Дата 2016.04.09  Време 14:51  Посещения 1687  Игри Игри
маджонг
Маджонг игри забавление и тест за ума Маджонг е логическа игра, която е както развлекателна, така и предизвикателство за всеки ум. Онлайн маджонг игрите наподобяват древна китайска игра, която се играе от няколко играчи. Тук правилата са различни. В онлайн маджонг игрите трябва да свържете еднаквите блокчета и да изчистите цялото поле. Звучи просто, но освен това има и няколко допълнителни условия, които правят играта много предизвикателна. Всъщност можете да свързвате само блокчетата, които не са закрити. Това означава, че блокчето не трябва да има други блокчета в съседство на поне една страните му. В повечето маджонг игри има и още едно ограничение - линията, която свързва двете блокчета, не трябва да се пречупва повече от два пъти, както е показано на основната снимка горе вляво.

Древната китайска игра маджонг е измислена от мъдрия китайски философ Конфуции. Маджонг е игра, която изисква умения, стратегия, пресмятания и известна доза късмет. Древната игра маджонг в оригинал включва блокчета с китайски символи и изображения. Онлайн маджонг игрите наподобяват древната игра и повечето от тях съдържат блокчета със същите китайски символи. Разбира се съвременните онлайн маджонг игри могат да включват и всякакви други изображения. Обикновено те са тематично ориентирани и блокчетата в маджонг игрите изобразяват плодове, анимационни герои и други. Играйте онлайн маджонг игри в сайта, където можете да намерите голямо разнообразие от игри с чудни блокчета. Правилата в игрите могат да варират и да бъдат различни от основните. Понякога блокчетата са наредени на етажи, което прави играта още-потрудна. Такава е играта Черно-бял маджонг, в която можете да комбинирате само блокчета с различни цветове. В други игри блокчетата могат да се местят, което ще ви накара да бъдете още по-пресметливи, ако искате да завършите играта.

Някои от маджонг игрите в сайта имат класации. След като завършите играта, можете да запишете вашия личен резултат в сайта и да го споделите с вашите приятели. В сайтът има опция за споделяне на резултата във фейсбук, така можете да премерите сили със своите приятели. Маджонг игри с класации са Анимационен маджонг и Свържи животните, където можете да играете с много известни анимационни герои и животни от джунглата. Други маджонг игри с класации са Осмоза маджонг и Сандък с играчки Маджонг. В сайтът можете да намерите още много онлайн игри с класации, където да премерите сили с другите посетители на сайта и вашите приятели.

Приятна игра!

Коментари:

rikondo
date 2021.04.20  time 18:38
как да си запазя резултата и да го покажа

Зоя
date 2016.11.12  time 10:57
много са яки

Вили
date 2016.06.16  time 12:41
тези игри с животните са много хубави! :)

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Шоколадови блокчета
Шоколадови блокчета Влез в един вкусен свят с шоколадовите блокчета в тази онлайн логическа игра. Твоята задача е да поставиш блокчетата на игралното поле и да образуваш цели редици или колони. Всяко ниво вече има няколко блокчета на игралното поле, които трябва да изчистиш, за да продължиш напред в играта. Завърши всяко ниво колкото можеш по-бързо, преди времето да изтече.
Карти 21
Карти 21 Това е увлекателна онлайн логическа игра с комбиниране на карти. Целта е да комбинираш картите в колони и да направиш сума от 21. Имаш три живота в играта. Всяка колона, която привиши сумата от 21, ще ти отнеме един живот. Всяка комбинация трябва да е от максимум 5 карти, в противен случай един живот ще бъде отнемен. Играта приключва, ако загубиш всички 3 живота в играта.
Пазители на злато
Пазители на злато Това е уникална онлайн игра в подземните мини за злато. В подземните мини златото е трудно да бъде опазено от миньорите. В тази игра има стражи, които наблюдават миньорите и пазят златото да не бъде откраднато. Твоята задача е да помогнеш на бедните миньори да получат заслужена награда за изморителния труд, който полагат. Трябва да прекараш златото до изхода във всяко ниво на играта. За целта можеш да подаваш златото от един миньор на друг. Трябва да избягваш погледа на пазача, докато подаваш златото. В редиците на миньорите има също предатели и трябва да внимаваш да не им подадеш по грешка златото. Ако те хванат, играта приключва, но не се притеснявай, винаги можеш да започнеш нивото отначало.
Баскет шампиони
Баскет шампиони Покажи своите баскетболни умения и забий топката в коша в тази онлайн спортна игра. Играта предлага поредица от нива, е които темата ще се сменя на всеки 5 нива. Целта в играта е да отправиш топката към коша с помощта на флиперите. Приеми предизвикателството и се опитай да вкараш топката в коша във всяко едно ниво. Не допускай топката да падне, в противен случай играта ще приключи.
Смешни вицове, клипове и снимки