Дата 2016.09.30  Време 16:01  Посещения 4362  Игри Игри
остин и али дисни музика
Игрите на Остин и Али Остин и Али е комедиен сериал по Дисни Ченъл, който проследява отношенията между двама напълно различни музиканти. Остин Муун е екстравагантен музикант, а Али Доусън е затворената и срамежлива писателка на песни. Между двамата прехвърчат искри още от началото на сериала и несъмнено са много симпатична двойка. Али е също така изключително добра певица, но нейната сценофобия я кара да стои в страни от прожекторите на сцената. Постепенно тя преодолява своя страх и започва лично да забавлява публиката със своите песни. Главни герои в сериала са и най-добрите приятели на Остин и Али, това са Дес и Триш, които също са много забавни. Сериалът е застен в Маями, има четири сезона и приключва през 2016 година.

Връзката между Остин и Али

Остин и Али игри Историята на Остин и Али проследява много забавни моменти от тяхната кариера на музиканти. Очевидно е още от началото, че между тях има нещо повече от чисти професионални отношения. Двамата се харесват и без съмнение много си подхождат. По време на сериала минават през много различни фази на своята връзка. Постоянно се карат и се разделят, както правят всички, които са истински влюбени. Ако все още не сте гледали финала на сериала, всичко става ясно в последния епизод 20 на сезон 4. Тук се разбира дали двамата най-накрая ще бъдат заедно.

Актьорски състав

Ролята на Остин се играе от Рос Линч, а тази на Али от Лаура Марано. Дес и Триш се играят съотвено от Калъм Уорти и Рейни Родригез.

Игри с Остин и Али

Остин и Али Пинбол Героите са част от много Остин и Али игри, създадени от Дисни Ченъл, за феновете на сериала. В игрите можете да се забавлявате, докато обличате Лаура Марано, можете да приготвите фен флаер за предстоящ концерт на музикантите, можете да създадете своя песен. Влезте в ролята на продавач във фен магазина на Остин и Али или играйте много други интерактивни игри като например пинбол. Игрите са съпроводени с много от най-добрите песни на талантливите музиканти от Дисни Ченъл.

Песни в сериала Остин и Али

Музикалните изпълнения в сериала са в центъра на събитията в повечето от епизодите. Във видеото отдолу можете да видите и чуете едно от най-добрите изпълнения на Остин.Can you feel it? Можете ли да го почувствате?

Коментари:

Виторио
date 2018.03.24  time 13:40
И Клонинги в мазето е готин сериал !Аз него гледам !

мария
date 2016.11.14  time 08:10
прдалжаваи все така остин оште една уникална песн

Анонимен
date 2016.11.01  time 12:31
Мен ме кефи Остин той е много талантлуво момче и се надявам да го срешна защо то живея в ,аями али също е много готина но ХИЧ НЕ СИ ОТИВА С ОСТИН МУЛ-Росс линч е това чуствам аз за тях а да да не забравя дез и триш те са супер готини и те също сехаресват но не с показва..... тоза ме кефи втях !!!!!

сълзичката
date 2016.10.17  time 17:38
този сериал с Остин и Али е много хубав

мишо
date 2016.10.09  time 14:20
Остин и Али са супер и игрите са добри! :)

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Стрелец с билярдни топки
Стрелец с билярдни топки Това е класическа игра със стрелба с балончета с билярдни топки. Съчетай топките по цветове и ги изчисти от игралното поле. Опитай се да изчистиш колкото се може повече топки. Ако топките запълнят игралното поле, играта ще приключи.
Състезание с каляски
Състезание с каляски Включи се в надправарата с каляски с коне в тази онлайн игра със залагане. Избери конете, които най-вероятно ще спечелят в надбягването, и заложи съответна сума на тях. Опитай се да спечелиш колкото се може по-висок резултат в играта.
Олко 2
Олко 2 Събирай плочките по двойки във втората част на тази онлайн маджонг игра. Можеш да събираш само плочките, които могат да бъдат събрани отстрани. Събери всички плочки от игралното поле, за да завършиш дадено ниво в играта.
Супер хвърляне
Супер хвърляне В тази екшън игра ще цари пълен безпорядък в битка с всички средства. Направи своя ход и хвани който и да е предмет наоколо, за да го хвърлиш към противника. Опитай се да удариш тежко противника, за да победиш в битката. Избягвай предметите, които противникът хвърля, за да оцелееш. Премини през битки в различни нива, всяко от които ще представи своите предизвикателства.
Смешни вицове, клипове и снимки