Дата 2018.08.28  Време 17:24  Посещения 6967  Игри Игри
пасианс карти
Най-добрите пасианс игри Пасианс е вид игра на карти, която може да бъде играна от един играч. Целта на играта е да се съберат картите, като се подредят по определен начин. Игрите на пасианс имат различни правила, според които картите могат да бъдат събрани. Играта може също да бъде играна и от двама играчи, които си помагат или един срещу друг. където победителят се определя по точкова схема.

Има много вариации на играта на пасианс. Едно или повече тестета от карти може да бъде използвано, има различни форми и начини на подреждане на картите, правилата, по които се събират картите също варират. Много видове на игрите на пасианс са превърнати в игри, които могат да бъдат играни онлайн. Можете да намерите едни от най-добрите пасианс игри на страницата пасианс игри.

Играта на пасианс обикновено започва с раздаването на карти от разбъркано тесте, като картите се подреждат по предварително определен начин. Играчът се опитва да преподреди тестето от карти по цвят и ред чрез последователност от движения, чрез които се местят картите от едно място на друго. Някои игри на пасианс позволяват и наново разбъркване на картите или поставяне на карти в празни места. В най-популярния вид игра на пасианс целта на играта е да се подредят картите в четири редици по боя в ред от асо до поп.

Пирамида пасианс Проклятието на мумията Пирамида пасианс е един от многото видове игри на пасианс. В този вид пасианс картите се подреждат под формата на пирамида на игралното поле. Има и известен брой карти, които остават скрити. Целта в играта е да се премахнат всички карти от полето, като се спазват определени правила. Играчът обикновено може да премахва двойки карти, които правят сумата от 13, или карта която е последователна по ред на тази, която е показана в основата. Когато няма налични ходове, играчът може да отвори една или повече карти от скритите в тестето. Игри от този вид пасианс могат да бъдат намерини на страницата пирамида пасианс игри. Много интересна игра от този вид пирамида пасианс игри е играта Пирамида пасианс Проклятието на мумията, където можете да се принесете в древен Египет и да играеш пасианс заедно с Клеопатра и мумиите в пирамидата.

Можете да играете още игри на карти на страницата игри на карти онлайн.

Споделете и вашите любими игри на пасианс. Приятна игра!

Коментари:

бургазлия
date 2019.10.02  time 01:43
м

JB
date 2018.12.02  time 01:16
:)

боби
date 2018.11.29  time 16:54
Ха

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Стрелец с билярдни топки
Стрелец с билярдни топки Това е класическа игра със стрелба с балончета с билярдни топки. Съчетай топките по цветове и ги изчисти от игралното поле. Опитай се да изчистиш колкото се може повече топки. Ако топките запълнят игралното поле, играта ще приключи.
Състезание с каляски
Състезание с каляски Включи се в надправарата с каляски с коне в тази онлайн игра със залагане. Избери конете, които най-вероятно ще спечелят в надбягването, и заложи съответна сума на тях. Опитай се да спечелиш колкото се може по-висок резултат в играта.
Олко 2
Олко 2 Събирай плочките по двойки във втората част на тази онлайн маджонг игра. Можеш да събираш само плочките, които могат да бъдат събрани отстрани. Събери всички плочки от игралното поле, за да завършиш дадено ниво в играта.
Супер хвърляне
Супер хвърляне В тази екшън игра ще цари пълен безпорядък в битка с всички средства. Направи своя ход и хвани който и да е предмет наоколо, за да го хвърлиш към противника. Опитай се да удариш тежко противника, за да победиш в битката. Избягвай предметите, които противникът хвърля, за да оцелееш. Премини през битки в различни нива, всяко от които ще представи своите предизвикателства.
Смешни вицове, клипове и снимки