Дата 2017.02.17  Време 13:42  Посещения 60378  Игри Игри
топ игри
Топ 100 игри онлайн Онлайн игрите предоставят безкраен арсенал от забавления по всяко време. Логически игри, екшън, аркадни, спорт, състезания, игри с обличане и готвене, и всякакви други видове игри, за които може да се сетите. Тези игри онайн могат да се играят направо от браузъра и няма нужда от инсталация, което ги прави лесно достъпни от всеки компютър с наличен интернет.

Игрите онлайн се превръщат в любими игри на много хора. Малки и забавни, те не поглъщат много от личното ви време. Освен, че служат за развлечение, онлайн игрите помагат също и за развитието на вашите логически умения.

Тук ще представим някои от най-добрите игри според гласуването на хората в интернет сайтовете. Тъй като игрите са многобройни ще представим цели 100 онлайн игри. Всяка игра заслужава много добра оценка, независимо от позицията си, която заема в настоящата класация.

1. Момче огън и Момиче вода в Кристалния храм

Момче огън и Момиче вода в Кристалния храм

Поредицата игри Момче огън и момиче вода (Fireboy and Watergirl) представя едни от най-невероятните аркадни игри онлайн. Играта изисква едновременно логическо мислене и бързи реакции. Тук главни герои са едно момче с огнени сили и момиче, което владее водата. Крайната цел на всяко ниво е двамата герои да стигнат до изходните врати. За целта обаче те първо трябва да съберат всички кристали, за да отключат изходите. Най-забавното е, че играта може да се играе от двама играчи едновременно. Има няколко части, които можете да намерите на страницата Момче огън и момиче вода игри. Всяка игра има собствена тематика и включва много нива.

2. Лош сладолед 3

Лош сладолед 3

Лош сладолед (Bad Icecream) e забавна игра със сладолед и много плодове, която може да се играе от един или двама играчи едновременно на един компютър. Целта в играта е да съберете всички плодове. Това обаче никак няма да е лесно, защото много врагове ще се опитат да ви спрат. Играта включва много нива в няколко части, които можете да намерите на страница Лош сладолед игри.

3. Кралски битки 2 Граници

Кралски битки 2 Граници

Кралски битки (Kingdom Rush) е една от най-добрите игри със защитни кули. Играта включва много оригинални защитни кули, герои, подобрения и врагове. Разположението на защитните кули в играта е от голямо стратегическо значение. Видовете кули трябва да бъдат изградени според противниците и пътя, по който те ще поемат. Играйте кралски битки игри и спрете всички противници по пътя към изхода в играта.

4. Ледена захапка 2

Ледена захапка 2

Ледена захапка (Frost Bite) ще ви пренесе високо в планината, където ви очакват безброй приключения. Главният герой в играта е храбър ескимос, който използва своя харпун като оръжие. Помогни на героя да преодолее препятсвията и да се изкачи до върха на планината във всяко едно ниво от тази онлайн игра.

5 Супер Марио Специално издание

Супер Марио Специално издание

Супер Марио е един от най-известните герои от много години и като че ли никога няма да умре. В тази игра ще можете да се насладите на нови приключения със Супер Марио в едно специално издание на играта. Преодолейте всички препятствия и врагове с героя водопроводчик и спечелете играта.

6. Морски откриватели

Морски откриватели

Търсенето на съкровища несъмнено винаги е придружено от много приключения. В играта Морски откриватели (Finders Keepers) можете да играете с един търсач на съкровища в дълбините на морето. Управлявайте лодката и използвайте харпуна, за да извадите всичко, което можете от морето.

7. Гравити Фолс Голф на тавана

Гравити Фолс Голф на тавана

Мейбъл и Дипър са главни герои в тази игра с голф от анимационния сериал Гравити Фолс на Дисни. Избери с кой от двамата близнаци искаш да играеш и започни голф приключенито на тавана. Този голф не е обикновен, всяко ниво е съставено от подръчни материали и предмети, които Мейбъл и Дипър са намерили на тавана в Мистери Шак. Вкарай топката в дупката и се забавлявай с героите на Дисни.

8. Никелодеон блок парти

Никелодеон блок парти

Никелодеон блок парти е настолна игра в която можеш да играеш с много от героите на детския телевизионен канал. Тук може да играеш със СпонджБоб, кострнурките нинджа, пингвините от мадагаскар, Сам и Кет, Фенбой и Чам Чам, Шийн, Карли, Тори Вега, Дъдли и Кити Катсуел. В играта има много забавни мини игри. Завърти зарчето и започни играта сега.

9. Света на Уинкс

Света на Уинкс

Тази игра ще ви пренесе в света на Уинкс, където ви очакват много чудни приключения. Можеш да играеш с феите Текна, Флора, Лейла, Блум, Стела. Избери своята фея и нейното облекло и играй в шест различни светове от анимационния сериал Уинкс Клуб.

10. Прокълнато съкровище 2

Прокълнато съкровище 2

Прокълнато съкровище (Cursed Treasure) е още една невероятна онлайн игра със защитни кули. Тук можете да използвате три различни типа защитни кули, дърво, огън и вода, които могат да бъдат подобрявани с различни умения. Нивата ще ви сблъскат с много противници, които трябва да спрете, преди те да вземат скъпоценните камъни в играта.

11. Златен миньор Вегас

Златен миньор Вегас

Златен миньор Вегас (Gold Miner Vegas) е една от най-добрите игри от този тип. Тук ще можете да копаете за злато по всички континенти на света. Можете да купувате различни предмети, които ще ви помогнат да вадите златото от дълбините на Земята.

12. Блокче

Блокче

Блокче (Bloxorz) е една невороятна логическа игра. Целта в играта е да вкарате блокчето в дупката на полето. Изглежда лесно, но по пътя има много капани. Блокчето може да бъде местено чрез търкаляне във всяка една посока. За да можете да преминете, ще трябва да го обръщате във всички посоки. Трябва да актиривирате механизми и да избягвате чупливи платформи, за да стигнете до крайната цел.

13. Коло топка 2 Нива

Коло топка 2 Нива

Коло топка (Colo Ball) е една невероятна игра, която ще ви пренесе в света на една топка. Подскачайте заедно с топката нагоре и надолу, разбивайте блокчетата и събирайте скъпоценните камъни в играта. Топката може да разбива само блокчета със същия цвят, затова трябва да сменяте цвета си, за да успеете да разбиете всички блокчета. Тук има и много противници и блокчета капани, които трябва да избягвате, а някои от тях ще могат и да ви помогнат. Играта включва логически елементи, които ще трябва да решите, за да можете да достигнете до всяко място от играта и да съберете всички скъпоценни камъни.

14. Гравити Фолс Отмъщението на Ръмбъл

Гравити Фолс Отмъщението на Ръмбъл

Гравити Фолс Отмъщението на Ръмбъл (Gravity Falls Rumble's Revenge) е още една игра с Мейбъл и Дипър, този път пълна с много екшън. Тук Мейбъл и Дипър са попаднали в света на Ръмбъл, който иска да си отмъсти. Бий се срещу много герои от анимационния сериал Гравити Фолс на Дисни. Победи протовниците и спечели играта.

15. Анимационна битка

Анимационна битка

В играта Анимационна битка (Animation Fighting) можете да се биете заедно със Сон Гоку от Драгон Бол, Куросаки Ичиго от Блийч, Монки ди Луфи от Уан Пийс и нинджата Узумаки Наруто от анимационния сериал Наруто. Изберете си някой от тези невероятни анимационни герой и победете всички противници. Играта може да се играе и от двама играчи в битка помежду им.

16. Състезание с коне 3

Състезание с коне 3

Конете са невероятни животни, те влизат в главната роля в играта Състезание с коне (Horse Eventing). Тук ще можете да яздите своя кон и да се грижите за него. Преминете всички препятсвия с коня и спечелете играта.

17. Футбол за двама Бразилия

Футбол за двама Бразилия

Футболът е най-популярния спорт в света. Играта Футбол за двама Бразилия (1 on 1 Soccer Brazil) ще ви пренесе на световното първенство в страната от Южна Америка. Играта има прости правила, които я правят много интересна. Тук ще управлявате само един играч в един двуизмерен свят. Целта естествено е да вкарате топката във вратата на противника. Освен това играта може да се играе и от двама играчи един срещу друг, което предразполага към още много забавления.

18. Картонени глави

Картонени глави

Картонени глави (Box Head) е игра изпълнена с екшън и много зомбита. Тук трябва да се защитавате до край от вълните зомбита, които атакуват. За щастие в играта има и много оръжия, които ще ви помогнат. В началото играта започва с обикновен пистолет, но скоро ще има автоматични оръжия и дори базука. Събирайте мунициите в играта и спрете нашествието на зомбитата. Играта може да се играе и от двама играчи едновременно на един компютър, което я прави още по забавна. Освен това има още много части, продължения на тази игра, които имат нови нива и екшън приключения с още много зомбита.

19. Магически камъни 4 Преследване на сенки

Магически камъни 4 Преследване на сенки

Магически камъни 4 Преследване на сенки (Gem Craft 4 Chasing Shadows) е още една от най-добрите игри със защитни кули. Тук защитните кули черпят сила от магически камъни, които могат да бъдат комбинирани и подобрявани. Всеки магически камък има специфични сили. Те ще ви помогнат в борбата с безбройните насекоми, които атакуват в играта.

20. Дино дует

Дино дует

В играта Дино дует (Dino duet) можете да играете с два симпатични динозавъра. Динозаврите могат да бъдат съединявани и разделяни, като така могат да бъдат управлявани като едно или по отделно. Всеки от динозаврите има собствени умения, които можете да използвате за да преминете през всички препятсвия в играта.

21. Супер воден герой

Супер воден герой

Супер воден герой (Super sub hero) е логическа игра с платформи. Тук един малък герой трябва да премине много препятсвия, за да достигне до крайната цел. Взимай оръжията в играта, които ще ти помогнат да разрушаваш блокчетата във вълнуващия зимен свят на играта.

22. Убийствен рикошет 3 Нива

Убийствен рикошет 3 Нива

Убийствен рикошет (Ricochet kills) е логическа игра, в която трябва да използвате рикошетите, за да елиминирате всички противници. Броя на куршумите е ограничен, затова трябва да се целите много внимателно, за да уцелите колкото може повече противници с един изстрел.

23. Драгон Бол Z Битка

Драгон Бол Z Битка

В играта Драгон Бол Z Битка (Dragon Ball Z Battle) можете да се биете с героите от анимационния сериал Драгон Бол. Имате избор от много бойци, с които можете да се биете. Изберете боец и спечелете тази онлайн бойна игра.

24. Избягай от затвора

Избягай от затвора

Избягай от затвора (Escaping the prison) е много забавна приключенска игра. Тук вашата задача е да помогнете на героя да избяга от затвора. За щастие някой му изпраща торта с нещо скрито вътре, което ще помогне. Вие ще трябва да изберете по какъв начин да се опита да избяга героя в играта. Не се притеснявайте, дори да не направите правилния избор. Имате право на неограничен брой опити, а всеки избор крие забавни моменти, които си струват да бъдат видени. Играта е част от поредица, която включва още няколко игри със същия забавен герой. Ако тази игра ви харесва, можете да се забавлявате и с игрите Проникни в самолета, Избягай от комплекса, Проникни в банката и Открадни диамант. Приятна игра!

25. Пристрастяващи удари

Пристрастяващи удари

Пристрастяващи удари (Addicta kicks) е още идна игра с най-популярния спорт на света футбола. Тук можете да изпълнявате пряк свободни удари. Играта включва много различни ситуации, в които ще трябва да покажете своите футболни умения. Имате възможност да насочвате топката нагоре и настрани и да изберете сила и завъртане. При някои ситуации ще трябва да центрирате топката към ваш съотборник, вместо да търсите директно попадение. Успех!

26. Пясъците на Колизеума

Пясъците на Колизеума

Пясъците на Колизеума (Sands of the Coliseum) ще ви пренесе в древната Римска империя, където колизеумът е бил място на свирепи битки. Тук можете да тренирате свои собствени гладиатори и да се биете срещу много противници. В началото на играта започвате с един гладиатор, постепенно ще можете да го въоръжите с много по-силни оръжия и да наемете още гладиатори, за да направите силен отбор. В играта ще се биете срещу отборите на други играчи онлайн. Всяка битка е походова и ще ви даде достатъчно време, за да премислите всеки ваш ход.

27. Близнаци котки бойци 2

Близнаци котки бойци 2

В играта Близнаци котки бойци (Twin cat warrior) ще играете с две малки котета. Близнаците са изправени пред много препятсвия и имат нужда от твоята помощ. Използвай съдействието между двамата герои и премини по платформите до крайната цел. Играта може да се играе от един играч или двама играчи, които управляват по отделно котките.

28. Демони в приказната земя

Демони в приказната земя

Демони в приказната земя (Demons vs fairyland) е още една невероятна игра със защитни кули. Тук ще се пренесете в една приказна земя на демони и феи. Постройте магически защитни кули и спрете противниците на всяка цена.

29. Драконов юмрук 2

Драконов юмрук 2

Древните бойни изкуства от изтока са вдъхновили играта Драконов шмрук (Dragon Fist). Тук имате избор от много бойци и оръжия, с които да се биете. Направете своя избор и влезте в борбата, за да я спечелите.

30. Американски татко срещу Семейният тип

Американски татко срещу Семейният тип

Американски татко срещу Семейният тип (American Dad vs Family Guy Kung Fu) е още една бойна игра, в която ще можете да се биете с героите от анимационните сериали Американски татко и Семейният тип. Изберете своя любим герой и се бийте без да правите никакви компромиси.

31. Наводнено село

Наводнено село

Наводнено село (Flooded village) е много интересна логическа игра. Тук целта е да наводните всичко, което има нужда от вода. В играта има определени зони, до които водата не трябва да достига. За да постигнете целта си, можете да премахвате определени части от земята. Имате ограничен брой ходове, така че помислете добре, коя част да премахнете.

32. Батман Ледена епоха

Батман Ледена епоха

Батман Ледена епоха (Batman Ice Age) е екшън игра с платформи, в която Батман трябва да спаси света от Мистър Фрийз, които е замразил целия свят. Движи се по платформите и елиминирай противниците със супер героя Батман. Приключението продължава с играта Батман Мистерията Батуомън, където Батман преследва мистероизната Батуоман, пленена от престъпната група на Пингвина.

33. Дораемон и Кинг Конг

Дораемон и Кинг Конг

Тази игра ще ви принесе в света на Дораемон, един от най-любимите анимационни герои. Тук Дораемон ще се изправи срещу Кинг Конг. Помогни на героя да събира бонусите в играта и да се пази от противниците.

34. Бомби 8 Мисия

Бомби 8 Мисия

Бомби 8 Мисия (Bomb It 8 Mission) е една страхотна бомбермен игра. Имате голям избор от герои, а нивата в играта включват много бонуси, които са скрити в блокчетата. Разбийте всичко, съберете бонусите и сразете противниците.

35. Растящ куб

Растящ куб

Растящ куб (Grow cube) е оригинална логическа игра, която ще ви накара да си размърдате мозъка. В тази игра рябва да развиете разтящия куб до краен предел. Имате десет лемента, всеки от който трябва да бъде развит в определен стадии на играта. При всеки ход имате възможност да изберете един от елементите. Помислете внимателно кой елемент е най-важен и започнете с него. Играта има още няколко подобни части, които са представени в статията Растяща долина.

36. Божествени елементи

Божествени елементи

Божествени елементи (Doodle God) е логическа игра, в която можете да влезете в ролята на създателя на Земята. В началото имате на разположение основните елементи. Вашата крайна цел е да комбинирате елементите и постепенно да получите всички други елементи, растения и животни които днес имаме на планетата.

37. Ахил

Ахил

Ахил (Achilles) е екшън онлайн игра, която ще ви пренесе в древна гърция. Бийте се с война Ахил и победете всички противници в играта.

38. Легендата за Ян Лонг 3

Легендата за Ян Лонг 3

Легендата за Ян Лонг (Yan Loong legend 3) ще ви пренесе в отминали времена на нинджа бойци. Тук имате възможност да избирате между няколко боеца, като играта може да бъде играна и от двама играчи едновременно.

39. Пухкава стомана

Пухкава стомана

Пухкава стомана (Fluffy steel) е интересна логическа игра в която главния герой е една сладка катерица. Тя може да лети от една платформа на друга, но по пътя я очакват много препятсвия. Мести се от една платформа до друга и стигни до крайната цел във всяко ниво. Внимавай да не излетиш извън екрана на играта.

40. Луд голф

Луд голф

Луд голф (Crazy golf) е страхотна онлайн мини голф игра. Тук ще се изправите пред поредица от оригинални мини голф игрища. Вкарайте топката във всяка дупка с колкото може по-малко на брой удари.

41. Супер меле 2

Супер меле 2

Супер меле (Super Brawl) е страхотна бойна игра, в която можете да играете с много от анимационните герои на Никелодеон. Изберете любимия си анимацинен герой и победете всички протвници в играта.

42. Спондж Боб битка на рифа

Спондж Боб битка на рифа

Спондж Боб битка на рифа (SpongeBob reef rumble) е още една бойна игра с анимационни герои от Никелодеон. Тук можете да играете с героите от анимационния сериал Спондж Боб Квадратни гащи.

43. Пукни балоните

Пукни балоните

Играта пукни балоните (Bloons) ще ви пренесе в свят пълен с балони, а вашата задача е да ги спукате. Главен герой в играта е една малка маймунка, въоражена с дартс стрели. Изстрелите в играта са ограничени, затова трябва добре да се прицелите, за да свалите всички мишени. Играта предоставя много логическа загадки, които трябва да решите, за да можете да завършите успешно всички нива. Играта има няколко части с много нива, които можете да намерите на страница пукни балоните игри.

44. Луна на кънки Пукане

Луна на кънки Пукане

Луна на кънки Пукане (Soy Luna Roller Pop) е игра с една от най-любимите герои от Дисни Ченъл. Играй с Луна в тази забавна игра и премини през целия път от нива. Задачата ти е да съединиш еднаквите елементи в играта и да ги спукаш, за да изчистиш полето.

45. Състезание с дракони

Състезание с дракони

Играта състезание с дракони (Dragon Racers Dragon Berry Dash) ще ви пренесе в магическия свят на анимационния филм Как да си дресираш дракон. В тази игра можете да летите с дракон в едно опасно състезание. Освен да избягвате препятсвията по пътя, можете и да използвате огнения дъх на дракона, за да забавите съперницете в играта.

46. Не се сърди човече в мрежа

Не се сърди човече в мрежа

Не се сърди човече (Ludo multiplayer) е една от най-забавните класически настолни игри. Тук можете да играете в мрежа срещу други играчи онлайн. Играйте не се сърди човече онлайн и се забавлявайте с тази класическа игра, която никога не остарява.

47. Калинката и Елза бременни приятелки

Калинката и Елза бременни приятелки

В играта Калинката и Елза бременни приятелки (Ladybug and Elsa Pregnant BFFs) ще можете да играете с две от най-пленителните момичета на Дисни Ченъл. Елза и Калинката са бременни и имат нужда от помощ. Погрижете се за момичетата и им помогнете да родят в тази онлайн игра за момичета.

48. На пазар в Ню Йорк

На пазар в Ню Йорк

Играта На пазар в Ню Йорк (Shopaholic New York) е една от най-добрите игри за момичета с обличане. Играта е част от поредицата На пазар (Shopaholic), която можете да намерите на страницата на пазар игри. Тук имате възможност да обикаляте по магазините в града и да пазарувате различни дрехи, аксесоари, обувки, чанти и нови прически. Можете също така да си намерите работа, за да изкарате пари и да можете отново да се пуснете по магазините.

49. Дрифт състезатели

Дрифт състезатели

Дрифт състезатели е състезателна онлайн игра с много дрифт. Изберете своята кола и спечелете надпреварата срещу другите състезатели в играта.

50. Луд копач 2

Луд копач 2

Луд копач (Crazy digger) е забавна логическа игра, която ще ви накара да си размърдате мозъка. Целта на играта е да съберете всички скъпоценни камъни. Трябва внимателно да изкопаете тунели, за да успеете да стигнете до всички цели.

51. Избягай от Къртицотрополис

Избягай от Къртицотрополис

Играй с Финиъс и Фърб в играта Избягай от Къртицотрополис. Тук двамата анимационни герои на Дисни Ченъл са попаднали в подземен град на къртиците. Премини през туналите и избягвай къртиците в играта, за да достигнеш невредим до изхода.

52. Златен удар

Златен удар

Златен удар (Gold Strike) е класическа логическа онлайн игра, в която трябва да съберете колкото се може повече злато. Действието на играта се развива в подземна мина. Премахвайте групите от еднакви блокчета и събирайте точки. Колкото по-големи са групите, толкова повече точки ще вземете. Златото дава най-много точки. След определен брой ходове блокчетата ще се приближат. Играта ще свърши, когато те стигнат до миньора.

53. Три робота

Три робота

Три робота (Tribot fighter) е страхотна игра с роботи бойци. В тази игра имате възможността да играете с три различни робота, всеки със своите уникални умения. Можете да сменяте роботите по всяко време на играта. Те владеят различни удари, с които ще можете да повалите противниците в играта.

54. Снежно меле 2

Снежно меле 2

Снежно меле (Snow Brawl) е страхотна игра на бой със снежни топки. Тук можете да играете с много от анимационните герои на Картун Нетуърк. Можете да играете с Бен 10, Джейк и Фин от Време за приключения, Реактивните момичета, Гъмбол и други. Изберете си отбор и победете противниците в играта.

55. Гимназия за чудовища Рок банда

Гимназия за чудовища Рок банда

Чаровните момичета от Гимназия за чудовища са решили да си направят Рок банда. Играй с Клодийн Улф, Клео де Нил, Лагуна Блу, Дракулора и Аби Боминабъл и ги облечи за техния първи концерт.

56. Хобо 7

Хобо 7

Хобо (Hobo) е игра от тип меле с един симпатичен бездомник. Играта включва няколко части, пълни с много уличен бой и приключения. Всяка от игрите следва събитията от предишната и има своя тематика. Страницата Хобо срещу света представя всички игри от поредицата.

57. Наруто звездни ученици Нинджа оцеляване

Наруто звездни ученици Нинджа оцеляване

Наруто звездни ученици Нинджа оцеляване (Naruto Star Students Ninja Survival) е екшън игра в която можете да играете с Узумаки Наруто, Учиха Саске и Харуно Сакура. Изберете си нинджа от аниме света на Наруто и преминете всички нива от играта.

58. Ариана Гранде Гримиране

Ариана Гранде Гримиране

Ариана Гранде печели много фенове с ролите си в сериалите Викторично и Сам и Кет. В тази игра можете да гримирате чаровното момиче от Никелодеон.

59. Големите шпионки Шпионски шах

Големите шпионки Шпионски шах

Големите шпионки Шпионски шах (Totally Spies Spy Chess) е логическа игра, която наподобява настолната игра на шах. Тук главни герои са шпионките Сам, Кловър и Алекс, всяка от които могат да се движат по различен модел на полето, също като фигурите за шах. Освен това в играта има различни бонуси, които ще ви помогнат да победите противниците.

60. Маджонг кънект

Маджонг кънект

Маджонг е класическа логическа игра, в която трябва да свържете еднаквите блокчета. Маджонг кънект (Mahjong Connect) е една много добра игра от този тип. Бъдете бързи и съединете всички блокчета преди времето да изтече.

61. Робот еднорог атака

Робот еднорог атака

В тази играще можете да управлявате един невероятен робот еднорог. Тичайте по платформите, скачайте и разбивайте препятсвията, за да достигнете колкото може по-надалеко.

62. Фин и кокали

Фин и кокали

Фин и кокали (Finn and Bones) е стратегическа приключенска игра, в която главен герой е Фин от сериала Време за приключения на Картун Нетуърк. Срещу Фин се изправят многобройни скелети. Във всяко следващо ниво ще се изправите срещу по силни противници. Събирайте точки и нови оръжия, за да подобрите уменията на Фин.

63. Време за приключения Достойна мисия 2

Време за приключения Достойна мисия 2

Фин и Джейк винаги се забъркват в много вълнуващи приключения. Тук можете да играете две игри с мисии, достойни за двамата анимационни герои на Картун Нетуърк. В играта Време за приключения Достойна мисия Фин и Джейк трябва да намерят древна книга за Принцеса Бонибел Сладкодъвка. Във Време за приключения Достойна мисия 2 страната на бонбоните има нужда от защита срещу зомбитата.

64. Банда герои

Банда герои

Банда герои (Band of heroes) се отправят на пътешествие, за да открият много съкровища. Началото на играта започва с един войн. Постепенно ще имате възможността да подобрявате неговите умения и да наемете още герои и да направите непобедима банда.

65. Пауър Рейнджърс Не се предавай

Пауър Рейнджърс Не се предавай

В играта Пауър Рейнджърс Не се предавай (Power Rangers Megaforce Never Surrender) ще можете да играете със супер героите и да се биете срещу много противници. Изберете си двама от любимите рейнджъри и започнете битката.

66. Съкровища в морето

Съкровища в морето

Съкровища в морето (Treasure Seas) е невероятна игра, която се развива в дълбините на три различни морета. Тук ще имате възможността да управлявате кораб и подводница. Използвайте кораба, за да пътувате из различните морета, а с подводницата можете да достигнете до най-дълбоките точки. За да успеете обаче, първо ще трябва да съберете няколко съкровища и да подобрите характеристиките на подводницата. В началото тя няма да може да издържа много дълго време под вода.

67. Чайни чисай

Чайни чисай

Чайни чисай (Chainy Chisai) е уникална логическа игра с много чудати създания. Целта във всяко ниво от играта е да елиминирате всички подскачащи герои. Имате право на ограничен брой удари и трябва да разчитате на верижната реакция да унищожи останалите цели в играта.

68. Асо пика 4

Асо пика 2

Асо пика (The Ace of Spades) е много интересна игра на пасианс. Тук ще трябва да съберете всички карти от полето, като можете да взимате съседните карти на тази, която е показана в дъното на играта.

69. Сандък с играчки Маджонг

Сандък с играчки Маджонг

Сандък с играчки Маджонг (Mahjong Toy Chest) е още една интересна игра на Маджонг. Блокчетата с играчки са подредени по своеобразни интересни начини във всяко ниво от играта.

70. Люлката на Рим

Люлката на Рим

Люлката на Рим (Cradle of Rome) е интересна игра с комбиниране на елементи. Разменяйте местата на съседните елементи, за да образувате редици от три или повече еднакви. Трябва да изчистите маркираните полета, за да спечелите играта. Всяко следващо ниво ще ви изправи пред нови предизвикателства. Със събраните точки, можете да развиете ваш собствен град. Всяка нова построена сграда ще ви донесе различни бонуси и инструменти, които можете да използвате в играта.

71. Вело маниаци

Вело маниаци

Вело маниаци (Cyclo maniacs) е страхотна игра със състезание на колелета. Изберете си герои и спечелете всички надпревари в играта.

72. Шах флаг

Шах флаг

Шах флаг (Check flag) е уникална логическа игра, която наподобява играта на шах. Тук ще можете да играете с много различни фигури, които имат свой собствен начин на движение. Крайната цел е да завладеете флага на противника.

73. Количка за пазар 2

Количка за пазар 2

Количка за пазар 2 (Shopping cart hero 2) е интересна онлайн игра, в която ще можете да се изстреляте с една количка за пазар. Стигнете колкото може по-надалеко, за да спечелите повече точки. Спечелените точки ще можете да използвате, за да купувате различни подобрения за своята количка. Развийте своята количка за пазар до краен предел, за да можете да спечелите играта.

74. Приятели на приключение

Приятели на приключение

Приятели на приключение (Super adventure pals) е онлайн аркадна игра, в която ще можете да играете с двама неразделни приятели - дете и неговия жираф. Преодолей препятсвията и победи противниците в играта.

75. Мелотопка

Мелотопка

Мелотопка (Meloball) е чудна логическа игра, в която трябва да изстреляте топката и да съберете всички блокчета. Броя на топките е ограничен, така че трябва да покажете точен мерник.

76. Тонти

Тонти

Тонти (Tontie) е забавна онлайн игра с еднооки чудовища. Те ще изкачат от земята, а вашата цел е да ги тупнете с чука по главата. Играта става все по интересна. Нови чудовища ще изкачат от земята, а вие ще можете да закупувате подобрения за своя чук.

77. Зарадвай маймунката Приключение

Зарадвай маймунката Приключение

Зарадвай маймунката (Monkey Go Happy) е много забавна приключенска детска игра. Тук ще се изправите пред много интересни логически задачи. Играта включва многобройни части, които можете да намерите на страницата зарадвай маймунката игри.

78. Амиго Панчо 8 Звезда на смъртта

Амиго Панчо 8 Звезда на смъртта

Амиго Панчо (Amigo Pancho) се е отправил на пътешествие по света със своите балони. В тази игра трябва да помогнете на героя да премине препятсвията, без да се спукат неговите балони.

79. Бен 10 Диво преследване

Бен 10 Диво преследване

В играта Бен 10 Диво преследване (Ben 10 Savage Pursuit) ще можете да играете със супер героя и да го превръщате в четири различни извънземни. Всяко едно от извънземните има различни умения и ще ви помогне в различни етапи от играта.

80. Ластик

Ластик

Ластик (Sling) е логическа игра, в която трябва да обиколите всички точки с ластика. Играта включва няколко части, които са представени на страницата флаш игри с ластик.

81. Лего Чима Джурасик Парк

Лего Чима Джурасик Парк

В играта Лего Чима Джурасик Парк (Lego Chima Jurassic Park) трябва да помогнете на героя от Лего да избяга от тиранозавъра. За щаствие имате помощник птеродактил, който ще ви помогне да преминете препятсвията в играта.

82. Спаси Оранжевко Космос

Спаси Оранжевко Космос

Спаси Оранжевко (Cover Orange) е забавна логическа игра, в която трябва да спасите портокала от лошия облак. За целта имате на разположение определен вид предмети във всяко ниво от играта. Поставете предметите на полето, за да скриете Оранжевко от опасния дъждовен облак.

83. Балони защитни кули 5

Балони защитни кули 5

Балони защитни кули (Bloons TD) е една от най-добрите игри със защитни кули. Тук маймунката отново трябва да спука всички балони като в играта Пукни балоните. Този път тя ще има на разположение различни оръжия, които трябва да поставите на пътя на балоните.

84. Вековна война

Вековна война

Вековна война (Age of war) е логическа онлайн игра, в която можете да преминете през вековете на различни ери от развитието на човечеството. Тренирайте своите войни и победете противника в играта. Играта има две части, които можете да намерите на страница вековна война игри.

85. Модерни танкове

Модерни танкове

Това е игра с танкове, вдъхновена от класическата игра Боен град (Battle City). Тук ще можете да управлявате своя танк и да се биете срещу противниковите танкове. Целта в играта е да предпазите флага. Играта може да се играе от двама играчи, което я прави още по интересна.

86. Войни на тетрадка 3 Продължение

Войни на тетрадка

Войни на тетрадка (Notebook Wars) е екшън онлайн игра със самолети, която ще ви пренесе в света на една тетрадка. Всички обекти в играта са нарисувани. Летете със самолета и унищожете всички противници.

87. Лего Нинджаго енергийно копие 2

Лего Нинджаго енергийно копие 2

Лего Нинджаго енергийно копие (Lego Ninjago Energy Spear) е екшън игра с Лего, която ще ви направи част от една уникална битка с енергийни копия. Изберете своя Лего войн и изблъскайте противниците от полето в играта. С всяко ниво вашият войн ще придобива нови оръжия.

88. Моорун Издирва се

Моорун Издирва се

Моорун (Moorhuhn) е популярна екшън игра с пилета, където влизате в ролята на ловец. Можете да намерите много игри от поредицата на страница моорун игри.

89. Защити гъбите 3

Защити гъбите 3

Защити гъбите (Mushroom madness) е екшън игра с много животни. Тук трябва да защитиш гъбите от гладните животни в гората. Ще имаш на разположение много оръжия и капани, които можеш да използваш в играта.

90. Бен 10 Баскетбол

Бен 10 Баскетбол

В тази игра Бен 10 влиза в ролята на баскетболен играч, а вие трябва да му помогнете да отбележе колкото се може повече точки преди времето в играта да изтече.

91. Червена топка 4

Червена топка 4

Управлявайте червената топка в играта по платформите и стигнете от крайната цел. Преминете препятсвията и пазете топката от противниците.

92. Скуби Ду епизод 2.1

Скуби Ду епизод 2.1

В тази поредица от игри Скуби Ду и Шаги са част от приключения, пълни със загадки. Реши логическите задачи в играта и изпълни мисията с детективите от анимационния сериал Скуби Ду.

93. Светлия робот

Светлия робот

Светлия робот (Light bot) е интересна логическа игра. Тук трябва да помогнете на робота да стигне до крайната цел и да запали своята лампа. За да постигнете целта, трябва да разположите указания за движенията на робота в играта.

94. Герои и руни

Герои и руни

Герои и руни (Rune riders) е стратегическа походова игра на дъска. Тук можете да съберете група от герои, с които да победите противниците. Всеки герои има различен начин на атака и умения, които могат да бъдат подобрявани.

95. Том и Джери Закуска в полунощ

Том и Джери Закуска в полунощ

Том и Джери Закуска в полунощ (Tom and Jerry Midnight Snack) е логическа игра, в която трябва да помогнете на Джери да изяде храната и да се прибере обратно в дупката, за да не го хване Том.

96. Смели войни

Смели войни

Това е логическа игра с много смели войни, които вие трябва да разположите стратегически добре, за да можете да победите противниковата армия.

97. Супер Ди

Супер Ди

Супер Ди (Super D) е един куб, който може да върви и да подскача. Той е изправен пред една висока кула, която трябва да изкачи до върха. Кулата е пълна с коридори и заключени врати, които правят играта доста предизвикателна.

98. Умела риба

Умела риба

Играйте с умелата риба в тази логическа игра и съберете всички точки. Изстреляйте рибата над водата, за да може да изпълните целта.

99. Стрели и рога

Стрели и рога

Стрели и рога (Arrows and Horns) е логическа игра, в която един ловец има нужда от вашата помощ. Стреляйте със стрелите и използвайте рикошетите, за да уцелите рогатия елен.

100. Завладей галактиката 3

Завладей галактиката 3

Завладей галактиката (Galaxy Siege) е стратегическа космическа игра. Тук можете да използвате различни оръжия и енергийни елементи, за да построите свой собствен космически кораб и да завладеете галактиката.

Коментари:

JB
date 2018.03.04  time 18:31
Герои и руни е много добра игра, аз много обичам да играя шах и тази игра ми напомня малко на него

Беа
date 2017.07.15  time 23:23
игрите са супер, в този списък има игри за всеки! :)

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Майстор на скоростта
Майстор на скоростта Тази игра ще те отправи на едно пътешествие с бъзи коли и много адреналин. Звука на двигателя и вълнението от скоростта на пътя са главна част от играта. Влез в колата и се състезавай с най-добрите в света. Събирай бонуси, избягвай препятсвията и избутай противниците от пистата, за да си проправиш път. Използвай събраните точки, за да подобриш твоята кола.
Готвене в града на ветровете
Готвене в града на ветровете Кулинарния празник започва в града на ветровете с тази онлайн игра с готвене. Участници от всички страни са дошли, за да покажат своите готварски умения. Те ще приготвят своите любими ястия, за да впечатлят жителите на града. Включи се в празника и приготви различни ястия, десерти и напитки. Не забравяй, че ястията не трябва да са само вкусни, но и трябва да изглеждат колкото се може по-впечатляващо.
Каубои против роботи
Каубои против роботи Извади каубойските оръжия и се защитавай от роботите в тази онлайн екшън игра. Стреляй и спри атакуващите роботи преди да са разбили твоята защита и да стигнат до теб. Нивата ще стават все по-трудни и ще са истинско предизвикателство за твоите стрелкови умения. Унищожи всички противници и събери всички звезди и колкото се може повече точки в играта.
Яйчена ферма
Яйчена ферма Влез в яйчената ферма и се забавлявай с гладната лисица в тази онлайн игра. Движи се бързо наляво и надясно и не испускай вкусните яйца. Изпълни целите във всяко едно ниво, за да продължиш напред в играта. Събирай яйцата и внимавай да не хванеш някое развалено яйце.
Смешни вицове, клипове и снимки