Дата 2016.04.03  Време 15:35  Посещения 309  Игри Игри
делфини
Шоу с делфини в аквапарка Искате ли да наблюдавате грандиозно шоу с делфини в аквапарка? А какво ще кажете да влезете в ролята на дресьор и да командвате делфините? Това е възможно в игрите с делфини, където вие управлявате симпатичния морски бозайник. Изпълнявайте различните задачи в играта и забавлявайте публиката.

В игрите ще имате възможността да изпълнявате различни каскади и номера с делфините. С всяка част от играта обикаляте различни места по света. Можете да отключвате различни нови животни, с които да плувате във водата на аквапарка. Последните части от игрите могат да бъдат играни и на вашите мобилни устройства, телефони и таблети.

Тук ще ви представим и малко любопитна информация за делфините. Те са смятани за едни от най-интелигентите същества на земята. Делфините са дружелюбни и се смята, че някои от тях съзнателно търсят контакт с човека. Често се случва стада делфини да съпътстват плавателни съдове в открито море, като се движат до самия нос на кораба.

Делфините живеят на малки стада, наброяващи дузина индивида, но при изобилие на храна се срещат и огромни многохилядни стада. Те не са риби, а китоподобни морски бозайници. Делфините обитават предимно океаните и моретата, но също така и сладки води. Имат издължено тяло, което е приспособено за бързо плуване. Зрението им е остро както под вода, така и над повърхността, а техният слух превъзхожда човешкия и им служи също за ехолокация.

В сайта можете да играете няколко части на играта шоу с делфин:

Шоу с делфин 8
Шоу с делфин 7
Шоу с делфин 6
Шоу с делфин 5
Шоу с делфин 4
Шоу с делфин 3
Шоу с делфин 2
Шоу с делфин

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Подреди купчината
Подреди купчината Подреди цветните цилиндри в тази онлайн логическа игра. Можеш да местиш най-горния цилиндър от всяка купчина. Премести последователно всички цилиндри с еднакъв цвят в една от купчините. Има два режима на игра - лесен с повече време и сложен, в който има по-малко купчини, в които можеш да подреждаш цилиндрите. Подреди всички цилиндри по цветове колкото можеш по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Майстор на скоростта
Майстор на скоростта Тази игра ще те отправи на едно пътешествие с бъзи коли и много адреналин. Звука на двигателя и вълнението от скоростта на пътя са главна част от играта. Влез в колата и се състезавай с най-добрите в света. Събирай бонуси, избягвай препятсвията и избутай противниците от пистата, за да си проправиш път. Използвай събраните точки, за да подобриш твоята кола.
Готвене в града на ветровете
Готвене в града на ветровете Кулинарния празник започва в града на ветровете с тази онлайн игра с готвене. Участници от всички страни са дошли, за да покажат своите готварски умения. Те ще приготвят своите любими ястия, за да впечатлят жителите на града. Включи се в празника и приготви различни ястия, десерти и напитки. Не забравяй, че ястията не трябва да са само вкусни, но и трябва да изглеждат колкото се може по-впечатляващо.
Каубои против роботи
Каубои против роботи Извади каубойските оръжия и се защитавай от роботите в тази онлайн екшън игра. Стреляй и спри атакуващите роботи преди да са разбили твоята защита и да стигнат до теб. Нивата ще стават все по-трудни и ще са истинско предизвикателство за твоите стрелкови умения. Унищожи всички противници и събери всички звезди и колкото се може повече точки в играта.
Смешни вицове, клипове и снимки