Дата 2016.04.09  Време 14:51  Посещения 1665  Игри Игри
маджонг
Маджонг игри забавление и тест за ума Маджонг е логическа игра, която е както развлекателна, така и предизвикателство за всеки ум. Онлайн маджонг игрите наподобяват древна китайска игра, която се играе от няколко играчи. Тук правилата са различни. В онлайн маджонг игрите трябва да свържете еднаквите блокчета и да изчистите цялото поле. Звучи просто, но освен това има и няколко допълнителни условия, които правят играта много предизвикателна. Всъщност можете да свързвате само блокчетата, които не са закрити. Това означава, че блокчето не трябва да има други блокчета в съседство на поне една страните му. В повечето маджонг игри има и още едно ограничение - линията, която свързва двете блокчета, не трябва да се пречупва повече от два пъти, както е показано на основната снимка горе вляво.

Древната китайска игра маджонг е измислена от мъдрия китайски философ Конфуции. Маджонг е игра, която изисква умения, стратегия, пресмятания и известна доза късмет. Древната игра маджонг в оригинал включва блокчета с китайски символи и изображения. Онлайн маджонг игрите наподобяват древната игра и повечето от тях съдържат блокчета със същите китайски символи. Разбира се съвременните онлайн маджонг игри могат да включват и всякакви други изображения. Обикновено те са тематично ориентирани и блокчетата в маджонг игрите изобразяват плодове, анимационни герои и други. Играйте онлайн маджонг игри в сайта, където можете да намерите голямо разнообразие от игри с чудни блокчета. Правилата в игрите могат да варират и да бъдат различни от основните. Понякога блокчетата са наредени на етажи, което прави играта още-потрудна. Такава е играта Черно-бял маджонг, в която можете да комбинирате само блокчета с различни цветове. В други игри блокчетата могат да се местят, което ще ви накара да бъдете още по-пресметливи, ако искате да завършите играта.

Някои от маджонг игрите в сайта имат класации. След като завършите играта, можете да запишете вашия личен резултат в сайта и да го споделите с вашите приятели. В сайтът има опция за споделяне на резултата във фейсбук, така можете да премерите сили със своите приятели. Маджонг игри с класации са Анимационен маджонг и Свържи животните, където можете да играете с много известни анимационни герои и животни от джунглата. Други маджонг игри с класации са Осмоза маджонг и Сандък с играчки Маджонг. В сайтът можете да намерите още много онлайн игри с класации, където да премерите сили с другите посетители на сайта и вашите приятели.

Приятна игра!

Коментари:

rikondo
date 2021.04.20  time 18:38
как да си запазя резултата и да го покажа

Зоя
date 2016.11.12  time 10:57
много са яки

Вили
date 2016.06.16  time 12:41
тези игри с животните са много хубави! :)

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Рибен свят Маджонг
Рибен свят Маджонг Играй с множество цветни рибки в океана в тази онлайн маджонг игра. Свържи двойките еднакви маджонг плочки и събери всички риби. Можеш да свързваш само свободните маджонг плочки. Събери всички риби колкото се може по-бързо, за да завършиш нивото и да получиш повече точки в играта.
Тропически съчетания
Тропически съчетания Отправи се на вълнуващо пътуване с тази онлайн логическа игра в тропиците. Съчетавай екзотични плодове и открий красиви цветя и птици. Играта ти е приготвила много предизвикателни нива и разпускаща музика на екзотичен остров.
Ръгби надпревара
Ръгби надпревара Впусни се в една вълнуваща ръгби надпревара с тази онлайн спортна игра. Избери своя отбор, включи се в шампионата и спечели всички двубои в играта. Избягвай всеки противник на терена и стигни до крайната линия, за да победиш. Спечели всички двубои, за да спечелиш голямата ръгби награда. Резултатът от играта се записва само при успешно завършено ниво.
Стрелба с балончета Златна мина
Стрелба с балончета Златна мина Това е класическа онлайн игра със стрелба с балончета и злато. Целта в играта е да събереш всички парчета злато. Играта има 60 предизвикателни нива. Стреляй с балончета и ги съчетай по цветове, за да ги изчистиш от игралното поле.
Смешни вицове, клипове и снимки