Дата 2012.02.19  Време 11:57  Посещения 195  Игри Игри
Флаш игри - Сребърно топче В играта Сребърно топче (Silver sphere) трябва да преминете всички препятствия и да вкарата топчето в дупката. Правилата на играта изглеждат прости, но освен всичко трябва да се съобразявате и с времето.

Топчето се движи върху платформи, които са заобиколени от вода. Има кутии, които можете да бутнете във водата и с тяхна помощ да продължите сушата. В играта има и противници - топчета, които трябва да избягвате.

Играта има класация, в която можете да запишете своя резултат, ако сте регистрирани в сайта. Спечелените точки зависят от времето, за което стигате до изходната дупка във всяко ниво, също така от броя опити, с които минете всички нива.

Ако все още не сте играли тази игра, пробвайте я!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Динамони 7
Динамони 7 Избери свой собствен демон и победи противниците в тази седма част на играта. Тази нова част на играта със събиране на чудовища включва четири нови зони за изследване. Създай свой отбор и стани истински Динамон водач. Твоето пътешествие около света продължава с демоните в тази седма част на играта.
Гараж за коли Разлики
Гараж за коли Разлики Играй в гаража с тази онлайн игра с откриване на разлики. Картинките в играта изглеждат на пръв поглед еднакви, но има 5 разлики между всяка една двойка картинки. Твоята задача е да откриеш всички разлики. Завърши всяко едно ниво колкото може по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Стани ушен лекар
Стани ушен лекар Стани ушен лекар и лекувай пациентите в лекарския кабинет в тази онлайн игра. Опашката от пациенти за лечение на ушите в болницата нараства. Нужен е ние лекар и ти можеш да помогнеш. Следвай инструкциите в играта и се научи бързо как да лекуваш ушите на пациентите. Използвай различни инструменти, почисти ушите и излекувай всички проблеми колкото можеш по-ефикасно и по-бързо.
Изследвай стаите Скрити предмети
Изследвай стаите Скрити предмети Изследвай различни стаи със скрити предмети в тази забавна онлайн игра. Тук можеш да играеш в 18 нива, всяко от които има 6 предмета за откриване. Наслади се на вълнението от търсене на предметите в различни интересни стаи. Движи екрана наляво и надясно, за да огледаш цялата стая. Открий всички предмети колкото можеш по-бързо, за да събереш повече точки в играта.
Смешни вицове, клипове и снимки