Дата 2024.05.06  Време 18:01  Посещения 279  Игри Игри
Играй с малките плодчета и открий славея Отправи се на вълнуващо приключение с един любознателен банан в тази онлайн игра със скрити предмети. Тук твоята задача ще е да откриеш една сладкопойна птица. Играта ще те отправи на пътуване през различни населени места, гори и поля, за да стигнеш до крайната цел. Всяко ниво ще те отправи на различно местоположение. Целта във всяко ниво е да намериш плодовете и другите обекти от списъка в горната част. Плъзгай еркана настрани и открий всички цели. Бъди бърз и завърши нивата колкото се може по-бързо, за да получиш по-висок резултат в играта.

Можеш да играеш 20 нива в безплатната версия на играта за Андроид. Можеш да инсталираш играта за андроид от тук:

Get it on Google Play

Играй 12 нива в онлайн версията на играта безплатно тук: Намери славея.

Играта включва много различни плодчета, които ще трябва да огледаш внимателно, за да можеш да откриеш търсените. Някои от плодовете могат да се крият вътре. Други плодчета ще се показват само за кратък период от време. Времето във всяко ниво е ограничено, така че трябва да си максимално бърз, за да успееш. Не се тревожи, ако времето изтече, можеш винаги да започнеш нивото от начало. Всяко завършено ниво ще те отправи напред в играта, за да можеш стигнеш до крайната цел.

Играта включва и кратка история, разказана в няколко комикс страници. В началото на историята главният герой ще открие една стара книга, която ще го вдъхнови да се отправи на едно вълнуващо приключение в далечни земи. Какво ли ще се случи после? Започни играта сега и разкрий цялата история.

Музиката в играта е специално направена за нея. Играта включва и звуци на птици: кос и славей. Песента на славея в края на играта е записана в горите, близо до град Троян.

Тук можеш да гледаш кратко видео от играта:Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Рибен свят Маджонг
Рибен свят Маджонг Играй с множество цветни рибки в океана в тази онлайн маджонг игра. Свържи двойките еднакви маджонг плочки и събери всички риби. Можеш да свързваш само свободните маджонг плочки. Събери всички риби колкото се може по-бързо, за да завършиш нивото и да получиш повече точки в играта.
Тропически съчетания
Тропически съчетания Отправи се на вълнуващо пътуване с тази онлайн логическа игра в тропиците. Съчетавай екзотични плодове и открий красиви цветя и птици. Играта ти е приготвила много предизвикателни нива и разпускаща музика на екзотичен остров.
Ръгби надпревара
Ръгби надпревара Впусни се в една вълнуваща ръгби надпревара с тази онлайн спортна игра. Избери своя отбор, включи се в шампионата и спечели всички двубои в играта. Избягвай всеки противник на терена и стигни до крайната линия, за да победиш. Спечели всички двубои, за да спечелиш голямата ръгби награда. Резултатът от играта се записва само при успешно завършено ниво.
Стрелба с балончета Златна мина
Стрелба с балончета Златна мина Това е класическа онлайн игра със стрелба с балончета и злато. Целта в играта е да събереш всички парчета злато. Играта има 60 предизвикателни нива. Стреляй с балончета и ги съчетай по цветове, за да ги изчистиш от игралното поле.
Смешни вицове, клипове и снимки