Дата 2018.05.10  Време 18:31  Посещения 6563  Игри Игри
време за приключения фин и джейк картун нетуърк анимационни герои
Време за приключения с Фин и Джейк Време за приключения е едно от най-вълнуващите предавания по анимационния канал Картун Нетуърк. Въпреки, че сериалът е създаден за деца, той привлича също така много тинейджъри и възрастни пред екрана. Фин и Джейк са главни действащи лица в сериала, те живеят в един фастантичен свят, пълен с чудни герои. Фин е човек, а Джейк е неговото куче, което има магическата способност да сменя своята форма и размер. Фин и Джейк живеят в пост-апокалиптичния свят на Ооо, който е резултат от ядрена война, състояла се хиляди години по-рано.

Освен забавните Фин и Джейк, които непрекъснато се въвличат във вълнуващи приключения, в сериалa има и много други главни герои. Принцеса Бонибел Сладкодъвка е суоверенна наследница на Бонбоненото кралство. Цар Студ е лош, но също така доста неразбран леден магьосник. Марселин е кралица на вампирите, момиче вампир на хиляда години, което е голям фен на рок музиката. Лумпи Спейс е мелодраматична и инфантилна принцеса. Биймо е робот под формата на конзола за игра, която живее заедно с Фин и Джейк. Огнената принцеса владее Огненото кралство.

Игри с Фин и Джейк

Време за приключения Достойна мисия 2Фин и Джейк са идеалните герои, които биха могли да се включат в каквато и да е игра. На страницата игри с Фин и Джейк можете да намерите много игри с двамата приятели. Една от най-интересните игри е Време за приключения Достойна мисия, която има две части. Фин и Джейк са доблестни герои и за тях достойнството е от голямо значение. Те често помагат на своите приятели и дори жертват своя живот в името на справедливостта. В играта Джейк на парчета можеш да се позабавляваш с Джейк, който ще трябва да разчлени своето тяло, за да може да стигне до своята любима шапка.

В играта Време за приключение Обличане можеш да облечеш своите любими герои така както на теб ти харесва, а в играта Ледено кралство Създател можеш да създадеш свое собствено ледено кралство с героите от Време за приключения.

Кралицата на вампирите Марселин е главен герои в играта Кралска врява, където ще се изправиш срещу много врагове в едно екшън приключение.

В игрите Анимационна купа 2016 и Анимационна купа Африка можете да играете футбол с героите от Картун Нетуърк, включително и с тези от Време за приключение. На страницата Картун Нетуърк игри можете да намерите и още много игри с герои от анимационните сериали на Картун Нетуърк.

Забавни моменти от сериала

Време за приключения е пълен с много забавни сцени. Следващото видео представя едно забавно състезание по къни на желе:Музика от Време за приключения

Сериалът Време за приключения е изпълнен със забавни песни и мелодии. Следващото видео съдържа една песен за най-добрите приятели:Приятно прекарване с Джейк и Фин и техните приятели от Време за приключения!

Коментари:

КРИСТИАН
date 2018.06.07  time 16:16
ЗДРАВЕЙТЕ АЗ БИХ ИСКАЛ ДА ИМАШЕ СЪЗДАДЕНИ ИГРИ ОТ ВРЕМЕ ЗА ПРИКЛО4ЕНИА

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Завърти се в кръг
Завърти се в кръг Скачай и тичай и се опитай да оцелееш в кръга в тази онлайн игра. Покажи своите умения и прескачай препятсвията в това кръгово предизвикателство. Можеш да скачаш и да използваш двойни скокове, за да прескочиш препятсвията. С всяка обиколка играта ще става все по-предизвикателна. Опитай се да се задържиш в играта колкото може по-дълго, за да събереш повече точки.
Направи снежен човек
Направи снежен човек Направи снежен човек в тази предизвикателна логическа онлайн игра. Мести едновременно частите на снежния човек и ги събери заедно, за да направиш един цял снежен човек. Трябва да бъдеш внимателен и да прецениш правилно пътя на частите на снежния човек, за да избегнеш преградите и опасностите по пътя.
Коледна лудост с балончета
Коледна лудост с балончета Това е коледна онлайн игра със стрелба с балончета. Тази игра ще те накара да почувстваш празничната коледна атмосфера. Изчисти балончетата от игралното поле, като ги комбинираш по цвят. Не позволявай на балонпетата да докоснат крайната граница. Събери специалните балонпета за повече точки.
Цветен пиксел
Цветен пиксел Оцветяването е едно много хубаво хоби за почива и тази игра ще ти даде възможност да се възползваш от това. Тук ще можеш да оцветяваш различни картинки пиксел по пиксел с помощта на номера. В тази игра можеш да избереш между 800 различни картинки за оцветяване и да направиш прекрасни творения от тях. Можеш да оцветяваш животни, хора, коли, цветя, храна, чудовища, рицари и много други. Прекарай часове с оцветяване и си почини добре с тази забавна детска игра.
Смешни вицове, клипове и снимки