Дата 2016.04.25  Време 15:43  Посещения 849  Игри Игри
батман супер герои анимационни герои
Супер героят Батман Батман е фантастичен супер герой, който за пръв път се появява в комиксите през далечната 1939 година. От тогава Батман е главен герой в много комикси, филми и игри. Истинското име на супер героя е Брус Уейн и той живее в Готъм сити. Батман се бори срещу зли гений на престъпността, които искат да контролират света. Такива са например Жокера и Пингвина. За щастие супер героя Батман има сила, която му позволява да надделее над злодеите. Той е превъплащение на прилепа в нощта, има уникален костюм, който го предпазва от куршумите. Батман използва различни оръжия, които сам е изработил. Има на разположение уникална кола, самолет и други превозни средства. Освен противници Батман има и съмишленици в лицето на Робин и Батуомън.

Тук ще ви представим няколко игри с Батман, с които ще можете да се забавлявате, докато му помагате да надвие престъпниците. Нека първо да видим какво води до превръщането на обикновения Бурс Уейн в супер героя Батман.

Знакът на Батман в небетоБрус има интересна история, която е основна причина да избере да се бори с престъпността. Родителите на Брус са двама много заможни и благородни граждани на Готъм. Брус се радва на хубав и спокоен живот, докато една вечер родителите му са убити пред неговите очи на улицата от обикновен престъпник. Това става, когато Брус е само на 8 години. Брус пораства и борбата с престъпността се превръща в главна цел в неговия живот. Брус се посвещава на интензивни интелектуални и физически упражнения. Той осъзнава обаче, че това няма да е достатъчно, той трябва да всява страх и терор в очите на престъпниците, за да ги победи още преди битката да е започнала. Когато Брус осъзнава това, през прозореца прелита прилеп. Това кара Брус да избере знака на прилепа (bat - от английски език) за негово превъплащение и така се ражда Батман. Прочетете тук повече за Батман.

Батман Ледена епохаБойният дух на Батман го прави идеален герой за екшън игри. В играта Батман Ледена епоха, супер героя трябва да победи Мистър Фрийз, който е предизвикал нов ледников период на Земята. Пътят до Мистър Фрийз е дълъг и труден, но ще трябва да го изминете, за да спасите света от измръзване. В играта Батман Мистерията Батуомън, супер героят трябва да открие мистериозната Батуомън, която е отвлечена от Пингвина. Никак няма да е лесно да победите всички престъпници от групата на Пингвина, но си заслужава да опитате. Двете игри имат добра графика и управление. Освен да победите противниците, ще трябва да помислите и над това по какъв начин да преминете през различните коридори в сградите. Със сигурност си заслужава да ги пробвате.

Освен силен боец Батман е също и нежен с жените, които обича. В играта Целувки с Батман трябва да помогнете на супер героя да целуне своята любима, без да му пречат неговите противници. Ако обичате игрите с целувки, тази сигурно ще ви хареса. Има хубав фон, а присъствието на Жокера допълнително подсилва ефекта на играта.

Ето и още онлайн Батман игри. Приятна игра!

Коментари:

Вилито
date 2016.06.27  time 17:39
и на мен Батман много ми харесва, ама жената котка повече

Геша
date 2016.05.08  time 20:45
Батман ми е любимия супер герой! :)

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Баскет шампиони
Баскет шампиони Покажи своите баскетболни умения и забий топката в коша в тази онлайн спортна игра. Играта предлага поредица от нива, е които темата ще се сменя на всеки 5 нива. Целта в играта е да отправиш топката към коша с помощта на флиперите. Приеми предизвикателството и се опитай да вкараш топката в коша във всяко едно ниво. Не допускай топката да падне, в противен случай играта ще приключи.
Открий разликите Гора
Открий разликите Гора Влез в дивите гори и играй с животните в тази онлайн игра с откриване на разлики. Играта предлага 20 вълнуващи нива. Опитай се да откриеш всички разлики колкото можеш по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Стикмен против зомбита
Стикмен против зомбита Това е екшън приключенска игра със стикмен и зомбита. Тук можеш да влезеш в ролята на смела нинжа. Твоята мисия е да елиминираш всички зомбита. По пътя ще намериш пари, които можеш да използваш, за да отключиш нови скинове. Открий всички зомбита и ги елиминирай, преди те да те наранят, за да завършиш нивото в играта.
Невинен хекса пъзел
Невинен хекса пъзел Това е забавна логическа игра с подреждане на пъзели. Играта има необикновенни парчета от пъзела, коита с шест страни. В началото на всяко ниво можеш да погледнеш за кратко цялата картинка. След това трябва да се опиташ да поставиш парчетата от пъзела на правилните места. Събери цялата картинка колкото можеш по-бързо, за да получиш по-висок резултат в играта.
Смешни вицове, клипове и снимки