Дата 2016.04.12  Време 11:26  Посещения 2381  Игри Игри
зума
Зума игри с много топки за разбиване Най-вероятно вече сте играли на Зума с нейните безброй цветни топки за разбиване. Ако все още не сте опитали една от най-популярните онлайн игри, не се притеснявайте, тук ще можете да го направите. За новите или опитни играчи на Зума ще предложим много забавни класически и нови зума игри.

Нека първо да кажем какво представлява играта. Дълга редица топки неспирно се движи по даден път към определена крайна цел. А вашата задача е да спрете топките, преди да е станало късно. Питате се как можете да направите това? Много лесно, вие имате оръдие, с което можете да стреляте. Звучи просто, но не можете просто така да застреляте всички топки. Трябва да уцелите топки със същия цвят, като тази, която изстрелвате с оръдието. Така комбинирате три или повече еднакви топки, за да ги изчистите. Нивото на играта е преодоляно, когато изчистите всички топки. Зума делукс е класическата версия на играта, с интересни и предизвикателни нива.

Зума игри - Драконово мраморно разбиване В сайта можете да намерите и много други онлайн игри зума, които са с различна тематика. В играта Драконово мраморно разбиване например, главният герой е един свиреп дракон. Вместо огън, драконът бълва мраморни топки от своята уста. В някои игри ще откриете, че топките също са заменени от други предмети. Това прави игрите още по забавни. Такава е играта Суши зума, в която топките са заменени от вкусни суши хапки. Тук главният герой е едно гладно коте, нетърпеливо да изяде всичкото суши в играта. Още една зума игра, която горещо ви препоръчваме, е Кунг фу зума. Тук ще имате възможността да влезете в ролята на едно сладко мече панда.

Интересно е, че играта Зума е разработена от много известна компания. Оригиналната Зума игра е по идея на компанията PopCap Games, която е дъщерно дружество на Electronic Arts, също известна като EA Games.

Приятна игра!

Коментари:

temptation
date 2016.04.15  time 11:42
зумааа :) тази с мечето панда е много якАа!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Стрелец с билярдни топки
Стрелец с билярдни топки Това е класическа игра със стрелба с балончета с билярдни топки. Съчетай топките по цветове и ги изчисти от игралното поле. Опитай се да изчистиш колкото се може повече топки. Ако топките запълнят игралното поле, играта ще приключи.
Състезание с каляски
Състезание с каляски Включи се в надправарата с каляски с коне в тази онлайн игра със залагане. Избери конете, които най-вероятно ще спечелят в надбягването, и заложи съответна сума на тях. Опитай се да спечелиш колкото се може по-висок резултат в играта.
Олко 2
Олко 2 Събирай плочките по двойки във втората част на тази онлайн маджонг игра. Можеш да събираш само плочките, които могат да бъдат събрани отстрани. Събери всички плочки от игралното поле, за да завършиш дадено ниво в играта.
Супер хвърляне
Супер хвърляне В тази екшън игра ще цари пълен безпорядък в битка с всички средства. Направи своя ход и хвани който и да е предмет наоколо, за да го хвърлиш към противника. Опитай се да удариш тежко противника, за да победиш в битката. Избягвай предметите, които противникът хвърля, за да оцелееш. Премини през битки в различни нива, всяко от които ще представи своите предизвикателства.
Смешни вицове, клипове и снимки