Дата 2017.02.01  Време 16:49  Посещения 19973  Игри Игри
геймърки никелодеон
Игрите от сериала Геймърки Геймърки (Game Shakers) е телевизионен сериал по Никелодеон. Сериалът разказва за Бейб и Кензи, забавни момичета в седми клас, които създават мултимилионна компания за игри. Двете момичета взимат за бизнес партньор рап звездата Дабъл Джи. В сериала участват още Трипъл Джи, синът на Дабъл Джи, който е консултат по игрите, и Хъдсън, който тества игрите на Геймърки. Сериалът Геймърки включва много забавни игри, някои от които можете да играете и онлайн в сайта на телевизионния канал Никелодеон или в сайта за флаш игри на страницата с онлайн игри от Геймърки.

Епизодите на сериала, създаден от Дан Шнайдер, са пълни с много забавни моменти с техните главни герои. Бейб е дванайсет годишно момиче, тя е твърдо решена да постигне своето и не й пречи да настъпи някой по крака, за да го направи. Бейб е уверена, креативна и безстрашна, когато става въпрос за правене на важни решения. Кензи е също дванайсет годишна, тя не е толкова социална, но компенсира с големи технически познания. Трипъл Джи е разглезен от ухолния живот, който му предоставя неговия богат и известен баща, но всичко, което Трипъл Джи иска да е да се забавлява с деца на неговата възраст. Хъдсън е добър приятел на Бейб и Кензи и важен член на техния отбор. Той не е толкова интелигентен, но помага на своите приятели във всяка ситуация.

Игрите в Геймърки

Геймърки игриМожете да намерите много игри на страницата с игрите от сериала Геймърки. Тук можете да намерите оригиналните игри Кенгуру водолаз, Мръсно петно, Мини краставички, Фрасни лице и Най-малкият магазин за животни. Освен това можете да си направите тест в играта Какъв шейкър си ти и да видите на кой герой от сериала приличате, а в играта Каква е твоята работа мечта можете да видите коя работа би била подходяща за вас. Една от най-интересните игри е играта Sky Whale, която можете да инсталирате на своя телефон или таблет. Никелодеон е направил и спациална версия на играта Блок парти с участието на героите от Геймърки - Никелодеон Блок Парти Геймърки.

Играта Sky Whale

Геймърки Sky Whale играПървата игра, която Геймърки създават е Sky Whale. Играта е създадена като част от проект в училище. След като тя се оказва много успешна, Бейб и Кензи решават да основат компания за игри с помощта на техния приятел Хъдсън. Компанията се казва Геймърки (Game Shakers). По-късно Дабъл Джи се присъединява към компанията, като инвеститор и рекламно лице, а неговия син Трипъл Джи става главен консултант в компанията.

Името на играта Sky Whale може да се преведе като небесен кит. В тази игра трябва да задържите кита в небето колкото се може по-дълго. За целта трябва да подскачате по облаци и други луди предмети и да събирате понички в небето. Различни луди комбинации могат да изкарат кита дори в космоса, а екипировка за водолази може да го изпрати в дълбините на океана. Събирайте монети и ги използвайте за отключване на нови предмети, които ще ви помогнат във вашето приключение с кита в небето.

Играта е налична за мобилни устройства и можете да я инсталирате безплатно за Андроид от страницата Игра Sky Whale за Андроид. Можете да гледате видеото отдолу, което преставя играта.Приятна игра с Бейб и Кензи и техните игри от Геймърки.

Коментари:

Вики
date 2023.04.23  time 10:13
Играта е много яка. Обожавам да я играя????????????????????

Анонимен
date 2021.10.16  time 15:36
Играта много е хубава

Анастасия
date 2021.07.23  time 21:00
Здравейте геймърски аз съм Анастасия и съм ви много голям фен защото знам колко се старайте да правите тези игри вие и ме вдъхновявате да стана от вас но ще ми отговорите ли защото много искам да съм от вашата група вие сте отдъхна вени знам изтеглих си една от двете игри толкова яка беше че направо ме вдъхнови да изтегля всички игри ако може просто ми пишете защото ми исках да ви кажа едно нещо много искам да съм под вашата група много.

Теодора
date 2020.10.09  time 06:39
Здрвейте Геймърки обичам ви всичките от този сериял аз се казвам Теодора и бриличам много на Бейб обожавам ви вас и игрите ви субер сте готини

valentin
date 2020.06.29  time 09:01
Game много помлители как дап забрави трип лоша работа

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Рибен свят Маджонг
Рибен свят Маджонг Играй с множество цветни рибки в океана в тази онлайн маджонг игра. Свържи двойките еднакви маджонг плочки и събери всички риби. Можеш да свързваш само свободните маджонг плочки. Събери всички риби колкото се може по-бързо, за да завършиш нивото и да получиш повече точки в играта.
Тропически съчетания
Тропически съчетания Отправи се на вълнуващо пътуване с тази онлайн логическа игра в тропиците. Съчетавай екзотични плодове и открий красиви цветя и птици. Играта ти е приготвила много предизвикателни нива и разпускаща музика на екзотичен остров.
Ръгби надпревара
Ръгби надпревара Впусни се в една вълнуваща ръгби надпревара с тази онлайн спортна игра. Избери своя отбор, включи се в шампионата и спечели всички двубои в играта. Избягвай всеки противник на терена и стигни до крайната линия, за да победиш. Спечели всички двубои, за да спечелиш голямата ръгби награда. Резултатът от играта се записва само при успешно завършено ниво.
Стрелба с балончета Златна мина
Стрелба с балончета Златна мина Това е класическа онлайн игра със стрелба с балончета и злато. Целта в играта е да събереш всички парчета злато. Играта има 60 предизвикателни нива. Стреляй с балончета и ги съчетай по цветове, за да ги изчистиш от игралното поле.
Смешни вицове, клипове и снимки