Дата 2012.02.27  Време 18:18  Посещения 412  Игри Игри
Флаш игри - Ластик Ластик (Sling) е забавна онлайн флаш игра. В нея вие играете с един симпатичен ластик, който може да подскача и да рикушира в стените.

Ластиците са пазители на елементите, които поддържат равновесието в техния свят. Ако само един от елементите им бъде откраднат, това може да бъде пагубно. За нещастие зли същества от друго измерение идват и взимат един от ценните елементи. Това ще доведе до пълно разрушение, освен ако не помогнеш на ластика да намери откраднатия елемент.

Играта се състои от много нива, в които ластикът трябва да премине през всички бели полета, за да отвори портала и да може да излезе през него. Има много препятсвия и различни приключения, които правят нивата трудни и интересни. Освен всичко има и таймер, който отчита времето, за което минавате нивото. Ако минете нивата под определен минимум от време, се отварят допълнителни нива.

Играта има няколко части, които можете да играете: Ластик, Ластик младши, Леден ластик, Леден ластик младши, Огнен ластик, Момиче Ластик, Хелоуин ластик.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Пирати разбивачи на блокчета
Пирати разбивачи на блокчета Присъедини се към пиратите и разбий блокчетата в тази логическа онлайн игра. Използвай пиратското оръдие и изстреляй топките, за да разбиеш блокчетата в играта. Всяко блокче съдържа съкровища, които пиратите искат да си присвоят. След всеки ход блокчетата ще се приближават до теб. Разбий блокчетата преди да са стигнали до оръдието, в противен случай играта ще приключи без успех. Разбий всички блокчета и събери колкото може повече съкровища, за да завършиш дадено ниво в играта.
Цветовете на Холи
Цветовете на Холи Тази онлайн логическа игра ще те потопи в цветния индийски празник на Холи. Избери цветен съд и го премести на друго празно място. Подреди всички съдове по цветове, за да ги събереш и да освободиш празно място на игралното поле. След всеки ход на игралното поле ще се появяват нови цветни съдове. Пресметни добре всичките си ходове, за да освободиш празно място колкото може по-скоро, в противен случай игралното поле ще се запълни и играта ще приключи.
Зомбита против пръсти
Зомбита против пръсти Отблъсни зомби нападението с твоя пръст в тази онлайн екшън игра. Немъртвите атакуват и са готови да завземат цялата Земя. Някой трябва да ги спре и ти си дошъл точно на време. Приготви пръстите си и покажи своите бързи рефлекси, за да спреш всички зомбита преди да е станало късно.
Пъзел с винтове
Пъзел с винтове Развий винтове и премахни всички предмети в тази онлайн логическа игра. След като отвиеш даден винт, трябва да го поставиш в друга налична дупка. Можеш да буташ различни предмети, за да задействаш верижни реакции и да вземеш ключовете в играта. Премахни всички предмети от сцената, за да завършиш дадено ниво в играта.
Смешни вицове, клипове и снимки