Дата 2016.04.25  Време 15:43  Посещения 787  Игри Игри
батман супер герои анимационни герои
Супер героят Батман Батман е фантастичен супер герой, който за пръв път се появява в комиксите през далечната 1939 година. От тогава Батман е главен герой в много комикси, филми и игри. Истинското име на супер героя е Брус Уейн и той живее в Готъм сити. Батман се бори срещу зли гений на престъпността, които искат да контролират света. Такива са например Жокера и Пингвина. За щастие супер героя Батман има сила, която му позволява да надделее над злодеите. Той е превъплащение на прилепа в нощта, има уникален костюм, който го предпазва от куршумите. Батман използва различни оръжия, които сам е изработил. Има на разположение уникална кола, самолет и други превозни средства. Освен противници Батман има и съмишленици в лицето на Робин и Батуомън.

Тук ще ви представим няколко игри с Батман, с които ще можете да се забавлявате, докато му помагате да надвие престъпниците. Нека първо да видим какво води до превръщането на обикновения Бурс Уейн в супер героя Батман.

Знакът на Батман в небетоБрус има интересна история, която е основна причина да избере да се бори с престъпността. Родителите на Брус са двама много заможни и благородни граждани на Готъм. Брус се радва на хубав и спокоен живот, докато една вечер родителите му са убити пред неговите очи на улицата от обикновен престъпник. Това става, когато Брус е само на 8 години. Брус пораства и борбата с престъпността се превръща в главна цел в неговия живот. Брус се посвещава на интензивни интелектуални и физически упражнения. Той осъзнава обаче, че това няма да е достатъчно, той трябва да всява страх и терор в очите на престъпниците, за да ги победи още преди битката да е започнала. Когато Брус осъзнава това, през прозореца прелита прилеп. Това кара Брус да избере знака на прилепа (bat - от английски език) за негово превъплащение и така се ражда Батман. Прочетете тук повече за Батман.

Батман Ледена епохаБойният дух на Батман го прави идеален герой за екшън игри. В играта Батман Ледена епоха, супер героя трябва да победи Мистър Фрийз, който е предизвикал нов ледников период на Земята. Пътят до Мистър Фрийз е дълъг и труден, но ще трябва да го изминете, за да спасите света от измръзване. В играта Батман Мистерията Батуомън, супер героят трябва да открие мистериозната Батуомън, която е отвлечена от Пингвина. Никак няма да е лесно да победите всички престъпници от групата на Пингвина, но си заслужава да опитате. Двете игри имат добра графика и управление. Освен да победите противниците, ще трябва да помислите и над това по какъв начин да преминете през различните коридори в сградите. Със сигурност си заслужава да ги пробвате.

Освен силен боец Батман е също и нежен с жените, които обича. В играта Целувки с Батман трябва да помогнете на супер героя да целуне своята любима, без да му пречат неговите противници. Ако обичате игрите с целувки, тази сигурно ще ви хареса. Има хубав фон, а присъствието на Жокера допълнително подсилва ефекта на играта.

Ето и още онлайн Батман игри. Приятна игра!

Коментари:

Вилито
date 2016.06.27  time 17:39
и на мен Батман много ми харесва, ама жената котка повече

Геша
date 2016.05.08  time 20:45
Батман ми е любимия супер герой! :)

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Подреди купчината
Подреди купчината Подреди цветните цилиндри в тази онлайн логическа игра. Можеш да местиш най-горния цилиндър от всяка купчина. Премести последователно всички цилиндри с еднакъв цвят в една от купчините. Има два режима на игра - лесен с повече време и сложен, в който има по-малко купчини, в които можеш да подреждаш цилиндрите. Подреди всички цилиндри по цветове колкото можеш по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Майстор на скоростта
Майстор на скоростта Тази игра ще те отправи на едно пътешествие с бъзи коли и много адреналин. Звука на двигателя и вълнението от скоростта на пътя са главна част от играта. Влез в колата и се състезавай с най-добрите в света. Събирай бонуси, избягвай препятсвията и избутай противниците от пистата, за да си проправиш път. Използвай събраните точки, за да подобриш твоята кола.
Готвене в града на ветровете
Готвене в града на ветровете Кулинарния празник започва в града на ветровете с тази онлайн игра с готвене. Участници от всички страни са дошли, за да покажат своите готварски умения. Те ще приготвят своите любими ястия, за да впечатлят жителите на града. Включи се в празника и приготви различни ястия, десерти и напитки. Не забравяй, че ястията не трябва да са само вкусни, но и трябва да изглеждат колкото се може по-впечатляващо.
Каубои против роботи
Каубои против роботи Извади каубойските оръжия и се защитавай от роботите в тази онлайн екшън игра. Стреляй и спри атакуващите роботи преди да са разбили твоята защита и да стигнат до теб. Нивата ще стават все по-трудни и ще са истинско предизвикателство за твоите стрелкови умения. Унищожи всички противници и събери всички звезди и колкото се може повече точки в играта.
Смешни вицове, клипове и снимки