Дата 2016.04.25  Време 15:43  Посещения 721  Игри Игри
батман супер герои анимационни герои
Супер героят Батман Батман е фантастичен супер герой, който за пръв път се появява в комиксите през далечната 1939 година. От тогава Батман е главен герой в много комикси, филми и игри. Истинското име на супер героя е Брус Уейн и той живее в Готъм сити. Батман се бори срещу зли гений на престъпността, които искат да контролират света. Такива са например Жокера и Пингвина. За щастие супер героя Батман има сила, която му позволява да надделее над злодеите. Той е превъплащение на прилепа в нощта, има уникален костюм, който го предпазва от куршумите. Батман използва различни оръжия, които сам е изработил. Има на разположение уникална кола, самолет и други превозни средства. Освен противници Батман има и съмишленици в лицето на Робин и Батуомън.

Тук ще ви представим няколко игри с Батман, с които ще можете да се забавлявате, докато му помагате да надвие престъпниците. Нека първо да видим какво води до превръщането на обикновения Бурс Уейн в супер героя Батман.

Знакът на Батман в небетоБрус има интересна история, която е основна причина да избере да се бори с престъпността. Родителите на Брус са двама много заможни и благородни граждани на Готъм. Брус се радва на хубав и спокоен живот, докато една вечер родителите му са убити пред неговите очи на улицата от обикновен престъпник. Това става, когато Брус е само на 8 години. Брус пораства и борбата с престъпността се превръща в главна цел в неговия живот. Брус се посвещава на интензивни интелектуални и физически упражнения. Той осъзнава обаче, че това няма да е достатъчно, той трябва да всява страх и терор в очите на престъпниците, за да ги победи още преди битката да е започнала. Когато Брус осъзнава това, през прозореца прелита прилеп. Това кара Брус да избере знака на прилепа (bat - от английски език) за негово превъплащение и така се ражда Батман. Прочетете тук повече за Батман.

Батман Ледена епохаБойният дух на Батман го прави идеален герой за екшън игри. В играта Батман Ледена епоха, супер героя трябва да победи Мистър Фрийз, който е предизвикал нов ледников период на Земята. Пътят до Мистър Фрийз е дълъг и труден, но ще трябва да го изминете, за да спасите света от измръзване. В играта Батман Мистерията Батуомън, супер героят трябва да открие мистериозната Батуомън, която е отвлечена от Пингвина. Никак няма да е лесно да победите всички престъпници от групата на Пингвина, но си заслужава да опитате. Двете игри имат добра графика и управление. Освен да победите противниците, ще трябва да помислите и над това по какъв начин да преминете през различните коридори в сградите. Със сигурност си заслужава да ги пробвате.

Освен силен боец Батман е също и нежен с жените, които обича. В играта Целувки с Батман трябва да помогнете на супер героя да целуне своята любима, без да му пречат неговите противници. Ако обичате игрите с целувки, тази сигурно ще ви хареса. Има хубав фон, а присъствието на Жокера допълнително подсилва ефекта на играта.

Ето и още онлайн Батман игри. Приятна игра!

Коментари:

Вилито
date 2016.06.27  time 17:39
и на мен Батман много ми харесва, ама жената котка повече

Геша
date 2016.05.08  time 20:45
Батман ми е любимия супер герой! :)

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Стрелец с билярдни топки
Стрелец с билярдни топки Това е класическа игра със стрелба с балончета с билярдни топки. Съчетай топките по цветове и ги изчисти от игралното поле. Опитай се да изчистиш колкото се може повече топки. Ако топките запълнят игралното поле, играта ще приключи.
Състезание с каляски
Състезание с каляски Включи се в надправарата с каляски с коне в тази онлайн игра със залагане. Избери конете, които най-вероятно ще спечелят в надбягването, и заложи съответна сума на тях. Опитай се да спечелиш колкото се може по-висок резултат в играта.
Олко 2
Олко 2 Събирай плочките по двойки във втората част на тази онлайн маджонг игра. Можеш да събираш само плочките, които могат да бъдат събрани отстрани. Събери всички плочки от игралното поле, за да завършиш дадено ниво в играта.
Супер хвърляне
Супер хвърляне В тази екшън игра ще цари пълен безпорядък в битка с всички средства. Направи своя ход и хвани който и да е предмет наоколо, за да го хвърлиш към противника. Опитай се да удариш тежко противника, за да победиш в битката. Избягвай предметите, които противникът хвърля, за да оцелееш. Премини през битки в различни нива, всяко от които ще представи своите предизвикателства.
Смешни вицове, клипове и снимки