Дата 2012.02.16  Време 16:39  Посещения 199  Игри Игри
самолети
Флаш игри - Полет Препоръчвам на всички да пробват флаш играта Полет (Flight)! Много интересна игра от armorgames.com.

Флаш играта Полет е от този тип, в който трябва да преминете колкото може повече разстояние. По пътя събирате различни предмети, които дават допълнителни точки, бонуси или просто помагат да се задържите по-дълго време във въздуха.

В случая на играта Полет, вие летите с класически хартиен самолет, който трябва да вземете и да засилите, за да полети. Летейки ще срещнете различни звезди и летящи жерави, които ви дават допълнителни точки, скорост и бонуси. С точките, които печелите можете да закупите различни подобрения за самолета, да променяте неговата структура, възможно е и да изберете различен цвят и стил. При отключването на определени подобрения, можете сами да управлявате самолета, докато той лети. В процеса на играта се отключват и много постижения, като достигната максимална скорост, максимална височина и много други, оставям на вас да разберете какви са.

В играта Полет се преминават различни нива - държави, и съответно изгледа се променя. При преминаване на ново ниво има и интересно клипче, което показва как вашия самолет продлжава към следващата си дестинация по интересен начин.

Желая ви приятна игра и успешен полет!

Коментари:

blade
date 2012.02.17  time 21:57
Това ми е една от любимите игри :)

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Рибен свят Маджонг
Рибен свят Маджонг Играй с множество цветни рибки в океана в тази онлайн маджонг игра. Свържи двойките еднакви маджонг плочки и събери всички риби. Можеш да свързваш само свободните маджонг плочки. Събери всички риби колкото се може по-бързо, за да завършиш нивото и да получиш повече точки в играта.
Тропически съчетания
Тропически съчетания Отправи се на вълнуващо пътуване с тази онлайн логическа игра в тропиците. Съчетавай екзотични плодове и открий красиви цветя и птици. Играта ти е приготвила много предизвикателни нива и разпускаща музика на екзотичен остров.
Ръгби надпревара
Ръгби надпревара Впусни се в една вълнуваща ръгби надпревара с тази онлайн спортна игра. Избери своя отбор, включи се в шампионата и спечели всички двубои в играта. Избягвай всеки противник на терена и стигни до крайната линия, за да победиш. Спечели всички двубои, за да спечелиш голямата ръгби награда. Резултатът от играта се записва само при успешно завършено ниво.
Стрелба с балончета Златна мина
Стрелба с балончета Златна мина Това е класическа онлайн игра със стрелба с балончета и злато. Целта в играта е да събереш всички парчета злато. Играта има 60 предизвикателни нива. Стреляй с балончета и ги съчетай по цветове, за да ги изчистиш от игралното поле.
Смешни вицове, клипове и снимки