Дата 2017.02.01  Време 16:49  Посещения 15514  Игри Игри
геймърки никелодеон
Игрите от сериала Геймърки Геймърки (Game Shakers) е телевизионен сериал по Никелодеон. Сериалът разказва за Бейб и Кензи, забавни момичета в седми клас, които създават мултимилионна компания за игри. Двете момичета взимат за бизнес партньор рап звездата Дабъл Джи. В сериала участват още Трипъл Джи, синът на Дабъл Джи, който е консултат по игрите, и Хъдсън, който тества игрите на Геймърки. Сериалът Геймърки включва много забавни игри, някои от които можете да играете и онлайн в сайта на телевизионния канал Никелодеон или в сайта за флаш игри на страницата с онлайн игри от Геймърки.

Епизодите на сериала, създаден от Дан Шнайдер, са пълни с много забавни моменти с техните главни герои. Бейб е дванайсет годишно момиче, тя е твърдо решена да постигне своето и не й пречи да настъпи някой по крака, за да го направи. Бейб е уверена, креативна и безстрашна, когато става въпрос за правене на важни решения. Кензи е също дванайсет годишна, тя не е толкова социална, но компенсира с големи технически познания. Трипъл Джи е разглезен от ухолния живот, който му предоставя неговия богат и известен баща, но всичко, което Трипъл Джи иска да е да се забавлява с деца на неговата възраст. Хъдсън е добър приятел на Бейб и Кензи и важен член на техния отбор. Той не е толкова интелигентен, но помага на своите приятели във всяка ситуация.

Игрите в Геймърки

Геймърки игриМожете да намерите много игри на страницата с игрите от сериала Геймърки. Тук можете да намерите оригиналните игри Кенгуру водолаз, Мръсно петно, Мини краставички, Фрасни лице и Най-малкият магазин за животни. Освен това можете да си направите тест в играта Какъв шейкър си ти и да видите на кой герой от сериала приличате, а в играта Каква е твоята работа мечта можете да видите коя работа би била подходяща за вас. Една от най-интересните игри е играта Sky Whale, която можете да инсталирате на своя телефон или таблет. Никелодеон е направил и спациална версия на играта Блок парти с участието на героите от Геймърки - Никелодеон Блок Парти Геймърки.

Играта Sky Whale

Геймърки Sky Whale играПървата игра, която Геймърки създават е Sky Whale. Играта е създадена като част от проект в училище. След като тя се оказва много успешна, Бейб и Кензи решават да основат компания за игри с помощта на техния приятел Хъдсън. Компанията се казва Геймърки (Game Shakers). По-късно Дабъл Джи се присъединява към компанията, като инвеститор и рекламно лице, а неговия син Трипъл Джи става главен консултант в компанията.

Името на играта Sky Whale може да се преведе като небесен кит. В тази игра трябва да задържите кита в небето колкото се може по-дълго. За целта трябва да подскачате по облаци и други луди предмети и да събирате понички в небето. Различни луди комбинации могат да изкарат кита дори в космоса, а екипировка за водолази може да го изпрати в дълбините на океана. Събирайте монети и ги използвайте за отключване на нови предмети, които ще ви помогнат във вашето приключение с кита в небето.

Играта е налична за мобилни устройства и можете да я инсталирате безплатно за Андроид от страницата Игра Sky Whale за Андроид. Можете да гледате видеото отдолу, което преставя играта.Приятна игра с Бейб и Кензи и техните игри от Геймърки.

Коментари:

Анонимен
date 2021.10.16  time 15:36
Играта много е хубава

Анастасия
date 2021.07.23  time 21:00
Здравейте геймърски аз съм Анастасия и съм ви много голям фен защото знам колко се старайте да правите тези игри вие и ме вдъхновявате да стана от вас но ще ми отговорите ли защото много искам да съм от вашата група вие сте отдъхна вени знам изтеглих си една от двете игри толкова яка беше че направо ме вдъхнови да изтегля всички игри ако може просто ми пишете защото ми исках да ви кажа едно нещо много искам да съм под вашата група много.

Теодора
date 2020.10.09  time 06:39
Здрвейте Геймърки обичам ви всичките от този сериял аз се казвам Теодора и бриличам много на Бейб обожавам ви вас и игрите ви субер сте готини

valentin
date 2020.06.29  time 09:01
Game много помлители как дап забрави трип лоша работа

Vili
date 2020.03.31  time 20:37
Здравейте Гаймарки аз ви обужавам вие сте върхът игрите ви са много яки обичам ви Беиб и Кензи! ❤️❤️ Вие сте и най яките идули!ОБИЧАМ ВИИИИ❤️❤️❤️

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Мотокрос състезание
Мотокрос състезание Това е 3D мотокрос онлайн състезателна игра в мрежа. Тук можеш да се сътстезаваш с играчи от цял свят. Можеш да играеш в състезания с 2, 4 или 6 моториста. Бъди бърз със своя мотор и достигни крайната линия без да се забавиш на височините. Ще се състезаваш на 15 различни писти. Приеми предизвикателството сега и играй в тази вълнуваща игра с мотори.
Горе главата
Горе главата Помогни на Хару да се изкачи и да събере монетите в тази забавна онлайн игра. Покажи своите умения и помогни на Хару да събере колкото се може повече монети. Вземи различни предмети за героя, като ги отключиш в магазина в играта. Избягвай чуковете по пътя и продължавай да се изкачваш, така че шерифът да не може да те хване.
Анджела модни истории
Анджела модни истории Анджела иска да стане популярна и има нужда от твоята помощ в тази онлайн игра с обличане. Помогни на Анджела да се облече и да създаде интересни истории онлайн, за да стане по-популярна сред своите приятели.
БМХ шампиони
БМХ шампиони Влез в БМХ състезанието с анимационните герои в тази онлайн игра. Играй с Гъмбол, Малки титани, Ябълко и Луки и много други герои. Спечели състезанията и събирай точки, които можеш да използваш, за да подобряваш своето колело и да отключиш нови герои и декорации. Резултата от всяко ниво се определя в зависимост от позицията и събраните монети, няма да получиш резултат, ако завършиш последен.
Смешни вицове, клипове и снимки