Дата 2016.04.09  Време 14:51  Посещения 1488  Игри Игри
маджонг
Маджонг игри забавление и тест за ума Маджонг е логическа игра, която е както развлекателна, така и предизвикателство за всеки ум. Онлайн маджонг игрите наподобяват древна китайска игра, която се играе от няколко играчи. Тук правилата са различни. В онлайн маджонг игрите трябва да свържете еднаквите блокчета и да изчистите цялото поле. Звучи просто, но освен това има и няколко допълнителни условия, които правят играта много предизвикателна. Всъщност можете да свързвате само блокчетата, които не са закрити. Това означава, че блокчето не трябва да има други блокчета в съседство на поне една страните му. В повечето маджонг игри има и още едно ограничение - линията, която свързва двете блокчета, не трябва да се пречупва повече от два пъти, както е показано на основната снимка горе вляво.

Древната китайска игра маджонг е измислена от мъдрия китайски философ Конфуции. Маджонг е игра, която изисква умения, стратегия, пресмятания и известна доза късмет. Древната игра маджонг в оригинал включва блокчета с китайски символи и изображения. Онлайн маджонг игрите наподобяват древната игра и повечето от тях съдържат блокчета със същите китайски символи. Разбира се съвременните онлайн маджонг игри могат да включват и всякакви други изображения. Обикновено те са тематично ориентирани и блокчетата в маджонг игрите изобразяват плодове, анимационни герои и други. Играйте онлайн маджонг игри в сайта, където можете да намерите голямо разнообразие от игри с чудни блокчета. Правилата в игрите могат да варират и да бъдат различни от основните. Понякога блокчетата са наредени на етажи, което прави играта още-потрудна. Такава е играта Черно-бял маджонг, в която можете да комбинирате само блокчета с различни цветове. В други игри блокчетата могат да се местят, което ще ви накара да бъдете още по-пресметливи, ако искате да завършите играта.

Някои от маджонг игрите в сайта имат класации. След като завършите играта, можете да запишете вашия личен резултат в сайта и да го споделите с вашите приятели. В сайтът има опция за споделяне на резултата във фейсбук, така можете да премерите сили със своите приятели. Маджонг игри с класации са Анимационен маджонг и Свържи животните, където можете да играете с много известни анимационни герои и животни от джунглата. Други маджонг игри с класации са Осмоза маджонг и Сандък с играчки Маджонг. В сайтът можете да намерите още много онлайн игри с класации, където да премерите сили с другите посетители на сайта и вашите приятели.

Приятна игра!

Коментари:

rikondo
date 2021.04.20  time 18:38
как да си запазя резултата и да го покажа

Зоя
date 2016.11.12  time 10:57
много са яки

Вили
date 2016.06.16  time 12:41
тези игри с животните са много хубави! :)

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Стрелец с билярдни топки
Стрелец с билярдни топки Това е класическа игра със стрелба с балончета с билярдни топки. Съчетай топките по цветове и ги изчисти от игралното поле. Опитай се да изчистиш колкото се може повече топки. Ако топките запълнят игралното поле, играта ще приключи.
Състезание с каляски
Състезание с каляски Включи се в надправарата с каляски с коне в тази онлайн игра със залагане. Избери конете, които най-вероятно ще спечелят в надбягването, и заложи съответна сума на тях. Опитай се да спечелиш колкото се може по-висок резултат в играта.
Олко 2
Олко 2 Събирай плочките по двойки във втората част на тази онлайн маджонг игра. Можеш да събираш само плочките, които могат да бъдат събрани отстрани. Събери всички плочки от игралното поле, за да завършиш дадено ниво в играта.
Супер хвърляне
Супер хвърляне В тази екшън игра ще цари пълен безпорядък в битка с всички средства. Направи своя ход и хвани който и да е предмет наоколо, за да го хвърлиш към противника. Опитай се да удариш тежко противника, за да победиш в битката. Избягвай предметите, които противникът хвърля, за да оцелееш. Премини през битки в различни нива, всяко от които ще представи своите предизвикателства.
Смешни вицове, клипове и снимки