Дата 2016.08.06  Време 16:22  Посещения 2160  Игри Игри
дисни
Героите на Дисни игри онлайн Дисни Ченъл е един от най-популярните канали за детски предавания. Дисни излъчва оригинални анимационни и игрални сериали и прави много филми всяка година. Този канал е създал много зведи, които са не само актьори, но също така модели, певци и танцьори. Безспорно едни от най-популярните герои на Дисни са Селена Гомес и Майли Сайръз, които участват в едни от най-успешните телевизионни програми на Дисни Ченъл - Магьосниците от Уейвърли плейс и Хана Монтана. Да не забравяме и една от най-успешните певици Деми Ловато, чиято кариера също е свързана с Дисни.

Игри с героите на Дисни Ченъл

В интернет е пълно с игри с Хана Монтана и Селена Гомес игри онлайн. Можете да обличате момичетата както ви хареса, да ги гримирате, да декорирате фен стая на Селена Гомес, да подреждате пъзели и да се насладите на много други забавления.

Най-добрите предавания на Дисни и техните герои са част от много забавни игри, които можете да намерите онлайн. Някои от най-добрите игрални сериали са Луна, Виолета, Лив и Мади, Джеси, Остин и Али и не на последно място Раздвижи се с участието на Зендая и Бела Торн. Дисни прави и много добри анимационни сериали и филми като Гравити Фолс, Финиъс и Фърб, Замръзналото кралство с принцеса Елза.

На страницата Дисни игри онлайн можете да намерите всички игри на Дисни в сайта с техните герои от много игрални и анимационни предавания.

Анимационни сериали

Предаванията и сериалите на Дисни са многобройни и не можем да се спрем подробно на всички. Нека хвърлим поглед на един от анимационните сериали на Дисни, пълен с много мистерии и загадки. Това е Гравити Фолс, където Мейбъл и Дипър са готови на всички, за да разкрият тайната на малкото градче. На страница Гравити Фолс игри можете да намерите много игри с Мейбъл и Дипър и техните приятели. Ако все още не сте гледали сериала, отдолу можете да видите интрото, за да придобиете представа. Това е един изключително интересен анимационен сериал, не само за деца, но и за възрастни.Няколко музикални хита

От Дисни тръгват и много музикални хитове, на които си струва да се спрем. Такaва е песента Why Says, в изпълнение на Selena Gomez и The Scene. Песента е пусната през март 2011 година, като водещ сингъл в третия албум на групата When the Sun Goes Down. Според певицата Селена Гомес, тази песен е направена, за да вдъхнови хората.This Is Me (Това съм аз) е песен на Деми Ловато и Джо Джонас от филма на Дисни Ченъл Кемп Рок. Песента е включена в саунтрака на филма, като четвърти и последен сингъл.Приятни моменти с героите на Дисни, техните сериали, песни и игри!

Коментари:

ес и ип
date 2017.01.21  time 08:47
Аз харесвам Сой Луна, Виолета и Русалките от Макао 2 сезон. От сериала Сой Луна харесвам Амбар кралицата и Луна мечтателката и малко и Делфи

александра димитрова
date 2016.11.03  time 19:26
на мен едни от любимите ми филми от дисни е Лив и Мади, Сой Луна, Кейси под прикритие и Калинката и Черния котарак.

Вера
date 2016.09.10  time 14:13
Сой Луна ми е любимото децко в Дисни Чанъл

Даниела
date 2016.08.29  time 16:53
Гравити Фолс е едно от любимите ми детски! :)

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Готвене на живо
Готвене на живо Помогни на Джейн с нейната кариера на готвач в тази онлайн игра. Джейн пътува по света и изследва местната кухня и местни ресторанти, като ги описва в своя блог. Присъедини се към приключението на младия готвач и научи много нови рецепти.
Плодови бонбони Обединиение
Плодови бонбони Обединиение Играй със сочните плодови бонбони в тази онлайн логическа игра. Целта в играта е да обединиш еднаквите бонбони. Всяка двойка еднакви бонбони ще произведът друг по-голям бонбон. Обедини колкото се може повече бонбони, за да събереш максимален резултат в играта. Ако полето се запълни, играта ще приключи.
Русалки Открий разликите
Русалки Открий разликите Играй с красивите русалки в тази онлайн логическа игра с откриване на разлики. Гмурни се в един очарователен подводен свят с русалките и се наслаждавай на подводните пейзажи. Огледай внимателно двете картинки в играта и открий всички разлики. Завърши всяко ниво колкото можеш по-бързо, за да получиш повече точки. Ако времето изтече, играта ще приключи, но можеш винаги да започнеш нивото отначало.
Не се сърди човече Класика
Не се сърди човече Класика Играй в тази класическа игра на Не се сърди човече онлайн. Целта в играта е да направиш една обиколка и да стигнеш до крайната цел с всяка една от четирите пионки. Можеш да играеш против компютъра или с приятел на едно устройство. Хвърли зарчето и започни играта.
Смешни вицове, клипове и снимки