Дата 2021.02.27  Време 11:33  Посещения 9111  Игри Игри
Как да играем флаш игри през 2023 След януари 2021 приставката Flash Player не се поддържа. Има различни възможности, с които все още може да играете флаш игри.

Сайтът няма връзка със създаването на никой от инсталацияонните файлове, споменати в тази статия. Това са само инструкции и препратки към други сайтове, които могат да ви помогнат, ако искате да инсталирате по-стара версия на Flash Player, която все още функционира, или новата приставка Ruffle, която емулира Flash Player.

Имайте впредвид, че по-старата версия на Flash Player може да има проблеми със сигурността и не се препоръчва за инсталиране. Препоръчителен е варианта за игра с приставката Ruffle. Тя все още не поддържа всички игри, но се развива много бързо и скоро ще може да се ползва с всички игри.

Как да играем флаш игри:

I. С браузърите Firefox, Opera или IE, където можете да инсталирате по-стара версия на Flash Player и да деактивирате обновяването. (не се препоръчва поради проблеми със сигурността)

II. Нова приставка Ruffle е в процес на разработка и вече позволява на повечето игри да работят, скоро ще се добави поддръжка на всички функции.

I. Инструкции как да инсталирате работещ Flash Player (Не се препоръчва):

1. Инсталирайте браузър Firefox от тук: Firefox. Аналогично можете да използвате браузър Opera или IE.

2. Деинсталирайте Flash Player с помощта на този файл: Uninstaller, подробни инструкции тук: инструкции за деинсталиране

3. Свалете по-стара версия на Flash Player (32.00.344) от тук: PcWonderland. Използвайте съответно варианта за вашия браузър Firefox, Opera или IE.

4. Стартирайте инсталацията и на края изберете Never check for updates(not recommended). (Не се препоръчва)

5. Стартирайте онлайн страница с флаш игра и разрешете използването на Flash Player.

II. Подробни инструкции как да инсталирате притавката Ruffle:

1. Свалете приставката от официалния й сайт: ruffle.rs/#releases (От колоната Browser Extension изберете линк, който съответства на вашия браузър: Firefox, Chrome / Edge / Safari)

2. Разархивирайте сваления архив.

3. В зависимост от браузъра, който използвате, за да отваряте интернет страници:

a) Chrome или друг браузър, базиран на Chrome (например Chromium):

- Отворете chrome://extensions/ в полето за адрес на браузъра
- разрешете "Developer Mode" (Режим разработчик) на страницата, която се отвори
- Изберете Load unpacked (Заредете разархивиран) и локализирайте местоположението на разархивирания пакет Ruffle

б) Firefox браузър:

- Заредете about:debugging в полето за адрес на браузъра
- Изберете "This Firefox" (или This Nightly) в страничната лента
- Активирайте "Load Temporary Add-on button"
- Изберете сваления XPI файл и го заредете като временно разширение във Firefox
- Разширението е добавено временно, то ще се премахне, ако рестартирате браузъра.

в) Аналогично можете да инсталирате приставката в Edge или Safari.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Яйчен стрелец
Яйчен стрелец Играй с великденските яйца и ги групирай по цветове в тази онлайн логическа игра със стрелба с балончета. Яйцата ще се движат бавно надолу, а ти трябва да реагираш бързо и да ги групираш по цветове, за да ги събереш за Великден. Бъди бърз и не позволявай на яйцата да стигнат до долната граница, в противен случай играта ще приключи.
Сладък свят
Сладък свят Гмурни се в свят на бонбони и всякакви други сладости с тази онлайн логическа игра. Тук твоята задача е да събереш определен вид бонбони, за да завършиш дадено ниво от играта. За целта трябва да подредиш бонбоните по видове в колони или редове. Направи редици от три или повече еднакви бонбона, за да ги събереш.
Пирати 5 разлики
Пирати 5 разлики Отправи се на вълнуващо пиратско приключение с тази онлайн игра с разлики. Огледай добре двете картинки и открий петте разлики във всяко едно ниво на играта. Бъди колкото можеш по-бърз, за да получиш по-висок резултат.
Подреди 4 Пиратско издание
Подреди 4 Пиратско издание Това е класическа онлайн игра, в която трябва да подредиш четири в редица. Играта се играе от двама играчи, които се редуват да поставят пулове. Пускай своите пулове на игралното поле и се постарай да ги подредиш, така че да направиш четири в редица, колона или по диагонал. Внимавай противникът ти да не направи редица преди теб и се постарай да блокираш неговите опити. Играта може да се играе от двама играчи на един компютър или в игра против компютъра.
Смешни вицове, клипове и снимки