Дата 2012.02.16  Време 16:39  Посещения 186  Игри Игри
самолети
Флаш игри - Полет Препоръчвам на всички да пробват флаш играта Полет (Flight)! Много интересна игра от armorgames.com.

Флаш играта Полет е от този тип, в който трябва да преминете колкото може повече разстояние. По пътя събирате различни предмети, които дават допълнителни точки, бонуси или просто помагат да се задържите по-дълго време във въздуха.

В случая на играта Полет, вие летите с класически хартиен самолет, който трябва да вземете и да засилите, за да полети. Летейки ще срещнете различни звезди и летящи жерави, които ви дават допълнителни точки, скорост и бонуси. С точките, които печелите можете да закупите различни подобрения за самолета, да променяте неговата структура, възможно е и да изберете различен цвят и стил. При отключването на определени подобрения, можете сами да управлявате самолета, докато той лети. В процеса на играта се отключват и много постижения, като достигната максимална скорост, максимална височина и много други, оставям на вас да разберете какви са.

В играта Полет се преминават различни нива - държави, и съответно изгледа се променя. При преминаване на ново ниво има и интересно клипче, което показва как вашия самолет продлжава към следващата си дестинация по интересен начин.

Желая ви приятна игра и успешен полет!

Коментари:

blade
date 2012.02.17  time 21:57
Това ми е една от любимите игри :)

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Стрелец с билярдни топки
Стрелец с билярдни топки Това е класическа игра със стрелба с балончета с билярдни топки. Съчетай топките по цветове и ги изчисти от игралното поле. Опитай се да изчистиш колкото се може повече топки. Ако топките запълнят игралното поле, играта ще приключи.
Състезание с каляски
Състезание с каляски Включи се в надправарата с каляски с коне в тази онлайн игра със залагане. Избери конете, които най-вероятно ще спечелят в надбягването, и заложи съответна сума на тях. Опитай се да спечелиш колкото се може по-висок резултат в играта.
Олко 2
Олко 2 Събирай плочките по двойки във втората част на тази онлайн маджонг игра. Можеш да събираш само плочките, които могат да бъдат събрани отстрани. Събери всички плочки от игралното поле, за да завършиш дадено ниво в играта.
Супер хвърляне
Супер хвърляне В тази екшън игра ще цари пълен безпорядък в битка с всички средства. Направи своя ход и хвани който и да е предмет наоколо, за да го хвърлиш към противника. Опитай се да удариш тежко противника, за да победиш в битката. Избягвай предметите, които противникът хвърля, за да оцелееш. Премини през битки в различни нива, всяко от които ще представи своите предизвикателства.
Смешни вицове, клипове и снимки