Дата 2021.02.27  Време 11:33  Посещения 12819  Игри Игри
Как да играем флаш игри през 2023 След януари 2021 приставката Flash Player не се поддържа. Има различни възможности, с които все още може да играете флаш игри.

Сайтът няма връзка със създаването на никой от инсталацияонните файлове, споменати в тази статия. Това са само инструкции и препратки към други сайтове, които могат да ви помогнат, ако искате да инсталирате по-стара версия на Flash Player, която все още функционира, или новата приставка Ruffle, която емулира Flash Player.

Имайте впредвид, че по-старата версия на Flash Player може да има проблеми със сигурността и не се препоръчва за инсталиране. Препоръчителен е варианта за игра с приставката Ruffle. Тя все още не поддържа всички игри, но се развива много бързо и скоро ще може да се ползва с всички игри.

Как да играем флаш игри:

I. С браузърите Firefox, Opera или IE, където можете да инсталирате по-стара версия на Flash Player и да деактивирате обновяването. (не се препоръчва поради проблеми със сигурността)

II. Нова приставка Ruffle е в процес на разработка и вече позволява на повечето игри да работят, скоро ще се добави поддръжка на всички функции.

I. Инструкции как да инсталирате работещ Flash Player (Не се препоръчва):

1. Инсталирайте браузър Firefox от тук: Firefox. Аналогично можете да използвате браузър Opera или IE.

2. Деинсталирайте Flash Player с помощта на този файл: Uninstaller, подробни инструкции тук: инструкции за деинсталиране

3. Свалете по-стара версия на Flash Player (32.00.344) от тук: PcWonderland. Използвайте съответно варианта за вашия браузър Firefox, Opera или IE.

4. Стартирайте инсталацията и на края изберете Never check for updates(not recommended). (Не се препоръчва)

5. Стартирайте онлайн страница с флаш игра и разрешете използването на Flash Player.

II. Подробни инструкции как да инсталирате притавката Ruffle:

1. Свалете приставката от официалния й сайт: ruffle.rs/#releases (От колоната Browser Extension изберете линк, който съответства на вашия браузър: Firefox, Chrome / Edge / Safari)

2. Разархивирайте сваления архив.

3. В зависимост от браузъра, който използвате, за да отваряте интернет страници:

a) Chrome или друг браузър, базиран на Chrome (например Chromium):

- Отворете chrome://extensions/ в полето за адрес на браузъра
- разрешете "Developer Mode" (Режим разработчик) на страницата, която се отвори
- Изберете Load unpacked (Заредете разархивиран) и локализирайте местоположението на разархивирания пакет Ruffle

б) Firefox браузър:

- Заредете about:debugging в полето за адрес на браузъра
- Изберете "This Firefox" (или This Nightly) в страничната лента
- Активирайте "Load Temporary Add-on button"
- Изберете сваления XPI файл и го заредете като временно разширение във Firefox
- Разширението е добавено временно, то ще се премахне, ако рестартирате браузъра.

в) Аналогично можете да инсталирате приставката в Edge или Safari.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Шоколадови блокчета
Шоколадови блокчета Влез в един вкусен свят с шоколадовите блокчета в тази онлайн логическа игра. Твоята задача е да поставиш блокчетата на игралното поле и да образуваш цели редици или колони. Всяко ниво вече има няколко блокчета на игралното поле, които трябва да изчистиш, за да продължиш напред в играта. Завърши всяко ниво колкото можеш по-бързо, преди времето да изтече.
Карти 21
Карти 21 Това е увлекателна онлайн логическа игра с комбиниране на карти. Целта е да комбинираш картите в колони и да направиш сума от 21. Имаш три живота в играта. Всяка колона, която привиши сумата от 21, ще ти отнеме един живот. Всяка комбинация трябва да е от максимум 5 карти, в противен случай един живот ще бъде отнемен. Играта приключва, ако загубиш всички 3 живота в играта.
Пазители на злато
Пазители на злато Това е уникална онлайн игра в подземните мини за злато. В подземните мини златото е трудно да бъде опазено от миньорите. В тази игра има стражи, които наблюдават миньорите и пазят златото да не бъде откраднато. Твоята задача е да помогнеш на бедните миньори да получат заслужена награда за изморителния труд, който полагат. Трябва да прекараш златото до изхода във всяко ниво на играта. За целта можеш да подаваш златото от един миньор на друг. Трябва да избягваш погледа на пазача, докато подаваш златото. В редиците на миньорите има също предатели и трябва да внимаваш да не им подадеш по грешка златото. Ако те хванат, играта приключва, но не се притеснявай, винаги можеш да започнеш нивото отначало.
Баскет шампиони
Баскет шампиони Покажи своите баскетболни умения и забий топката в коша в тази онлайн спортна игра. Играта предлага поредица от нива, е които темата ще се сменя на всеки 5 нива. Целта в играта е да отправиш топката към коша с помощта на флиперите. Приеми предизвикателството и се опитай да вкараш топката в коша във всяко едно ниво. Не допускай топката да падне, в противен случай играта ще приключи.
Смешни вицове, клипове и снимки