Дата 2016.02.25  Време 19:09  Посещения 236  Игри Игри
зодия
Зодиакално преобразяване игри Изберете своята зодия и преобразете момичето според зодиакалния знак. Тук можете да намерите дванайсет момичета с различни облекла и гримове в дванайсет игри със зодиакално преобразяване.

Зодиите се определят от местоположението на Земята по време на раждането на човек. Пътят на Земята около Слънцето преминава през 12 равни части с имена на намиращите се там зодиакални съзвездия. Всеки човек е роден под определен зодиакален знак според позицията на Земята и съответния период от годината. Ето списък на всички игри с момичета и съответния зодиакален календар с дати на зодиите:

Момиче Овен (Aries) 21 март – 20 април
Момиче Телец (Taurus) 21 април – 21 май
Момиче Близнаци (Gemini) 22 май –21 юни
Момиче Рак (Cancer) 22 юни –22 юли
Момиче Лъв (Leo) 23 юли –23 август
Момиче Дева (Virgo) 24 август –23 септември
Момиче Везни (Libra) 24 септември – 23 октомври
Момиче Скорпион (Scorpio) 24 октомври – 22 ноември
Момиче Стрелец (Sagittarius) 23 ноември – 21 декември
Момиче Козирог (Capricornus) 22 декември – 20 януари
Момиче Водолей (Aquarius) 21 януари –19 февруари
Момиче Риби (Pisces) 20 февруари – 20 март

Приятна игра!

Коментари:

temptation
date 2016.04.15  time 11:46
аз съм зодия лъВ :) гоТ е :)

азалия
date 2016.02.28  time 11:26
супер игри аз съм зодия дева и много ми харесва

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Стрелец с билярдни топки
Стрелец с билярдни топки Това е класическа игра със стрелба с балончета с билярдни топки. Съчетай топките по цветове и ги изчисти от игралното поле. Опитай се да изчистиш колкото се може повече топки. Ако топките запълнят игралното поле, играта ще приключи.
Състезание с каляски
Състезание с каляски Включи се в надправарата с каляски с коне в тази онлайн игра със залагане. Избери конете, които най-вероятно ще спечелят в надбягването, и заложи съответна сума на тях. Опитай се да спечелиш колкото се може по-висок резултат в играта.
Олко 2
Олко 2 Събирай плочките по двойки във втората част на тази онлайн маджонг игра. Можеш да събираш само плочките, които могат да бъдат събрани отстрани. Събери всички плочки от игралното поле, за да завършиш дадено ниво в играта.
Супер хвърляне
Супер хвърляне В тази екшън игра ще цари пълен безпорядък в битка с всички средства. Направи своя ход и хвани който и да е предмет наоколо, за да го хвърлиш към противника. Опитай се да удариш тежко противника, за да победиш в битката. Избягвай предметите, които противникът хвърля, за да оцелееш. Премини през битки в различни нива, всяко от които ще представи своите предизвикателства.
Смешни вицове, клипове и снимки