Дата 2016.04.03  Време 15:35  Посещения 301  Игри Игри
делфини
Шоу с делфини в аквапарка Искате ли да наблюдавате грандиозно шоу с делфини в аквапарка? А какво ще кажете да влезете в ролята на дресьор и да командвате делфините? Това е възможно в игрите с делфини, където вие управлявате симпатичния морски бозайник. Изпълнявайте различните задачи в играта и забавлявайте публиката.

В игрите ще имате възможността да изпълнявате различни каскади и номера с делфините. С всяка част от играта обикаляте различни места по света. Можете да отключвате различни нови животни, с които да плувате във водата на аквапарка. Последните части от игрите могат да бъдат играни и на вашите мобилни устройства, телефони и таблети.

Тук ще ви представим и малко любопитна информация за делфините. Те са смятани за едни от най-интелигентите същества на земята. Делфините са дружелюбни и се смята, че някои от тях съзнателно търсят контакт с човека. Често се случва стада делфини да съпътстват плавателни съдове в открито море, като се движат до самия нос на кораба.

Делфините живеят на малки стада, наброяващи дузина индивида, но при изобилие на храна се срещат и огромни многохилядни стада. Те не са риби, а китоподобни морски бозайници. Делфините обитават предимно океаните и моретата, но също така и сладки води. Имат издължено тяло, което е приспособено за бързо плуване. Зрението им е остро както под вода, така и над повърхността, а техният слух превъзхожда човешкия и им служи също за ехолокация.

В сайта можете да играете няколко части на играта шоу с делфин:

Шоу с делфин 8
Шоу с делфин 7
Шоу с делфин 6
Шоу с делфин 5
Шоу с делфин 4
Шоу с делфин 3
Шоу с делфин 2
Шоу с делфин

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Стрелец с билярдни топки
Стрелец с билярдни топки Това е класическа игра със стрелба с балончета с билярдни топки. Съчетай топките по цветове и ги изчисти от игралното поле. Опитай се да изчистиш колкото се може повече топки. Ако топките запълнят игралното поле, играта ще приключи.
Състезание с каляски
Състезание с каляски Включи се в надправарата с каляски с коне в тази онлайн игра със залагане. Избери конете, които най-вероятно ще спечелят в надбягването, и заложи съответна сума на тях. Опитай се да спечелиш колкото се може по-висок резултат в играта.
Олко 2
Олко 2 Събирай плочките по двойки във втората част на тази онлайн маджонг игра. Можеш да събираш само плочките, които могат да бъдат събрани отстрани. Събери всички плочки от игралното поле, за да завършиш дадено ниво в играта.
Супер хвърляне
Супер хвърляне В тази екшън игра ще цари пълен безпорядък в битка с всички средства. Направи своя ход и хвани който и да е предмет наоколо, за да го хвърлиш към противника. Опитай се да удариш тежко противника, за да победиш в битката. Избягвай предметите, които противникът хвърля, за да оцелееш. Премини през битки в различни нива, всяко от които ще представи своите предизвикателства.
Смешни вицове, клипове и снимки