Дата 2014.08.18  Време 17:37  Посещения 2826  Игри Игри
лош сладолед за двама
Игри със сладолед за двама Сладоледът е желано лакомство в горещите летни дни, което носи сладост и прохлада. Какво по-хубаво от една игра с много сладолед и вкусни плодове? Лош сладолед 3 е най-новата игра от поредицата игри лош сладолед (bad icecream), които могат да се играят от един или двама играчи едновременно на един компютър.

Играта е увлекателна, с хубава графика и забавна музика. В началото можете да избирате между голямо разнообразие от сладоледи с различен вкус, които да управлявате в играта - ванилия, ягода, шоколад, сорбет, мента, дъвка, биле и бекон. Различните сладоледи са и в различни цветове. Така можете да оцветите вашия герой в любимия си цвят.

Основната цел в играта е да съберете всички плодове, но това никак няма да е лесно. Много ледени блокчета ще се изправят на вашия път. А освен тях в играта има и много врагове, които ще се опитат да ви спрат. Играта предоставя много забавни и разнообразни нива. Всяко ниво е разделено на етапи, в които трябва да съберете различен вид плодове - портокали, дини, лимони, киви, банани и много други. Противниците са с различни интересни способности и с напредването на играта стават все по силни. Трябва да ги избягвате по време на цялата игра и да не им позволявате да ви докоснат. Ако противниците докоснат всички играчи в играта, ще трябва да започнете нивото от начало.

За щастие героите в играта имат силна способност, която ще им помогне да се противопоставят на лошите врагове. Сладоледите могат да разбиват ледените блокчета или да създават нови такива. Така те могат да премахват преградите или да създават нови, за да блокират пътя на противниците. Това обаче няма да е за дълго, понеже всеки противник има методи, с които да преодолее създадените прегради. Трябва умело да използвате ледените блокчета и едновременно с това много бързо да съберете всички плодове в играта. Може единият играч в играта да привлича вниманието на противниците или да ги спира, докато другият изпълнява тежката задача със събирането. Ключът в минаването на всяко едно ниво е отборната игра и съдейстеивто.

В сайта може да играете няколко игри от поредицата:

Лош сладолед
Лош сладолед 2
Лош сладолед 3

Можете да играете игрите с лош сладолед и на страницата Bad Ice Cream Games

Приятна игра!

Коментари:

Даниела
date 2016.08.29  time 16:42
тази игра е най-добрата, редовно я играем с брат ми!

азалия
date 2014.08.18  time 18:26
това е любимата ми игра :))

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Рибен свят Маджонг
Рибен свят Маджонг Играй с множество цветни рибки в океана в тази онлайн маджонг игра. Свържи двойките еднакви маджонг плочки и събери всички риби. Можеш да свързваш само свободните маджонг плочки. Събери всички риби колкото се може по-бързо, за да завършиш нивото и да получиш повече точки в играта.
Тропически съчетания
Тропически съчетания Отправи се на вълнуващо пътуване с тази онлайн логическа игра в тропиците. Съчетавай екзотични плодове и открий красиви цветя и птици. Играта ти е приготвила много предизвикателни нива и разпускаща музика на екзотичен остров.
Ръгби надпревара
Ръгби надпревара Впусни се в една вълнуваща ръгби надпревара с тази онлайн спортна игра. Избери своя отбор, включи се в шампионата и спечели всички двубои в играта. Избягвай всеки противник на терена и стигни до крайната линия, за да победиш. Спечели всички двубои, за да спечелиш голямата ръгби награда. Резултатът от играта се записва само при успешно завършено ниво.
Стрелба с балончета Златна мина
Стрелба с балончета Златна мина Това е класическа онлайн игра със стрелба с балончета и злато. Целта в играта е да събереш всички парчета злато. Играта има 60 предизвикателни нива. Стреляй с балончета и ги съчетай по цветове, за да ги изчистиш от игралното поле.
Смешни вицове, клипове и снимки