Дата 2022.09.30  Време 13:05  Посещения 834  Игри Игри
класации
Нови правила и колекция предмети От Октомври 2022 сайтът има обновен дизайн и нови правила на класацията. Допълнително има нова колекция предмети, които могат да се спечелят в игрите или да се закупят с виртуални точки.

Правилата на класацията в сайта се изменят. Вече ще се взимат впредвид първо броя медали, за да се определи мястото в генералната класацията. Тъй като точките ще могат да се използват за закупуване на предмети, те не могат вече да се използват за определяне на мястото в класацията. Също така всички играчи, които имат еднакъв брой точки в дадена игра, ще получават еднакво място или медал в класацията.

Различните виртуални предмети могат да се спечелят в определени игри. В страницата на всеки предмет са указани правилата, според които той може да бъде спечелен. Някои предмети могат да бъдат закупени чрез виртуалните точки, които се печелят в сайта. Има уникални предмети, които могат да се притежават само по един и други, от които могат да се закупят или спечелят много. Закупените предмети могат също и да се продадът, но за 75% от стойността им. Всеки предмет има описание и интересна информация в страницата на предмета. Предметите могат също да бъдат закупувани с цел да се направи подарък на друг потребител в сайта. Той на свой ред трябва да потвърди приемането на подаръка, а може и да го откаже.

Потребителите в сайта вече имат и нива, които се вдигат с печеленето на точки в сайта.

Коментари:

анни
date 2022.10.01  time 16:02
Браво на екипа ви,за новостите! Бъдете здрави и много успехи в личен и професионален план,късмет в живота!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Пасианс три върха Класика
Пасианс три върха Класика Играй в тази класическа игра на пасианс с три върха. Целта в играта е да събереш всички карти на игралното поле. Можеш да събираш карти, които са съседни на картата в основата. Ако нямаш възможни ходове, можеш да отвориш нови карти от тестето. Помисли добре преди да вземеш някоя карта и планирай ходовете си, така че да можеш да събереш последователно няколко карти.
Стил на великденски заек Обличане
Стил на великденски заек Обличане Великденски празници наближават и е време да се пременим с подходящи дрехи във великденски стил с тази онлайн игра. Присъедини се към момичетата в играта за порция великденско забавление. Твоята първа задача е да откриеш великденските яйца. След това можеш да избереш момиче, грим, прическа, дрехи и аксесоари за празника.
Хартиени състезатели
Хартиени състезатели Направи своя собствена кола от хартия и се включи в състезанието с анимационните герои в тази състезателна онлайн игра. Избери отбор измежду анимационните герои - Скуби Ду, Том и Джери, Бъгс Бъни, Туити, Дафи Дък, Койота и други. Избери форма на колата, оцвети я и я декорирай с различни стикери. Състезавай се в три различни стаи - във всекидневната, в банята и в гаража. Спечели точки във всяка една стая от състезанията според позицията, събраните монети и времето.
1212
1212 Целта на тази онлайн логическа игра игра е да правиш вертикални и хоризонтални линии. Игралното поле в играта се състои от решетка с 12 на 12 празнини. Вземи и постави блокчетата върху полето, за да направиш запълнени линии. Пълните линии изчезват от полето, така че ще имаш повече място за нови блокове. Опитай се да планираш ходовете си напред, колкото повече линии изчистиш наведнъж, толкова повече точки ще получиш. Ако поставиш мигащ блок върху съществуващо парче на игралното поле, то също ще изчезне.
Смешни вицове, клипове и снимки