Дата 2012.02.19  Време 11:57  Посещения 198  Игри Игри
Флаш игри - Сребърно топче В играта Сребърно топче (Silver sphere) трябва да преминете всички препятствия и да вкарата топчето в дупката. Правилата на играта изглеждат прости, но освен всичко трябва да се съобразявате и с времето.

Топчето се движи върху платформи, които са заобиколени от вода. Има кутии, които можете да бутнете във водата и с тяхна помощ да продължите сушата. В играта има и противници - топчета, които трябва да избягвате.

Играта има класация, в която можете да запишете своя резултат, ако сте регистрирани в сайта. Спечелените точки зависят от времето, за което стигате до изходната дупка във всяко ниво, също така от броя опити, с които минете всички нива.

Ако все още не сте играли тази игра, пробвайте я!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Размяна на гардеробите
Размяна на гардеробите Жасмин и Ариел са най-добри приятелки и обичат да си разменят дрехите. В тази игра можеш да се присъединиш към момичетата и да се забавляваш с различните стилове на обличане на принцесите. Жасмин и Ариел ще разменят гардеробите си за един ден. Звучи много забавно. Помогни на Ариел и Жасмин да пробват стилни дрехи от гардероба на другата принцеса. След това можеш да смесиш двата стила, като съчетаеш дрехи от гардеробите на двете момичета.
Рибни разлики
Рибни разлики Открий разликите с рибите в тази онлайн игра с разлики. Огледай внимателно двете картинки с рибите в морските дълбини и се опитай да откриеш разликите. Картинките изглеждат на пръв поглед еднакви, но всяка двойка се отличава. Покажи своите наблюдателни умения и се опитай да завършиш всички нива в играта.
Скрити предмети Велико пътуване
Скрити предмети Велико пътуване Тук те очаква едно велико приключение със скрити предмети. Тази онлайн логическа игра е пълна с хитро скрити предмети. Играта има различни режими на игра, много предизвикателства и купища скъпоценни предмети за откриване. Покажи своите наблюдателни умения и намери всички предмети от списъка във всяко едно ниво от играта.
Търсач на магически знаци
Търсач на магически знаци Играй с магическите знаци в тази онлайн логическа игра със съчетания. Открий еднаквите магически знаци и ги събери. Постави три еднакви знака в основната шиния, за да ги събереш. Внимавай да не запълниш всичкото празно място, в противен случай играта ще свърши.
Смешни вицове, клипове и снимки