Дата 2012.02.18  Време 00:19  Посещения 1614  Игри Игри
футбол за двама
Флаш игри - Футбол за двама Футбол за двама (Football 1 on 1) е ретро игра с двама футболисти, чиято задача, както би се очаквало, е да вкарат гол в противниковата врата. Играта може да се играе едновременно от двама играчи или срещу компютър.

Възможните действия са елементарни, но са достатъчни, за да направят играта много интересна. Има и пароли, с които можете да вкарате допълнителни забавни елементи.

Ето някои от паролите, които можете да пробвате:

bOwliSbaLl - игра с боулиг топка
sPeSedmodE - по-високи скокове
floSATball - топката стои във въздуха и рикушира от тавана
teNniSbaLl - игра с топка за тенис на корт
loWgraSiTy - ниско ниво на гравитация

Паролите се въвеждат от началното меню на играта, от подменю Cheats. След въвеждане на паролата, трябва да натиснете Enter.

Други футболни игри, които са подобни на тази, са Футбол за двама Бразилия и Футболни легенди 2016. Тук също можете да играете срещу компютъра или в игра за двама играчи на един компютър.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Лоши светкавични злодеи
Лоши светкавични злодеи Играй с героите от Малки титани и победи лошите злодеи в тази онлайн игра. Мамот, Джинкс и Гизмо пращат своите миньони, за да спрат Малките титани. Плъзгай се по земята и удряй враговете, за да ги победиш преди да са стигнали до границата. Отбягвай атаките на враговете и победи злодеите в края на нивата. Отключи нови герои и местности. Всеки герой има уникална специална способност.
Зайци волкан паника
Зайци волкан паника Заешкият остров се тресе от изригването на вулкана в тази онлайн игра. Остани невредим колкото се може по дълго, докато си проправяш път по разпадащата се земя, преди другите зайци да те повлекат със себе си. Събирай бонуси и прегради пътя на другите играчи, за да ги накараш да паднат първи.
Легенди със скъпоценни камъни
Легенди със скъпоценни камъни Впусни се в едно вълнуващо приказно приключение със скъпоценните камъни в тази игра. Премахвай групите от камъни с еднакви цветове и изпълни целта във всяко ниво, за да продължиш напред в играта.
Пусни ме
Пусни ме Това е цветна логическа игра с малки сладки топки. Твоята цел в да помогнеш на топките да стигнат до техните тръби. Премахвай платформи, събирай бонус предметите и прекарай топките до тръбите със същия цвят.
Смешни вицове, клипове и снимки