Дата 2016.06.12  Време 09:29  Посещения 2863  Игри Игри
сам и кет никелодеон
Сам и Кет игри Сам и Кет са две от най-забавните момичета, които можете да гледате в сериал по телевизионния канал Никелодеон. Сам и Кет е смесица от сериалите i-Карли и Викторично. Актрисата Джанет МакКърди играе ролята на Сам, а Ариана Гранде влиза в ролята на Кет. Сам и Кет се срещат съвсем случайно в много странни обстоятелства, докато Сам се опитва да помогне на изпадналата в беда Кет. В последствие двете момичета стават съквартирантки и започват собствен бизнес за гледане на деца, за да изкарат малко допълнително пари. Освен Сам и Кет, в сериала главни герои участват също Дайс, техния съсед, Нона, бабата на Кет, и Гумър, който е ММА боец.

Всички устройства в сериала Сам и Кет са с логото на круша.

Сериалът включва много забавни моменти с наивната Кет и недодяланата Сам. Те са толкова различни, че е голямо чудо как са се намерили. Но както се казва, противоположностите се привличат. В сериала ще можете да се насладите на много интересни неща. Ресторанта, където често двете момичета хапват, има роботи за обслужващ персонал. Всичката техника в сериала Сам и Кет е с логото на круша. Очевидна закачка с Apple, чието лого е ябълка. Самите устройства също са във формата на круша. Ще е интересно, ако някоя компания наистина произведе телефони с такава форма. Аз лично веднага ще си купя няколко.

Защо спират сериала Сам и Кет?

Първоначално сериалът е замислен като един сезон от 20 епизода, но в следствие на големия успех са обявени 40 епизода. В процеса на работа се стига до конфликт, който принуждава екипът да приключи сезона до 35 епизода. Защо спират сериала Сам и Кет? Точната причината не е оповестена. Някои предполагат, че съществува неразбирателство между Джанет МакКърди и Ариана Гранде, но това са по-скоро жълти клюки. По-вероятно е да има проблеми с плащането или просто някоя от актрисите да иска да продължи с други проекти. Кариерата на певица на нашумялата Ариана Гранде набира скорост и тя вероятно става прекалено скъпа за сериала.

Най-добрите Сам и Кет игри.

Никелодеон блок партиОт никелодеон създават и много игри със забавните Сам и Кет. Тук ще представим най-добрите Сам и Кет игри, които можете да играете онлайн. Първо трябва да споменем играта Никелодеон блок парти, която може би е най-интересната от всички. В тази игра освен със Сам и Кет можете да играете и с много други герои на Никелодеон. Играта е много разнообразна, основната цел е да завъртите зарчето и да преминете през полетата на играта, но тук ще намерите и много мини игри. Играта е много увлекателна, а големият избор от герои я правят още по-атрактивна.

Играта Брейн Краш.

В един от епизодите на Сам и Кет всички са изключително зарибени по една игра и не се отлепят от своите телефони. Тук можете да пробвате тази игра, тя се казва Брейн Краш (Brain Crush) или както би била преведена Смажи мозъка.

Намери разликите със Сам и Кет.

В играта Сам и Кет намери разликите трябва да намерите разликите между двете картинки в играта. Тук ще можете да се насладите на много снимки на двете момичета. Трябва да сте много наблюдателни, за да успеете да откриете всички разлики.

Прически и грим с Ариана Гранде.

Ариана Гранде исктински гримДве игри с красивата актриса и певица Ариана Гранде могат да ви вдъхновят за нова прическа или грим, които да използвате. Това са игрите Ариана Гранде Прически и Ариана Гранде истински грим.

Карай сърф със Сам.

Ако искате да се пробвате да карате сърф, можете да го направите в играта със Сам от i-Карли i-Карли i-Сърф.

Още игри с героите на Никелодеон.

В страницата Сам и Кет игри можете да намерите още игри с двете тинейджърки. А в страницата Никелодеон игри можете да играете още много игри с героите на детския телевизионен канал.

Къде да гледаме сериала Сам и Кет?

Сериалът Сам и Кет е изцяло излъчен от 2013 - 2014 година, но по Никелодеон все още го излъчват в някои дни. Можете да го гледате и онлайн или да го свалите от интернет.

Във vbox7.com можете да намерите повечето от епизодите на Сам и Кет с българско аудио. Тук можете да гледате първия епизод от сериала, в който Сам и Кет се запознават:



Приятно гледане и приятна игра! :)

Коментари:

Даниела
date 2016.07.29  time 01:49
Сам и Кет са супер заБавни! :)

Вилито
date 2016.06.22  time 21:36
Това е един от любимите ми сериали! И игрите са хубави, като за игри! :)

Сам и Кет фен
date 2016.06.15  time 13:01
в момента дават Сам и Кет по Никелодеон в събота и неделя от 21:10 :)

Анонимен
date 2016.06.13  time 14:49
HGYTCDTRSEQW

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Моден практикант Стилно пътуване
Моден практикант Стилно пътуване Отправи се на едно преобразяващо пътуване в света на стила и модата с тази онлайн игра за момичета. Стани практикант в една модна компания и се научи да съставяш красив моден външен вид. Потопи се в забързания свят на модата. С всяка една задача в играта можеш да подобриш модните си умения и да отключиш нови възможности да заблестиш.
Динамони 7
Динамони 7 Избери свой собствен демон и победи противниците в тази седма част на играта. Тази нова част на играта със събиране на чудовища включва четири нови зони за изследване. Създай свой отбор и стани истински Динамон водач. Твоето пътешествие около света продължава с демоните в тази седма част на играта.
Гараж за коли Разлики
Гараж за коли Разлики Играй в гаража с тази онлайн игра с откриване на разлики. Картинките в играта изглеждат на пръв поглед еднакви, но има 5 разлики между всяка една двойка картинки. Твоята задача е да откриеш всички разлики. Завърши всяко едно ниво колкото може по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Стани ушен лекар
Стани ушен лекар Стани ушен лекар и лекувай пациентите в лекарския кабинет в тази онлайн игра. Опашката от пациенти за лечение на ушите в болницата нараства. Нужен е ние лекар и ти можеш да помогнеш. Следвай инструкциите в играта и се научи бързо как да лекуваш ушите на пациентите. Използвай различни инструменти, почисти ушите и излекувай всички проблеми колкото можеш по-ефикасно и по-бързо.
Смешни вицове, клипове и снимки