Дата 2017.08.26  Време 13:03  Посещения 12052  Игри Игри
папа луи аркадни ресторант приключенски
Игри с Папа Луи Папа Луи е сериозен бизнесмен, който притежава верига от ресторанти. Всеки ресторант е специализиран и предлага определена кухня на своите клиенти. Управлението на ресторанта е от огромно значение. За съжаление Папа Луи често е зает и трябва да пътува по работа, за това не може да управлява ресторантите сам.

Игрите с Папа Луи предлагат много забавление. Можете да играете различни ресторанти игри с Папа Луи, където трябва да поемеш управлението на ресторанта и да обслужваш клиентите. Поредица от аркадни игри с Папа Луи предлагат много вълнуващи приключения с работниците и клиентите на популярната верига ресторанти.

Ресторантите на Папа Луи

Твоята задача в игрите с ресторанти е да се заемеш с управлението и обслужването на клиентите. Игрите предлагат голямо разнообразие, което може да задоволи всякакви вкусови предпочитания: суши, хамбургери, сладоледи, сирене, тако, пица и много други. Ресторантите на Папа Луи са много популярни и обикновенно са пълни с клиенти. Освен кулинарни способности, ще трябва да покажете и много бързи реакции.

Сушито на Папа
Сладоледите на Папа
Сиренето на Папа
Пицарията на Папа
Такото на Папа
Поничките на Папа
Спагетите на Папа
Кексчетата на Папа
Крилцата на Папа
Палачинките на Папа
Хотдозите на Папа
Бисквитите на Папа

В страницата ресторанти игри можете да играете още много подобни игри.

Аркадни игри с Папа Луи

Особено забавни са аркадните игри с Папа Луи, където можеш да играеш с много от работниците и клиентите в от ресторантите на Папа. Аркадните игри на Папа Луи включват три части:

Папа Луи Пиците атакуват
Папа Луи 2 Бургерите атакуват
Папа Луи 3 Сладоледите атакуват

Всяка една от игрите има много нива с вълнуващи приключения и задачи. Можеш да играеш с различни герои, които имат различни способности. Всяка задача в дадено ниво може да бъде изпълнена от определен герой, като използваш неговите специални способности.

Приятна игра!

Коментари:

Златина
date 2018.08.11  time 11:41
Игрите на Папа луи са страхотни!

JB
date 2018.01.14  time 22:18
трите части с аркадни игри са супер!

ненко
date 2017.10.07  time 09:25
игрите са яки

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Сандали за момичета Маджонг
Сандали за момичета Маджонг Играй в тази класическа маджонг игра с много различни сандали за момичета. Момичетата обичат да носят сандали в горещите летни дни. Тук ще можеш да намериш много различни сандали. За съжаление те всички са разбъркани и някой трябва да ги подреди по чивтове. Свържи всички плочки маджонг с еднакви сандали, за да завършиш дадено ниво в играта. Можеш да събереш само двойките сандали, които имат поне две свободни последователни страни. Завърши всяко ниво в играта колкото можеш по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Моден практикант Стилно пътуване
Моден практикант Стилно пътуване Отправи се на едно преобразяващо пътуване в света на стила и модата с тази онлайн игра за момичета. Стани практикант в една модна компания и се научи да съставяш красив моден външен вид. Потопи се в забързания свят на модата. С всяка една задача в играта можеш да подобриш модните си умения и да отключиш нови възможности да заблестиш.
Динамони 7
Динамони 7 Избери свой собствен демон и победи противниците в тази седма част на играта. Тази нова част на играта със събиране на чудовища включва четири нови зони за изследване. Създай свой отбор и стани истински Динамон водач. Твоето пътешествие около света продължава с демоните в тази седма част на играта.
Гараж за коли Разлики
Гараж за коли Разлики Играй в гаража с тази онлайн игра с откриване на разлики. Картинките в играта изглеждат на пръв поглед еднакви, но има 5 разлики между всяка една двойка картинки. Твоята задача е да откриеш всички разлики. Завърши всяко едно ниво колкото може по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Смешни вицове, клипове и снимки