Дата 2024.05.06  Време 18:01  Посещения 77  Игри Игри
Играй с малките плодчета и открий славея Отправи се на едно вълнуващо приключение с един любознателен банан в тази онлайн игра. Тук твоята задача ще е да откриеш една сладкопойна птица. Играта ще те отправи на пътуване през различни населени места, гори и поля, за да стигнеш до крайната цел. Всяко ниво ще те отправи на различно местоположение. Целта във всяко ниво е да намериш плодовете и другите обекти от списъка в горната част. Плъзгай еркана настрани и открий всички цели. Бъди бърз и завърши нивата колкото се може по-бързо, за да получиш по-висок резултат в играта.

Играта включва много различни плодчета, които ще трябва да огледаш внимателно, за да можеш да откриеш търсените. Някои от плодовете могат да се крият вътре. Други плодчета ще се показват само за кратък период от време. Времето във всяко ниво е ограничено, така че трябва да си максимално бърз, за да успееш. Не се тревожи, ако времето изтече, можеш винаги да започнеш нивото от начало. Всяко завършено ниво ще те отправи напред в играта, за да можеш стигнеш до крайната цел.

Играта включва и кратка история, разказана в няколко комикс страници. В началото на историята главният герой ще открие една стара книга, която ще го вдъхнови да се отправи на едно вълнуващо приключение в далечни земи. Какво ли ще се случи после? Започни играта сега и разкрий цялата история.

Музиката в играта е специално направена за нея. Играта включва и звуци на птици: кос и славей. Песента на славея в края на играта е записана в горите, близо до град Троян.

Можеш да играеш играта тук: Намери славея

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Русалки Открий разликите
Русалки Открий разликите Играй с красивите русалки в тази онлайн логическа игра с откриване на разлики. Гмурни се в един очарователен подводен свят с русалките и се наслаждавай на подводните пейзажи. Огледай внимателно двете картинки в играта и открий всички разлики. Завърши всяко ниво колкото можеш по-бързо, за да получиш повече точки. Ако времето изтече, играта ще приключи, но можеш винаги да започнеш нивото отначало.
Не се сърди човече Класика
Не се сърди човече Класика Играй в тази класическа игра на Не се сърди човече онлайн. Целта в играта е да направиш една обиколка и да стигнеш до крайната цел с всяка една от четирите пионки. Можеш да играеш против компютъра или с приятел на едно устройство. Хвърли зарчето и започни играта.
Магически елексир Училище за вещици
Магически елексир Училище за вещици Влез в училището за вещици и се научи да правиш магически еликсири в тази онлайн логическа игра. Изпрати магическите съставки към елексира и разбий всички елементи, които са тръгнали нагоре към теб. Разбий всички форми, преди да те достигнат, за да завършиш дадено ниво виграта.
Комбинирай цветята
Комбинирай цветята Играй с красивите цветя в тази онлайн логическа игра с комбиниране. Размести местата на цветята и подреди три или повече еднакви цветя в редица. Прави комбинации и достигни целта в нивото, за да продължиш напред в играта.
Смешни вицове, клипове и снимки