Дата 2014.08.18  Време 17:37  Посещения 2835  Игри Игри
лош сладолед за двама
Игри със сладолед за двама Сладоледът е желано лакомство в горещите летни дни, което носи сладост и прохлада. Какво по-хубаво от една игра с много сладолед и вкусни плодове? Лош сладолед 3 е най-новата игра от поредицата игри лош сладолед (bad icecream), които могат да се играят от един или двама играчи едновременно на един компютър.

Играта е увлекателна, с хубава графика и забавна музика. В началото можете да избирате между голямо разнообразие от сладоледи с различен вкус, които да управлявате в играта - ванилия, ягода, шоколад, сорбет, мента, дъвка, биле и бекон. Различните сладоледи са и в различни цветове. Така можете да оцветите вашия герой в любимия си цвят.

Основната цел в играта е да съберете всички плодове, но това никак няма да е лесно. Много ледени блокчета ще се изправят на вашия път. А освен тях в играта има и много врагове, които ще се опитат да ви спрат. Играта предоставя много забавни и разнообразни нива. Всяко ниво е разделено на етапи, в които трябва да съберете различен вид плодове - портокали, дини, лимони, киви, банани и много други. Противниците са с различни интересни способности и с напредването на играта стават все по силни. Трябва да ги избягвате по време на цялата игра и да не им позволявате да ви докоснат. Ако противниците докоснат всички играчи в играта, ще трябва да започнете нивото от начало.

За щастие героите в играта имат силна способност, която ще им помогне да се противопоставят на лошите врагове. Сладоледите могат да разбиват ледените блокчета или да създават нови такива. Така те могат да премахват преградите или да създават нови, за да блокират пътя на противниците. Това обаче няма да е за дълго, понеже всеки противник има методи, с които да преодолее създадените прегради. Трябва умело да използвате ледените блокчета и едновременно с това много бързо да съберете всички плодове в играта. Може единият играч в играта да привлича вниманието на противниците или да ги спира, докато другият изпълнява тежката задача със събирането. Ключът в минаването на всяко едно ниво е отборната игра и съдейстеивто.

В сайта може да играете няколко игри от поредицата:

Лош сладолед
Лош сладолед 2
Лош сладолед 3

Можете да играете игрите с лош сладолед и на страницата Bad Ice Cream Games

Приятна игра!

Коментари:

Даниела
date 2016.08.29  time 16:42
тази игра е най-добрата, редовно я играем с брат ми!

азалия
date 2014.08.18  time 18:26
това е любимата ми игра :))

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Шоколадови блокчета
Шоколадови блокчета Влез в един вкусен свят с шоколадовите блокчета в тази онлайн логическа игра. Твоята задача е да поставиш блокчетата на игралното поле и да образуваш цели редици или колони. Всяко ниво вече има няколко блокчета на игралното поле, които трябва да изчистиш, за да продължиш напред в играта. Завърши всяко ниво колкото можеш по-бързо, преди времето да изтече.
Карти 21
Карти 21 Това е увлекателна онлайн логическа игра с комбиниране на карти. Целта е да комбинираш картите в колони и да направиш сума от 21. Имаш три живота в играта. Всяка колона, която привиши сумата от 21, ще ти отнеме един живот. Всяка комбинация трябва да е от максимум 5 карти, в противен случай един живот ще бъде отнемен. Играта приключва, ако загубиш всички 3 живота в играта.
Пазители на злато
Пазители на злато Това е уникална онлайн игра в подземните мини за злато. В подземните мини златото е трудно да бъде опазено от миньорите. В тази игра има стражи, които наблюдават миньорите и пазят златото да не бъде откраднато. Твоята задача е да помогнеш на бедните миньори да получат заслужена награда за изморителния труд, който полагат. Трябва да прекараш златото до изхода във всяко ниво на играта. За целта можеш да подаваш златото от един миньор на друг. Трябва да избягваш погледа на пазача, докато подаваш златото. В редиците на миньорите има също предатели и трябва да внимаваш да не им подадеш по грешка златото. Ако те хванат, играта приключва, но не се притеснявай, винаги можеш да започнеш нивото отначало.
Баскет шампиони
Баскет шампиони Покажи своите баскетболни умения и забий топката в коша в тази онлайн спортна игра. Играта предлага поредица от нива, е които темата ще се сменя на всеки 5 нива. Целта в играта е да отправиш топката към коша с помощта на флиперите. Приеми предизвикателството и се опитай да вкараш топката в коша във всяко едно ниво. Не допускай топката да падне, в противен случай играта ще приключи.
Смешни вицове, клипове и снимки