Дата 2016.08.06  Време 16:22  Посещения 2099  Игри Игри
дисни
Героите на Дисни игри онлайн Дисни Ченъл е един от най-популярните канали за детски предавания. Дисни излъчва оригинални анимационни и игрални сериали и прави много филми всяка година. Този канал е създал много зведи, които са не само актьори, но също така модели, певци и танцьори. Безспорно едни от най-популярните герои на Дисни са Селена Гомес и Майли Сайръз, които участват в едни от най-успешните телевизионни програми на Дисни Ченъл - Магьосниците от Уейвърли плейс и Хана Монтана. Да не забравяме и една от най-успешните певици Деми Ловато, чиято кариера също е свързана с Дисни.

Игри с героите на Дисни Ченъл

В интернет е пълно с игри с Хана Монтана и Селена Гомес игри онлайн. Можете да обличате момичетата както ви хареса, да ги гримирате, да декорирате фен стая на Селена Гомес, да подреждате пъзели и да се насладите на много други забавления.

Най-добрите предавания на Дисни и техните герои са част от много забавни игри, които можете да намерите онлайн. Някои от най-добрите игрални сериали са Луна, Виолета, Лив и Мади, Джеси, Остин и Али и не на последно място Раздвижи се с участието на Зендая и Бела Торн. Дисни прави и много добри анимационни сериали и филми като Гравити Фолс, Финиъс и Фърб, Замръзналото кралство с принцеса Елза.

На страницата Дисни игри онлайн можете да намерите всички игри на Дисни в сайта с техните герои от много игрални и анимационни предавания.

Анимационни сериали

Предаванията и сериалите на Дисни са многобройни и не можем да се спрем подробно на всички. Нека хвърлим поглед на един от анимационните сериали на Дисни, пълен с много мистерии и загадки. Това е Гравити Фолс, където Мейбъл и Дипър са готови на всички, за да разкрият тайната на малкото градче. На страница Гравити Фолс игри можете да намерите много игри с Мейбъл и Дипър и техните приятели. Ако все още не сте гледали сериала, отдолу можете да видите интрото, за да придобиете представа. Това е един изключително интересен анимационен сериал, не само за деца, но и за възрастни.Няколко музикални хита

От Дисни тръгват и много музикални хитове, на които си струва да се спрем. Такaва е песента Why Says, в изпълнение на Selena Gomez и The Scene. Песента е пусната през март 2011 година, като водещ сингъл в третия албум на групата When the Sun Goes Down. Според певицата Селена Гомес, тази песен е направена, за да вдъхнови хората.This Is Me (Това съм аз) е песен на Деми Ловато и Джо Джонас от филма на Дисни Ченъл Кемп Рок. Песента е включена в саунтрака на филма, като четвърти и последен сингъл.Приятни моменти с героите на Дисни, техните сериали, песни и игри!

Коментари:

ес и ип
date 2017.01.21  time 08:47
Аз харесвам Сой Луна, Виолета и Русалките от Макао 2 сезон. От сериала Сой Луна харесвам Амбар кралицата и Луна мечтателката и малко и Делфи

александра димитрова
date 2016.11.03  time 19:26
на мен едни от любимите ми филми от дисни е Лив и Мади, Сой Луна, Кейси под прикритие и Калинката и Черния котарак.

Вера
date 2016.09.10  time 14:13
Сой Луна ми е любимото децко в Дисни Чанъл

Даниела
date 2016.08.29  time 16:53
Гравити Фолс е едно от любимите ми детски! :)

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Стрелец с билярдни топки
Стрелец с билярдни топки Това е класическа игра със стрелба с балончета с билярдни топки. Съчетай топките по цветове и ги изчисти от игралното поле. Опитай се да изчистиш колкото се може повече топки. Ако топките запълнят игралното поле, играта ще приключи.
Състезание с каляски
Състезание с каляски Включи се в надправарата с каляски с коне в тази онлайн игра със залагане. Избери конете, които най-вероятно ще спечелят в надбягването, и заложи съответна сума на тях. Опитай се да спечелиш колкото се може по-висок резултат в играта.
Олко 2
Олко 2 Събирай плочките по двойки във втората част на тази онлайн маджонг игра. Можеш да събираш само плочките, които могат да бъдат събрани отстрани. Събери всички плочки от игралното поле, за да завършиш дадено ниво в играта.
Супер хвърляне
Супер хвърляне В тази екшън игра ще цари пълен безпорядък в битка с всички средства. Направи своя ход и хвани който и да е предмет наоколо, за да го хвърлиш към противника. Опитай се да удариш тежко противника, за да победиш в битката. Избягвай предметите, които противникът хвърля, за да оцелееш. Премини през битки в различни нива, всяко от които ще представи своите предизвикателства.
Смешни вицове, клипове и снимки