Дата 2012.03.05  Време 14:16  Посещения 251  Игри Игри
Флаш игри - Железни топки Железни топки (Civiballs) е пъзел онлайн флаш игра, в която трябва да вкарате всички цветни топки в предмет със съответния цвят.

Топките са завързани за различни конструкции. Има различни други предмети и платформи, които можете да използвате, за да насочите топките. Вашата задача е да подготвите терена и да срежите веригите на топките, така че те да се озоват там, където трябва. Има много нива, които стават все по интересни и трудни.

Играта има три части, които можете да играете, една от които е с коледно настроение: Железни топки, Железни топки 2, Коледни железни топки.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Яйчен стрелец
Яйчен стрелец Играй с великденските яйца и ги групирай по цветове в тази онлайн логическа игра със стрелба с балончета. Яйцата ще се движат бавно надолу, а ти трябва да реагираш бързо и да ги групираш по цветове, за да ги събереш за Великден. Бъди бърз и не позволявай на яйцата да стигнат до долната граница, в противен случай играта ще приключи.
Сладък свят
Сладък свят Гмурни се в свят на бонбони и всякакви други сладости с тази онлайн логическа игра. Тук твоята задача е да събереш определен вид бонбони, за да завършиш дадено ниво от играта. За целта трябва да подредиш бонбоните по видове в колони или редове. Направи редици от три или повече еднакви бонбона, за да ги събереш.
Пирати 5 разлики
Пирати 5 разлики Отправи се на вълнуващо пиратско приключение с тази онлайн игра с разлики. Огледай добре двете картинки и открий петте разлики във всяко едно ниво на играта. Бъди колкото можеш по-бърз, за да получиш по-висок резултат.
Подреди 4 Пиратско издание
Подреди 4 Пиратско издание Това е класическа онлайн игра, в която трябва да подредиш четири в редица. Играта се играе от двама играчи, които се редуват да поставят пулове. Пускай своите пулове на игралното поле и се постарай да ги подредиш, така че да направиш четири в редица, колона или по диагонал. Внимавай противникът ти да не направи редица преди теб и се постарай да блокираш неговите опити. Играта може да се играе от двама играчи на един компютър или в игра против компютъра.
Смешни вицове, клипове и снимки