Дата 2021.02.27  Време 11:33  Посещения 716  Игри Игри
Как да играем флаш игри през 2022 След януари 2021 приставката Flash Player не се поддържа. Има два варианта, с които все още може да играете флаш игри.

Сайтът няма връзка със създаването на никой от инсталацияонните файлове, споменати в тази статия. Това са само инструкции и препратки към други сайтове, които могат да ви помогнат, ако искате да инсталирате по-стара версия на Flash Player, която все още функционира, или новата приставка Ruffle, която емулира Flash Player.

Имайте впредвид, че по-старата версия на Flash Player може да има проблеми със сигурността и не се препоръчва за инсталиране. Препоръчителен е варианта за игра с приставката Ruffle. Тя все още не поддържа всички игри, но се развива много бързо и скоро ще може да се ползва с всички игри.

Как да играем флаш игри:

I. С браузърите Firefox, Opera или IE, където можете да инсталирате по-стара версия на Flash Player и да деактивирате обновяването. (не се препоръчва поради проблеми със сигурността)

II. Нова приставка Ruffle е в процес на разработка и вече позволява на повечето игри да работят, скоро ще се добави поддръжка на всички функции.

I. Инструкции как да инсталирате работещ Flash Player (Не се препоръчва):

1. Инсталирайте браузър Firefox от тук: Firefox. Аналогично можете да използвате браузър Opera или IE.

2. Деинсталирайте Flash Player с помощта на този файл: Uninstaller, подробни инструкции тук: инструкции за деинсталиране

3. Свалете по-стара версия на Flash Player (32.00.344) от тук: PcWonderland. Използвайте съответно варианта за вашия браузър Firefox, Opera или IE.

4. Стартирайте инсталацията и на края изберете Never check for updates(not recommended). (Не се препоръчва)

5. Стартирайте онлайн страница с флаш игра и разрешете използването на Flash Player.

II. Подробни инструкции как да инсталирате притавката Ruffle:

1. Свалете приставката от официалния й сайт: ruffle.rs/#releases (От колоната Browser Extension изберете линк, който съответства на вашия браузър: Firefox, Chrome / Edge / Safari)

2. Разархивирайте сваления архив.

3. В зависимост от браузъра, който използвате, за да отваряте интернет страници:

a) Chrome или друг браузър, базиран на Chrome (например Chromium):

- Отворете chrome://extensions/ в полето за адрес на браузъра
- разрешете "Developer Mode" (Режим разработчик) на страницата, която се отвори
- Изберете Load unpacked (Заредете разархивиран) и локализирайте местоположението на разархивирания пакет Ruffle

б) Firefox браузър:

- Заредете about:debugging в полето за адрес на браузъра
- Изберете "This Firefox" (или This Nightly) в страничната лента
- Активирайте "Load Temporary Add-on button"
- Изберете сваления XPI файл и го заредете като временно разширение във Firefox
- Разширението е добавено временно, то ще се премахне, ако рестартирате браузъра.

в) Аналогично можете да инсталирате приставката в Edge или Safari.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Цветна градина
Цветна градина Това е логическа онлайн игра с комбиниране на цветя. Гмурни се в цветната градина и придружи Люси в нейните вълнуващи приключения. Комбинирай поне три цветя, за да ги събереш. Вземи колкото се може повече, за да получиш повече точки.
Наследниците Хитра кройка
Наследниците Хитра кройка Красивите момичета от филма Наследниците се нуждаят от нови дрехи. Играй с Лони, Иви, Мал и Одри и избери дрехи с изящна кройка за момичетата, наследници на злодеи от филма на Дисни. Комбинирай части от облеклото в ред или колона, за да печелиш точки.
Масово бягство 3D
Масово бягство 3D В тази игра трябва да преведеш групата от хора през опасни препятствия. Постарай се да загубиш колкото се може по-малко хора от групата, докато преминаваш препятсвията - опасни капани, дълбоки дупки, лоши противници и други. Когато се биеш против друга група, можеш да спечелиш ако имаш повече хора в твоята група. В играта има и специални врати за клониране, където можеш да увеличиш твоята група.
Чернобял маджонг 2
Чернобял маджонг 2 Играй маджонг с черните и бели плочки в тази логическа онлайн игра. Свържи белите и черните парчета с еднакви символи, за да ги премахнеш в играта. Премахни всички парчета от игралното поле преди времето да изтече.
Смешни вицове, клипове и снимки