Дата 2022.09.30  Време 13:05  Посещения 168  Игри Игри
класации
Нови правила и колекция предмети От Октомври 2022 сайтът ще има обновен дизайн и нови правила на класацията. Допълнително ще има нова колекция предмети, които могат да се спечелят в игрите или да се закупят с виртуални точки.

Правилата на класацията в сайта се изменят. Вече ще се взимат впредвид първо броя медали, за да се определи мястото в класацията. Тъй като точките ще могат да се използват за закупуване на предмети, те не могат вече да се използват за определяне на мястото в класацията. Също така всички играчи, които имат еднакъв брой точки в дадена игра, ще получават еднакво място или медал в класацията.

Различните виртуални предмети могат да се спечелят в определени игри. В страницата на всеки предмет са указани правилата, според които той може да бъде спечелен. Някои предмети могат да бъдат закупени чрез виртуалните точки, които се печелят в сайта. Има уникални предмети, които могат да се притежават само по един и други, от които могат да се закупят или спечелят много. Закупените предмети могат също и да се продадът, но за 75% от стойността им. Всеки предмет има описание и интересна информация в страницата на предмета. Предметите могат също да бъдат закупувани с цел да се направи подарък на друг потребител в сайта. Той на свой ред трябва да потвърди приемането на подаръка, а може и да го откаже.

Потребителите в сайта вече ще имат и нива, които зависят от спечелените точки в сайта.

Коментари:

анни
date 2022.10.01  time 16:02
Браво на екипа ви,за новостите! Бъдете здрави и много успехи в личен и професионален план,късмет в живота!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Изпълнение на дузпи 2
Изпълнение на дузпи 2 Това е втората част на играта с турнир по футболни дуспи. Тук можеш да покажеш своят точен удар и умения при спасяване на голове. Бъди внимателен при избора на удара и уцели някоя от краините точки на вратата, където вратаря не може да хване топката. Трябва също да покажеш и своите бързи реакции на вратата и да достигнеш мястото на противниковия удар колкото може по-бързо. Отбележи повече голове във всяка една среща, за да спечелиш.
Дама с приятели
Дама с приятели Играй дама с играчи от цял свят в тази онлайн игра. Мести своите пионки и прескочи пионките на другия играч, за да победиш. Можеш да играеш със случаен играч онлайн или да създадеш игра и да играеш заедно с приятел.
Изпълнение на дузпи
Изпълнение на дузпи Това е турнир по футбол, който ще се проведе само на дуспи. Тук можеш да покажеш своят точен удар и умения при спасяване на голове. Бъди внимателен при избора на удара и уцели някоя от краините точки на вратата, където вратаря не може да хване топката. Трябва също да покажеш и своите бързи реакции на вратата и да достигнеш мястото на противниковия удар колкото може по-бързо. Отбележи повече голове във всяка една среща, за да спечелиш и да продължиш напред в играта.
Туп туп забивка
Туп туп забивка Играй с топката и я накарай да подскача, за да отбележиш кош в тази онлайн баскетболна игра. Опитай се да вкараш кош колкото се може повече пъти. Избягвай таблото, докосването му ще счупи броя от последователни коша. След като отбележиш няколко последователни коша, без да докосваш таблото, топката започва да гори и получаваш повече точки с всяко забиване. Имай впредвид, че играта ще става все по-трудна с всяка отбелязана точка.
Смешни вицове, клипове и снимки