Дата 2012.02.20  Време 11:30  Посещения 421  Игри Игри
супер марио класации
Флаш игри - Супер Марио 63 Супер Марио 63 (Super Mario 63) е една от най-интересните и разнообразни онлайн флаш игри със Супер Марио.

Тук отново задачата на Супер Марио е да спаси принцесата. Играта включва известните ни монети, гъби, костенурки и риби, а и много нови елементи.

Марио може да лети, с помощта на раница, която намира още в началото на играта. Също така може да прави различни скокове и удари, които можете да прочетете как се правят в инструкциите на играта.

В играта има няколко свята и много различни препятствия, които ще ви затруднят максимално. Ако сте почитатели на Супер Марио и все още не сте играли тази игра, можете да се опитате да спасите още една принцеса.

На страницата Супер Марио игри можете да играете още много игри със Супер Марио онлайн.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Войник в атака 3
Войник в атака 3 Прицели се с твоето оръжие и се опитай да улучиш всички извънземни в тази трета част на играта. Използвай колкото се може по-малко изстрелки, за да получиш по-висок резултат.
Каром На живо
Каром На живо Каром е вълнуваща игра с дискове подобна на играта билярд. Твоята задача е да вкараш всички дискове с твоя цвят в дупките. За целта можеш да изстреляш главния диск, за да вкараш другите дискове в дупките. Първо можеш да постваиш твоя диск на желаното място, а послед трябва да се прицелиш добре, за да уцелиш някой диск и да го изпратиш в някоя от дупките. Ако уцелиш и вкараш някой диск продължаваш играта, ако пропуснеш идва ред на твоя противник. Печели този играч, който вкара първи всички свои дискове в дупките.
Хекса плочки майстор
Хекса плочки майстор Играй с хексагоналните плочки и ги комбинирай в тази логическа онлайн игра. Вземи купчините от плочки от дъното и ги премести на игралното поле. Гледай, докато еднаквите плочки се свързват в по-големи купчини. Събери купчини от десет или повече плочки, за да ги изчистиш от игралното поле. Твоята цел в играта е да изчистиш всички плочки от игралното поле преди времето да изтече. Всяко едно ниво става все по-предизвикателно.
Прасето Пепа Хелоуин парти
Прасето Пепа Хелоуин парти Приготви се заедно с Прасето Пепа за идващия Хелуин с тази онлайн игра за момичета. Тук Пепа, мама и татко прасчо се приготвят за един вълнуващ Хелоуин празник. Ти можеш да помогнеш на цялото семейство прасенца да се облекат с впечатляващ костюм за Хелоуин.
Смешни вицове, клипове и снимки