Дата 2016.06.12  Време 09:29  Посещения 2214  Игри Игри
сам и кет никелодеон
Сам и Кет игри Сам и Кет са две от най-забавните момичета, които можете да гледате в сериал по телевизионния канал Никелодеон. Сам и Кет е смесица от сериалите i-Карли и Викторично. Актрисата Джанет МакКърди играе ролята на Сам, а Ариана Гранде влиза в ролята на Кет. Сам и Кет се срещат съвсем случайно в много странни обстоятелства, докато Сам се опитва да помогне на изпадналата в беда Кет. В последствие двете момичета стават съквартирантки и започват собствен бизнес за гледане на деца, за да изкарат малко допълнително пари. Освен Сам и Кет, в сериала главни герои участват също Дайс, техния съсед, Нона, бабата на Кет, и Гумър, който е ММА боец.

Всички устройства в сериала Сам и Кет са с логото на круша.

Сериалът включва много забавни моменти с наивната Кет и недодяланата Сам. Те са толкова различни, че е голямо чудо как са се намерили. Но както се казва, противоположностите се привличат. В сериала ще можете да се насладите на много интересни неща. Ресторанта, където често двете момичета хапват, има роботи за обслужващ персонал. Всичката техника в сериала Сам и Кет е с логото на круша. Очевидна закачка с Apple, чието лого е ябълка. Самите устройства също са във формата на круша. Ще е интересно, ако някоя компания наистина произведе телефони с такава форма. Аз лично веднага ще си купя няколко.

Защо спират сериала Сам и Кет?

Първоначално сериалът е замислен като един сезон от 20 епизода, но в следствие на големия успех са обявени 40 епизода. В процеса на работа се стига до конфликт, който принуждава екипът да приключи сезона до 35 епизода. Защо спират сериала Сам и Кет? Точната причината не е оповестена. Някои предполагат, че съществува неразбирателство между Джанет МакКърди и Ариана Гранде, но това са по-скоро жълти клюки. По-вероятно е да има проблеми с плащането или просто някоя от актрисите да иска да продължи с други проекти. Кариерата на певица на нашумялата Ариана Гранде набира скорост и тя вероятно става прекалено скъпа за сериала.

Най-добрите Сам и Кет игри.

Никелодеон блок партиОт никелодеон създават и много игри със забавните Сам и Кет. Тук ще представим най-добрите Сам и Кет игри, които можете да играете онлайн. Първо трябва да споменем играта Никелодеон блок парти, която може би е най-интересната от всички. В тази игра освен със Сам и Кет можете да играете и с много други герои на Никелодеон. Играта е много разнообразна, основната цел е да завъртите зарчето и да преминете през полетата на играта, но тук ще намерите и много мини игри. Играта е много увлекателна, а големият избор от герои я правят още по-атрактивна.

Играта Брейн Краш.

В един от епизодите на Сам и Кет всички са изключително зарибени по една игра и не се отлепят от своите телефони. Тук можете да пробвате тази игра, тя се казва Брейн Краш (Brain Crush) или както би била преведена Смажи мозъка.

Намери разликите със Сам и Кет.

В играта Сам и Кет намери разликите трябва да намерите разликите между двете картинки в играта. Тук ще можете да се насладите на много снимки на двете момичета. Трябва да сте много наблюдателни, за да успеете да откриете всички разлики.

Прически и грим с Ариана Гранде.

Ариана Гранде исктински гримДве игри с красивата актриса и певица Ариана Гранде могат да ви вдъхновят за нова прическа или грим, които да използвате. Това са игрите Ариана Гранде Прически и Ариана Гранде истински грим.

Карай сърф със Сам.

Ако искате да се пробвате да карате сърф, можете да го направите в играта със Сам от i-Карли i-Карли i-Сърф.

Още игри с героите на Никелодеон.

В страницата Сам и Кет игри можете да намерите още игри с двете тинейджърки. А в страницата Никелодеон игри можете да играете още много игри с героите на детския телевизионен канал.

Къде да гледаме сериала Сам и Кет?

Сериалът Сам и Кет е изцяло излъчен от 2013 - 2014 година, но по Никелодеон все още го излъчват в някои дни. Можете да го гледате и онлайн или да го свалите от интернет.

Във vbox7.com можете да намерите повечето от епизодите на Сам и Кет с българско аудио. Тук можете да гледате първия епизод от сериала, в който Сам и Кет се запознават:Приятно гледане и приятна игра! :)

Коментари:

Даниела
date 2016.07.29  time 01:49
Сам и Кет са супер заБавни! :)

Вилито
date 2016.06.22  time 21:36
Това е един от любимите ми сериали! И игрите са хубави, като за игри! :)

Сам и Кет фен
date 2016.06.15  time 13:01
в момента дават Сам и Кет по Никелодеон в събота и неделя от 21:10 :)

Анонимен
date 2016.06.13  time 14:49
HGYTCDTRSEQW

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Горе главата
Горе главата Помогни на Хару да се изкачи и да събере монетите в тази забавна онлайн игра. Покажи своите умения и помогни на Хару да събере колкото се може повече монети. Вземи различни предмети за героя, като ги отключиш в магазина в играта. Избягвай чуковете по пътя и продължавай да се изкачваш, така че шерифът да не може да те хване.
Анджела модни истории
Анджела модни истории Анджела иска да стане популярна и има нужда от твоята помощ в тази онлайн игра с обличане. Помогни на Анджела да се облече и да създаде интересни истории онлайн, за да стане по-популярна сред своите приятели.
БМХ шампиони
БМХ шампиони Влез в БМХ състезанието с анимационните герои в тази онлайн игра. Играй с Гъмбол, Малки титани, Ябълко и Луки и много други герои. Спечели състезанията и събирай точки, които можеш да използваш, за да подобряваш своето колело и да отключиш нови герои и декорации. Резултата от всяко ниво се определя в зависимост от позицията и събраните монети, няма да получиш резултат, ако завършиш последен.
Чудовищни блокчета
Чудовищни блокчета Тази онлайн игра с чудовища блокчета съчетава логиеска игра на комбиниране и тетрис. Ти управляваш падащите блокчета и трябва да ги комбинираш по цветове. Свържи блокчетата и изчисти колкото се може повече от тях на полето.
Смешни вицове, клипове и снимки