Дата 2016.09.30  Време 16:01  Посещения 4471  Игри Игри
остин и али дисни музика
Игрите на Остин и Али Остин и Али е комедиен сериал по Дисни Ченъл, който проследява отношенията между двама напълно различни музиканти. Остин Муун е екстравагантен музикант, а Али Доусън е затворената и срамежлива писателка на песни. Между двамата прехвърчат искри още от началото на сериала и несъмнено са много симпатична двойка. Али е също така изключително добра певица, но нейната сценофобия я кара да стои в страни от прожекторите на сцената. Постепенно тя преодолява своя страх и започва лично да забавлява публиката със своите песни. Главни герои в сериала са и най-добрите приятели на Остин и Али, това са Дес и Триш, които също са много забавни. Сериалът е застен в Маями, има четири сезона и приключва през 2016 година.

Връзката между Остин и Али

Остин и Али игри Историята на Остин и Али проследява много забавни моменти от тяхната кариера на музиканти. Очевидно е още от началото, че между тях има нещо повече от чисти професионални отношения. Двамата се харесват и без съмнение много си подхождат. По време на сериала минават през много различни фази на своята връзка. Постоянно се карат и се разделят, както правят всички, които са истински влюбени. Ако все още не сте гледали финала на сериала, всичко става ясно в последния епизод 20 на сезон 4. Тук се разбира дали двамата най-накрая ще бъдат заедно.

Актьорски състав

Ролята на Остин се играе от Рос Линч, а тази на Али от Лаура Марано. Дес и Триш се играят съотвено от Калъм Уорти и Рейни Родригез.

Игри с Остин и Али

Остин и Али Пинбол Героите са част от много Остин и Али игри, създадени от Дисни Ченъл, за феновете на сериала. В игрите можете да се забавлявате, докато обличате Лаура Марано, можете да приготвите фен флаер за предстоящ концерт на музикантите, можете да създадете своя песен. Влезте в ролята на продавач във фен магазина на Остин и Али или играйте много други интерактивни игри като например пинбол. Игрите са съпроводени с много от най-добрите песни на талантливите музиканти от Дисни Ченъл.

Песни в сериала Остин и Али

Музикалните изпълнения в сериала са в центъра на събитията в повечето от епизодите. Във видеото отдолу можете да видите и чуете едно от най-добрите изпълнения на Остин.



Can you feel it? Можете ли да го почувствате?

Коментари:

Виторио
date 2018.03.24  time 13:40
И Клонинги в мазето е готин сериал !Аз него гледам !

мария
date 2016.11.14  time 08:10
прдалжаваи все така остин оште една уникална песн

Анонимен
date 2016.11.01  time 12:31
Мен ме кефи Остин той е много талантлуво момче и се надявам да го срешна защо то живея в ,аями али също е много готина но ХИЧ НЕ СИ ОТИВА С ОСТИН МУЛ-Росс линч е това чуствам аз за тях а да да не забравя дез и триш те са супер готини и те също сехаресват но не с показва..... тоза ме кефи втях !!!!!

сълзичката
date 2016.10.17  time 17:38
този сериал с Остин и Али е много хубав

мишо
date 2016.10.09  time 14:20
Остин и Али са супер и игрите са добри! :)

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Динамони 7
Динамони 7 Избери свой собствен демон и победи противниците в тази седма част на играта. Тази нова част на играта със събиране на чудовища включва четири нови зони за изследване. Създай свой отбор и стани истински Динамон водач. Твоето пътешествие около света продължава с демоните в тази седма част на играта.
Гараж за коли Разлики
Гараж за коли Разлики Играй в гаража с тази онлайн игра с откриване на разлики. Картинките в играта изглеждат на пръв поглед еднакви, но има 5 разлики между всяка една двойка картинки. Твоята задача е да откриеш всички разлики. Завърши всяко едно ниво колкото може по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Стани ушен лекар
Стани ушен лекар Стани ушен лекар и лекувай пациентите в лекарския кабинет в тази онлайн игра. Опашката от пациенти за лечение на ушите в болницата нараства. Нужен е ние лекар и ти можеш да помогнеш. Следвай инструкциите в играта и се научи бързо как да лекуваш ушите на пациентите. Използвай различни инструменти, почисти ушите и излекувай всички проблеми колкото можеш по-ефикасно и по-бързо.
Изследвай стаите Скрити предмети
Изследвай стаите Скрити предмети Изследвай различни стаи със скрити предмети в тази забавна онлайн игра. Тук можеш да играеш в 18 нива, всяко от които има 6 предмета за откриване. Наслади се на вълнението от търсене на предметите в различни интересни стаи. Движи екрана наляво и надясно, за да огледаш цялата стая. Открий всички предмети колкото можеш по-бързо, за да събереш повече точки в играта.
Смешни вицове, клипове и снимки