става все по-интересна.

В играта започвате с обикновени пистолети. Когато убиете зомби, то понякога пуска пакети, които трябва да събирате. Те ви дават нови оръжия и муниции. След пистолетите, с които започвате играта, получавате узи, пушка, гранати, гърмящи варели, стени, базука и други.

Играта има много части, които стават все по-интересни и разнообразни, с повече различни противници и нива. Само първата част може да се играе от двама играчи едновременно. Можете да играете Картонени глави, Картонени глави 2, Картонени глави 3, Картонени глави 4, Картонени глави 5, Картонени глави 6 и Картонени глави 7, Картонени глави 8.

Коментари:

тео
date 2017.04.06  time 17:04
тези игри със зомбита са супер яки! :)

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Пролетни разлики
Пролетни разлики Това е онлайн логическа игра с откриване на разлики и пролетна атмосфера. Наслади се на пролетните пейзажи, докато се опиташ да откриеш всички разлики между картинките. Двете картинки на пръв поглед изглеждат еднакви, но има определен брой разлики. Намери разликите колкото можеш по-бързо, за да получиш по-висок резултат в играта.
Пирати разбивачи на блокчета
Пирати разбивачи на блокчета Присъедини се към пиратите и разбий блокчетата в тази логическа онлайн игра. Използвай пиратското оръдие и изстреляй топките, за да разбиеш блокчетата в играта. Всяко блокче съдържа съкровища, които пиратите искат да си присвоят. След всеки ход блокчетата ще се приближават до теб. Разбий блокчетата преди да са стигнали до оръдието, в противен случай играта ще приключи без успех. Разбий всички блокчета и събери колкото може повече съкровища, за да завършиш дадено ниво в играта.
Цветовете на Холи
Цветовете на Холи Тази онлайн логическа игра ще те потопи в цветния индийски празник на Холи. Избери цветен съд и го премести на друго празно място. Подреди всички съдове по цветове, за да ги събереш и да освободиш празно място на игралното поле. След всеки ход на игралното поле ще се появяват нови цветни съдове. Пресметни добре всичките си ходове, за да освободиш празно място колкото може по-скоро, в противен случай игралното поле ще се запълни и играта ще приключи.
Зомбита против пръсти
Зомбита против пръсти Отблъсни зомби нападението с твоя пръст в тази онлайн екшън игра. Немъртвите атакуват и са готови да завземат цялата Земя. Някой трябва да ги спре и ти си дошъл точно на време. Приготви пръстите си и покажи своите бързи рефлекси, за да спреш всички зомбита преди да е станало късно.
Смешни вицове, клипове и снимки