Дата 2012.03.17  Време 15:06  Посещения 176  Игри Игри
Флаш игри - Срутването Срутването (Demolition city) е онлайн флаш игра, в която трябва да съборите всички сгради. За да постигнете целта, имате на разположение определен брой експлозиви. Можете да поставяте експлозивите на желани от вас елементи от сградата.

Играта има нива, всяко от които с нова сграда. Има определена граница, под която трябва да слязат всички елементи от сградата, за да минете нивото. Трябва внимателно да подбирате местата, където поставяте бомбите, така че да постигнете максимални щети и всички елементи да паднат.

Играта има две части, които можете да играете: Срутването и Срутването 2.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Тръби за черно злато
Тръби за черно злато Стани петролен магнат с тази логическа онлайн игра. Петролът се нарича още черно злато, понеже е една от най-скъпите суровини. В тази игра твоята задача е да свържеш тръбите, така че петролът да потече до повърхността. Завърти тръбите и направи свързана линия от тръби, така че да не изпуснеш нито една капка от черното злато.
Джунгла 5 разлики
Джунгла 5 разлики Влез в джунглата и се забавлявай с животните в тази онлайн игра с откриване на разлики. Играта включва 20 вълнуващи нива с много интересни животни в джунглата. Двете картинки изглеждат на пръв поглед еднакви, но между всяка двойка има 5 разлики. Твоята задача е да намериш 5 разлики във всяко едно ниво. Намери разликите между картинките колкото можеш по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Маджонг делукс 2
Маджонг делукс 2 Играй във втората част на тази интересна онлайн маджонг игра. Целта на играта е да премахнеш всички плочки от дъската. Можеш да премахнеш само двойки плочки, които са свободни отстрани.
Ели и приятели Приготви се за първа среща
Ели и приятели Приготви се за първа среща Ели и нейните приятелки ще се готвят за първа среща в тази онлайн игра за момичета. Присъедини се към момичетата и пробвай модни аксесоари и блестящи рокли. Гмурни се във вълнуващата атмосфера на една първа среща и помогни на Ели да се подготви добре. Първото впечатление, което външният вид прави, е много важно. Затова Ели иска да изглежда блестящо за романтичната среща.
Смешни вицове, клипове и снимки