Дата 2018.05.10  Време 18:31  Посещения 5521  Игри Игри
време за приключения фин и джейк картун нетуърк анимационни герои
Време за приключения с Фин и Джейк Време за приключения е едно от най-вълнуващите предавания по анимационния канал Картун Нетуърк. Въпреки, че сериалът е създаден за деца, той привлича също така много тинейджъри и възрастни пред екрана. Фин и Джейк са главни действащи лица в сериала, те живеят в един фастантичен свят, пълен с чудни герои. Фин е човек, а Джейк е неговото куче, което има магическата способност да сменя своята форма и размер. Фин и Джейк живеят в пост-апокалиптичния свят на Ооо, който е резултат от ядрена война, състояла се хиляди години по-рано.

Освен забавните Фин и Джейк, които непрекъснато се въвличат във вълнуващи приключения, в сериалa има и много други главни герои. Принцеса Бонибел Сладкодъвка е суоверенна наследница на Бонбоненото кралство. Цар Студ е лош, но също така доста неразбран леден магьосник. Марселин е кралица на вампирите, момиче вампир на хиляда години, което е голям фен на рок музиката. Лумпи Спейс е мелодраматична и инфантилна принцеса. Биймо е робот под формата на конзола за игра, която живее заедно с Фин и Джейк. Огнената принцеса владее Огненото кралство.

Игри с Фин и Джейк

Време за приключения Достойна мисия 2Фин и Джейк са идеалните герои, които биха могли да се включат в каквато и да е игра. На страницата игри с Фин и Джейк можете да намерите много игри с двамата приятели. Една от най-интересните игри е Време за приключения Достойна мисия, която има две части. Фин и Джейк са доблестни герои и за тях достойнството е от голямо значение. Те често помагат на своите приятели и дори жертват своя живот в името на справедливостта. В играта Джейк на парчета можеш да се позабавляваш с Джейк, който ще трябва да разчлени своето тяло, за да може да стигне до своята любима шапка.

В играта Време за приключение Обличане можеш да облечеш своите любими герои така както на теб ти харесва, а в играта Ледено кралство Създател можеш да създадеш свое собствено ледено кралство с героите от Време за приключения.

Кралицата на вампирите Марселин е главен герои в играта Кралска врява, където ще се изправиш срещу много врагове в едно екшън приключение.

В игрите Анимационна купа 2016 и Анимационна купа Африка можете да играете футбол с героите от Картун Нетуърк, включително и с тези от Време за приключение. На страницата Картун Нетуърк игри можете да намерите и още много игри с герои от анимационните сериали на Картун Нетуърк.

Забавни моменти от сериала

Време за приключения е пълен с много забавни сцени. Следващото видео представя едно забавно състезание по къни на желе:Музика от Време за приключения

Сериалът Време за приключения е изпълнен със забавни песни и мелодии. Следващото видео съдържа една песен за най-добрите приятели:Приятно прекарване с Джейк и Фин и техните приятели от Време за приключения!

Коментари:

КРИСТИАН
date 2018.06.07  time 16:16
ЗДРАВЕЙТЕ АЗ БИХ ИСКАЛ ДА ИМАШЕ СЪЗДАДЕНИ ИГРИ ОТ ВРЕМЕ ЗА ПРИКЛО4ЕНИА

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Уинкс клуб Любов и животни
Уинкс клуб Любов и животни Последвай момичетата от Уинкс Клуб в тази онлайн логическа игра с комбиниране. Всяко ниво е пълно със сладки малки животни. Ти трябва да свържеш животните и да завършиш нивото с определен брой ходове. Събери всички точки и спечели три звезди във всяко ниво.
Титанично сърцеразбиване
Титанично сърцеразбиване Робин е намерил любовно писмо от Старфаиър и сега трябда да следва сърцата в тази онлайн игра. Малките титани ще помогнат на Робин да премине през опасните сърца в играта. Стреляй и разбий всички сърца, докато не изчезнат напълно. Завърши всички нива, за да откриеш Старфаиър. Всяко отключено ниво и всяка спечелена звезда дават една точка към резултата от играта.
Рампа
Рампа Търкулни своята топка по безкрайните рампи в тази онлайн игра. Покажи своите умения и търкаляй топките по платформите колкото се може по-надалеко. Събирай монети, за да събереш енергия и да отключиш някой от бонусите в играта - бързина, безсмъртие или летене за кратък период.
Диамантена надпревара 2
Диамантена надпревара 2 В тази втора част на играта имаш 5 планети и 15 нива за игра. Целта в играта е да покажеш своите умения в комбинирането на скъпоценни камъни. Размени местата на два съседни камъка и образувай група от поне три скъпоценни камъни от един вид. Бъди колкото се може по-бърз и спечели максимален резултат преди времето в играта да изтече.
Смешни вицове, клипове и снимки