Дата 2017.08.26  Време 13:03  Посещения 12080  Игри Игри
папа луи аркадни ресторант приключенски
Игри с Папа Луи Папа Луи е сериозен бизнесмен, който притежава верига от ресторанти. Всеки ресторант е специализиран и предлага определена кухня на своите клиенти. Управлението на ресторанта е от огромно значение. За съжаление Папа Луи често е зает и трябва да пътува по работа, за това не може да управлява ресторантите сам.

Игрите с Папа Луи предлагат много забавление. Можете да играете различни ресторанти игри с Папа Луи, където трябва да поемеш управлението на ресторанта и да обслужваш клиентите. Поредица от аркадни игри с Папа Луи предлагат много вълнуващи приключения с работниците и клиентите на популярната верига ресторанти.

Ресторантите на Папа Луи

Твоята задача в игрите с ресторанти е да се заемеш с управлението и обслужването на клиентите. Игрите предлагат голямо разнообразие, което може да задоволи всякакви вкусови предпочитания: суши, хамбургери, сладоледи, сирене, тако, пица и много други. Ресторантите на Папа Луи са много популярни и обикновенно са пълни с клиенти. Освен кулинарни способности, ще трябва да покажете и много бързи реакции.

Сушито на Папа
Сладоледите на Папа
Сиренето на Папа
Пицарията на Папа
Такото на Папа
Поничките на Папа
Спагетите на Папа
Кексчетата на Папа
Крилцата на Папа
Палачинките на Папа
Хотдозите на Папа
Бисквитите на Папа

В страницата ресторанти игри можете да играете още много подобни игри.

Аркадни игри с Папа Луи

Особено забавни са аркадните игри с Папа Луи, където можеш да играеш с много от работниците и клиентите в от ресторантите на Папа. Аркадните игри на Папа Луи включват три части:

Папа Луи Пиците атакуват
Папа Луи 2 Бургерите атакуват
Папа Луи 3 Сладоледите атакуват

Всяка една от игрите има много нива с вълнуващи приключения и задачи. Можеш да играеш с различни герои, които имат различни способности. Всяка задача в дадено ниво може да бъде изпълнена от определен герой, като използваш неговите специални способности.

Приятна игра!

Коментари:

Златина
date 2018.08.11  time 11:41
Игрите на Папа луи са страхотни!

JB
date 2018.01.14  time 22:18
трите части с аркадни игри са супер!

ненко
date 2017.10.07  time 09:25
игрите са яки

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Готвене на живо
Готвене на живо Помогни на Джейн с нейната кариера на готвач в тази онлайн игра. Джейн пътува по света и изследва местната кухня и местни ресторанти, като ги описва в своя блог. Присъедини се към приключението на младия готвач и научи много нови рецепти.
Плодови бонбони Обединиение
Плодови бонбони Обединиение Играй със сочните плодови бонбони в тази онлайн логическа игра. Целта в играта е да обединиш еднаквите бонбони. Всяка двойка еднакви бонбони ще произведът друг по-голям бонбон. Обедини колкото се може повече бонбони, за да събереш максимален резултат в играта. Ако полето се запълни, играта ще приключи.
Русалки Открий разликите
Русалки Открий разликите Играй с красивите русалки в тази онлайн логическа игра с откриване на разлики. Гмурни се в един очарователен подводен свят с русалките и се наслаждавай на подводните пейзажи. Огледай внимателно двете картинки в играта и открий всички разлики. Завърши всяко ниво колкото можеш по-бързо, за да получиш повече точки. Ако времето изтече, играта ще приключи, но можеш винаги да започнеш нивото отначало.
Не се сърди човече Класика
Не се сърди човече Класика Играй в тази класическа игра на Не се сърди човече онлайн. Целта в играта е да направиш една обиколка и да стигнеш до крайната цел с всяка една от четирите пионки. Можеш да играеш против компютъра или с приятел на едно устройство. Хвърли зарчето и започни играта.
Смешни вицове, клипове и снимки