Дата 2016.04.12  Време 11:26  Посещения 2399  Игри Игри
зума
Зума игри с много топки за разбиване Най-вероятно вече сте играли на Зума с нейните безброй цветни топки за разбиване. Ако все още не сте опитали една от най-популярните онлайн игри, не се притеснявайте, тук ще можете да го направите. За новите или опитни играчи на Зума ще предложим много забавни класически и нови зума игри.

Нека първо да кажем какво представлява играта. Дълга редица топки неспирно се движи по даден път към определена крайна цел. А вашата задача е да спрете топките, преди да е станало късно. Питате се как можете да направите това? Много лесно, вие имате оръдие, с което можете да стреляте. Звучи просто, но не можете просто така да застреляте всички топки. Трябва да уцелите топки със същия цвят, като тази, която изстрелвате с оръдието. Така комбинирате три или повече еднакви топки, за да ги изчистите. Нивото на играта е преодоляно, когато изчистите всички топки. Зума делукс е класическата версия на играта, с интересни и предизвикателни нива.

Зума игри - Драконово мраморно разбиване В сайта можете да намерите и много други онлайн игри зума, които са с различна тематика. В играта Драконово мраморно разбиване например, главният герой е един свиреп дракон. Вместо огън, драконът бълва мраморни топки от своята уста. В някои игри ще откриете, че топките също са заменени от други предмети. Това прави игрите още по забавни. Такава е играта Суши зума, в която топките са заменени от вкусни суши хапки. Тук главният герой е едно гладно коте, нетърпеливо да изяде всичкото суши в играта. Още една зума игра, която горещо ви препоръчваме, е Кунг фу зума. Тук ще имате възможността да влезете в ролята на едно сладко мече панда.

Интересно е, че играта Зума е разработена от много известна компания. Оригиналната Зума игра е по идея на компанията PopCap Games, която е дъщерно дружество на Electronic Arts, също известна като EA Games.

Приятна игра!

Коментари:

temptation
date 2016.04.15  time 11:42
зумааа :) тази с мечето панда е много якАа!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Рибен свят Маджонг
Рибен свят Маджонг Играй с множество цветни рибки в океана в тази онлайн маджонг игра. Свържи двойките еднакви маджонг плочки и събери всички риби. Можеш да свързваш само свободните маджонг плочки. Събери всички риби колкото се може по-бързо, за да завършиш нивото и да получиш повече точки в играта.
Тропически съчетания
Тропически съчетания Отправи се на вълнуващо пътуване с тази онлайн логическа игра в тропиците. Съчетавай екзотични плодове и открий красиви цветя и птици. Играта ти е приготвила много предизвикателни нива и разпускаща музика на екзотичен остров.
Ръгби надпревара
Ръгби надпревара Впусни се в една вълнуваща ръгби надпревара с тази онлайн спортна игра. Избери своя отбор, включи се в шампионата и спечели всички двубои в играта. Избягвай всеки противник на терена и стигни до крайната линия, за да победиш. Спечели всички двубои, за да спечелиш голямата ръгби награда. Резултатът от играта се записва само при успешно завършено ниво.
Стрелба с балончета Златна мина
Стрелба с балончета Златна мина Това е класическа онлайн игра със стрелба с балончета и злато. Целта в играта е да събереш всички парчета злато. Играта има 60 предизвикателни нива. Стреляй с балончета и ги съчетай по цветове, за да ги изчистиш от игралното поле.
Смешни вицове, клипове и снимки