Дата 2017.02.01  Време 16:49  Посещения 18584  Игри Игри
геймърки никелодеон
Игрите от сериала Геймърки Геймърки (Game Shakers) е телевизионен сериал по Никелодеон. Сериалът разказва за Бейб и Кензи, забавни момичета в седми клас, които създават мултимилионна компания за игри. Двете момичета взимат за бизнес партньор рап звездата Дабъл Джи. В сериала участват още Трипъл Джи, синът на Дабъл Джи, който е консултат по игрите, и Хъдсън, който тества игрите на Геймърки. Сериалът Геймърки включва много забавни игри, някои от които можете да играете и онлайн в сайта на телевизионния канал Никелодеон или в сайта за флаш игри на страницата с онлайн игри от Геймърки.

Епизодите на сериала, създаден от Дан Шнайдер, са пълни с много забавни моменти с техните главни герои. Бейб е дванайсет годишно момиче, тя е твърдо решена да постигне своето и не й пречи да настъпи някой по крака, за да го направи. Бейб е уверена, креативна и безстрашна, когато става въпрос за правене на важни решения. Кензи е също дванайсет годишна, тя не е толкова социална, но компенсира с големи технически познания. Трипъл Джи е разглезен от ухолния живот, който му предоставя неговия богат и известен баща, но всичко, което Трипъл Джи иска да е да се забавлява с деца на неговата възраст. Хъдсън е добър приятел на Бейб и Кензи и важен член на техния отбор. Той не е толкова интелигентен, но помага на своите приятели във всяка ситуация.

Игрите в Геймърки

Геймърки игриМожете да намерите много игри на страницата с игрите от сериала Геймърки. Тук можете да намерите оригиналните игри Кенгуру водолаз, Мръсно петно, Мини краставички, Фрасни лице и Най-малкият магазин за животни. Освен това можете да си направите тест в играта Какъв шейкър си ти и да видите на кой герой от сериала приличате, а в играта Каква е твоята работа мечта можете да видите коя работа би била подходяща за вас. Една от най-интересните игри е играта Sky Whale, която можете да инсталирате на своя телефон или таблет. Никелодеон е направил и спациална версия на играта Блок парти с участието на героите от Геймърки - Никелодеон Блок Парти Геймърки.

Играта Sky Whale

Геймърки Sky Whale играПървата игра, която Геймърки създават е Sky Whale. Играта е създадена като част от проект в училище. След като тя се оказва много успешна, Бейб и Кензи решават да основат компания за игри с помощта на техния приятел Хъдсън. Компанията се казва Геймърки (Game Shakers). По-късно Дабъл Джи се присъединява към компанията, като инвеститор и рекламно лице, а неговия син Трипъл Джи става главен консултант в компанията.

Името на играта Sky Whale може да се преведе като небесен кит. В тази игра трябва да задържите кита в небето колкото се може по-дълго. За целта трябва да подскачате по облаци и други луди предмети и да събирате понички в небето. Различни луди комбинации могат да изкарат кита дори в космоса, а екипировка за водолази може да го изпрати в дълбините на океана. Събирайте монети и ги използвайте за отключване на нови предмети, които ще ви помогнат във вашето приключение с кита в небето.

Играта е налична за мобилни устройства и можете да я инсталирате безплатно за Андроид от страницата Игра Sky Whale за Андроид. Можете да гледате видеото отдолу, което преставя играта.Приятна игра с Бейб и Кензи и техните игри от Геймърки.

Коментари:

Вики
date 2023.04.23  time 10:13
Играта е много яка. Обожавам да я играя????????????????????

Анонимен
date 2021.10.16  time 15:36
Играта много е хубава

Анастасия
date 2021.07.23  time 21:00
Здравейте геймърски аз съм Анастасия и съм ви много голям фен защото знам колко се старайте да правите тези игри вие и ме вдъхновявате да стана от вас но ще ми отговорите ли защото много искам да съм от вашата група вие сте отдъхна вени знам изтеглих си една от двете игри толкова яка беше че направо ме вдъхнови да изтегля всички игри ако може просто ми пишете защото ми исках да ви кажа едно нещо много искам да съм под вашата група много.

Теодора
date 2020.10.09  time 06:39
Здрвейте Геймърки обичам ви всичките от този сериял аз се казвам Теодора и бриличам много на Бейб обожавам ви вас и игрите ви субер сте готини

valentin
date 2020.06.29  time 09:01
Game много помлители как дап забрави трип лоша работа

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

1 птица 1 цвят 1 цел
1 птица 1 цвят 1 цел Стотици малки цветни птици ще полетят в тази онлайн игра. Всяка една птица има една цел - да намери съответния цвят. Твоята задача в играта е да помогнеш на птиците да намерят своя цвят. Покажи своите умения и бързи реакции и мести цветовете, така че всяка птица да намери своята цел. Всяка грешка ще отнеме от течността в съдовете с цветовете, ако някоя течност свърши, ще приключи и играта. Опитай се да достигнеш колкото се може по-висок резултат в играта.
Щастлива ферма Пасианс
Щастлива ферма Пасианс Влез в щастливата ферма и играй в тази класическа игра на пасианс. Започни една вълнуваща игра и подреди всички карти в основните колони от асо до поп. Можеш да местиш картите в низходящ ред и със сменящи се цветове. Отвори нови карти от тестето, ако не виждаш никакви ходове и открий всички карти, за да можеш да завършиш играта.
Господин много монети 2
Господин много монети 2 Това е втора част на тази класическа пакман игра със средновековна тематика. Цлета в играта е да събереш всички монети, като избягваш враговете в играта. В коридорите на лабиринта ще намериш оръжия и други предмети, които ще ти дадът различни умения. Вземи меча, за да можеш да победиш противниците по пътя, бомбите ще ти дадът допълнителна бързина или ще приспят враговете. Имаш три живота във всяко едно ниво, ако ги загубиш, играта ще приключи. Можеш да запишеш резултата си от менюто с настройки в играта.
Симулатор на катастрофи
Симулатор на катастрофи Приготви се за едно пълно разбиване с колите в тази онлайн игра със симулатор на катастрофи. Управлявай колата си на различни терени и изпълни задачите, за да завършиш всяко едно ниво от играта. Можеш да участваш в тестване на колата при катастрофа или да се съревноваваш с други състезатели на коли. Поведи своята кола по различни рампи и се забавлявай, докато правиш опасни скокове и каскади.
Смешни вицове, клипове и снимки