Дата 2012.04.02  Време 14:48  Посещения 282  Игри Игри
Флаш игри - Картонени глави Картонени глави (Box head) е екшън игра, пълна с много герои, направени от картонени кутии. Главните герои са войници, които трябва да се спасят от атакуващите зомбита.

Играта може да се играе от един човек или едновременно от двама. Има много различни оръжия, които мжоете да използвате. С напредването на играта печелите точки, получавате нови оръжия, които стават все по-добри. Зомбитата стават все повече, а играта става все по-интересна.

В играта започвате с обикновени пистолети. Когато убиете зомби, то понякога пуска пакети, които трябва да събирате. Те ви дават нови оръжия и муниции. След пистолетите, с които започвате играта, получавате узи, пушка, гранати, гърмящи варели, стени, базука и други.

Играта има много части, които стават все по-интересни и разнообразни, с повече различни противници и нива. Само първата част може да се играе от двама играчи едновременно. Можете да играете Картонени глави, Картонени глави 2, Картонени глави 3, Картонени глави 4, Картонени глави 5, Картонени глави 6 и Картонени глави 7, Картонени глави 8.

Коментари:

тео
date 2017.04.06  time 17:04
тези игри със зомбита са супер яки! :)

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Стрелец с билярдни топки
Стрелец с билярдни топки Това е класическа игра със стрелба с балончета с билярдни топки. Съчетай топките по цветове и ги изчисти от игралното поле. Опитай се да изчистиш колкото се може повече топки. Ако топките запълнят игралното поле, играта ще приключи.
Състезание с каляски
Състезание с каляски Включи се в надправарата с каляски с коне в тази онлайн игра със залагане. Избери конете, които най-вероятно ще спечелят в надбягването, и заложи съответна сума на тях. Опитай се да спечелиш колкото се може по-висок резултат в играта.
Олко 2
Олко 2 Събирай плочките по двойки във втората част на тази онлайн маджонг игра. Можеш да събираш само плочките, които могат да бъдат събрани отстрани. Събери всички плочки от игралното поле, за да завършиш дадено ниво в играта.
Супер хвърляне
Супер хвърляне В тази екшън игра ще цари пълен безпорядък в битка с всички средства. Направи своя ход и хвани който и да е предмет наоколо, за да го хвърлиш към противника. Опитай се да удариш тежко противника, за да победиш в битката. Избягвай предметите, които противникът хвърля, за да оцелееш. Премини през битки в различни нива, всяко от които ще представи своите предизвикателства.
Смешни вицове, клипове и снимки