Дата 2012.03.09  Време 11:47  Посещения 337  Игри Игри
класации
Флаш игри - Тонти Тонти (Tontie) е уникална флаш игра, която няма друга по рода си. Главни герои са малки човечета, които приличат малко на телетъбис. Те изкачат от земята, а вашата задача е да ударите всички по главата.

Играта се играе с цифрите от клаувиетурата. С тях избирате върху кое поле да ударите с чук. Ако ударите поле, което е празно, това ще ви отнеме от оставащото количество живот.

С напредването в играта се появяват нови герои, които са по силни и имат различни качества. Някои дори ще ви ударят, ако вие не ги ударите на време. Има предмети, които не трябва да удряте, защото са опасни.

При всяко успешно попадение с чука, се появяват монети, които можете да съберете, като отново ударите с чука на съответното място. Има и ковчежета с пари, които ще ви дадът допълнително пари при удар.

Събраните монети можете да използвате да закупувате различни подобрения от магазина. В магазина може да се влезе, след като ударите с чука съответния обект, които изобразява магазин или на края на някое от нивата. В магазина можете да подобрите количеството на живота, да си закупите нов чук и други.

Направете колкото можете повече точки в играта и запишете резултата си в класацията на сайта! Приятна игра!

Коментари:

blade
date 2012.03.28  time 19:59
много забавна игричка! преди време доста се бях заиграл :)

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Пролетни разлики
Пролетни разлики Това е онлайн логическа игра с откриване на разлики и пролетна атмосфера. Наслади се на пролетните пейзажи, докато се опиташ да откриеш всички разлики между картинките. Двете картинки на пръв поглед изглеждат еднакви, но има определен брой разлики. Намери разликите колкото можеш по-бързо, за да получиш по-висок резултат в играта.
Пирати разбивачи на блокчета
Пирати разбивачи на блокчета Присъедини се към пиратите и разбий блокчетата в тази логическа онлайн игра. Използвай пиратското оръдие и изстреляй топките, за да разбиеш блокчетата в играта. Всяко блокче съдържа съкровища, които пиратите искат да си присвоят. След всеки ход блокчетата ще се приближават до теб. Разбий блокчетата преди да са стигнали до оръдието, в противен случай играта ще приключи без успех. Разбий всички блокчета и събери колкото може повече съкровища, за да завършиш дадено ниво в играта.
Цветовете на Холи
Цветовете на Холи Тази онлайн логическа игра ще те потопи в цветния индийски празник на Холи. Избери цветен съд и го премести на друго празно място. Подреди всички съдове по цветове, за да ги събереш и да освободиш празно място на игралното поле. След всеки ход на игралното поле ще се появяват нови цветни съдове. Пресметни добре всичките си ходове, за да освободиш празно място колкото може по-скоро, в противен случай игралното поле ще се запълни и играта ще приключи.
Зомбита против пръсти
Зомбита против пръсти Отблъсни зомби нападението с твоя пръст в тази онлайн екшън игра. Немъртвите атакуват и са готови да завземат цялата Земя. Някой трябва да ги спре и ти си дошъл точно на време. Приготви пръстите си и покажи своите бързи рефлекси, за да спреш всички зомбита преди да е станало късно.
Смешни вицове, клипове и снимки