Дата 2017.08.26  Време 13:03  Посещения 11854  Игри Игри
папа луи аркадни ресторант приключенски
Игри с Папа Луи Папа Луи е сериозен бизнесмен, който притежава верига от ресторанти. Всеки ресторант е специализиран и предлага определена кухня на своите клиенти. Управлението на ресторанта е от огромно значение. За съжаление Папа Луи често е зает и трябва да пътува по работа, за това не може да управлява ресторантите сам.

Игрите с Папа Луи предлагат много забавление. Можете да играете различни ресторанти игри с Папа Луи, където трябва да поемеш управлението на ресторанта и да обслужваш клиентите. Поредица от аркадни игри с Папа Луи предлагат много вълнуващи приключения с работниците и клиентите на популярната верига ресторанти.

Ресторантите на Папа Луи

Твоята задача в игрите с ресторанти е да се заемеш с управлението и обслужването на клиентите. Игрите предлагат голямо разнообразие, което може да задоволи всякакви вкусови предпочитания: суши, хамбургери, сладоледи, сирене, тако, пица и много други. Ресторантите на Папа Луи са много популярни и обикновенно са пълни с клиенти. Освен кулинарни способности, ще трябва да покажете и много бързи реакции.

Сушито на Папа
Сладоледите на Папа
Сиренето на Папа
Пицарията на Папа
Такото на Папа
Поничките на Папа
Спагетите на Папа
Кексчетата на Папа
Крилцата на Папа
Палачинките на Папа
Хотдозите на Папа
Бисквитите на Папа

В страницата ресторанти игри можете да играете още много подобни игри.

Аркадни игри с Папа Луи

Особено забавни са аркадните игри с Папа Луи, където можеш да играеш с много от работниците и клиентите в от ресторантите на Папа. Аркадните игри на Папа Луи включват три части:

Папа Луи Пиците атакуват
Папа Луи 2 Бургерите атакуват
Папа Луи 3 Сладоледите атакуват

Всяка една от игрите има много нива с вълнуващи приключения и задачи. Можеш да играеш с различни герои, които имат различни способности. Всяка задача в дадено ниво може да бъде изпълнена от определен герой, като използваш неговите специални способности.

Приятна игра!

Коментари:

Златина
date 2018.08.11  time 11:41
Игрите на Папа луи са страхотни!

JB
date 2018.01.14  time 22:18
трите части с аркадни игри са супер!

ненко
date 2017.10.07  time 09:25
игрите са яки

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Стрелец с билярдни топки
Стрелец с билярдни топки Това е класическа игра със стрелба с балончета с билярдни топки. Съчетай топките по цветове и ги изчисти от игралното поле. Опитай се да изчистиш колкото се може повече топки. Ако топките запълнят игралното поле, играта ще приключи.
Състезание с каляски
Състезание с каляски Включи се в надправарата с каляски с коне в тази онлайн игра със залагане. Избери конете, които най-вероятно ще спечелят в надбягването, и заложи съответна сума на тях. Опитай се да спечелиш колкото се може по-висок резултат в играта.
Олко 2
Олко 2 Събирай плочките по двойки във втората част на тази онлайн маджонг игра. Можеш да събираш само плочките, които могат да бъдат събрани отстрани. Събери всички плочки от игралното поле, за да завършиш дадено ниво в играта.
Супер хвърляне
Супер хвърляне В тази екшън игра ще цари пълен безпорядък в битка с всички средства. Направи своя ход и хвани който и да е предмет наоколо, за да го хвърлиш към противника. Опитай се да удариш тежко противника, за да победиш в битката. Избягвай предметите, които противникът хвърля, за да оцелееш. Премини през битки в различни нива, всяко от които ще представи своите предизвикателства.
Смешни вицове, клипове и снимки