Дата 2014.08.18  Време 17:37  Посещения 2685  Игри Игри
лош сладолед за двама
Игри със сладолед за двама Сладоледът е желано лакомство в горещите летни дни, което носи сладост и прохлада. Какво по-хубаво от една игра с много сладолед и вкусни плодове? Лош сладолед 3 е най-новата игра от поредицата игри лош сладолед (bad icecream), които могат да се играят от един или двама играчи едновременно на един компютър.

Играта е увлекателна, с хубава графика и забавна музика. В началото можете да избирате между голямо разнообразие от сладоледи с различен вкус, които да управлявате в играта - ванилия, ягода, шоколад, сорбет, мента, дъвка, биле и бекон. Различните сладоледи са и в различни цветове. Така можете да оцветите вашия герой в любимия си цвят.

Основната цел в играта е да съберете всички плодове, но това никак няма да е лесно. Много ледени блокчета ще се изправят на вашия път. А освен тях в играта има и много врагове, които ще се опитат да ви спрат. Играта предоставя много забавни и разнообразни нива. Всяко ниво е разделено на етапи, в които трябва да съберете различен вид плодове - портокали, дини, лимони, киви, банани и много други. Противниците са с различни интересни способности и с напредването на играта стават все по силни. Трябва да ги избягвате по време на цялата игра и да не им позволявате да ви докоснат. Ако противниците докоснат всички играчи в играта, ще трябва да започнете нивото от начало.

За щастие героите в играта имат силна способност, която ще им помогне да се противопоставят на лошите врагове. Сладоледите могат да разбиват ледените блокчета или да създават нови такива. Така те могат да премахват преградите или да създават нови, за да блокират пътя на противниците. Това обаче няма да е за дълго, понеже всеки противник има методи, с които да преодолее създадените прегради. Трябва умело да използвате ледените блокчета и едновременно с това много бързо да съберете всички плодове в играта. Може единият играч в играта да привлича вниманието на противниците или да ги спира, докато другият изпълнява тежката задача със събирането. Ключът в минаването на всяко едно ниво е отборната игра и съдейстеивто.

В сайта може да играете няколко игри от поредицата:

Лош сладолед
Лош сладолед 2
Лош сладолед 3

Можете да играете игрите с лош сладолед и на страницата Bad Ice Cream Games

Приятна игра!

Коментари:

Даниела
date 2016.08.29  time 16:42
тази игра е най-добрата, редовно я играем с брат ми!

азалия
date 2014.08.18  time 18:26
това е любимата ми игра :))

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Стрелец с билярдни топки
Стрелец с билярдни топки Това е класическа игра със стрелба с балончета с билярдни топки. Съчетай топките по цветове и ги изчисти от игралното поле. Опитай се да изчистиш колкото се може повече топки. Ако топките запълнят игралното поле, играта ще приключи.
Състезание с каляски
Състезание с каляски Включи се в надправарата с каляски с коне в тази онлайн игра със залагане. Избери конете, които най-вероятно ще спечелят в надбягването, и заложи съответна сума на тях. Опитай се да спечелиш колкото се може по-висок резултат в играта.
Олко 2
Олко 2 Събирай плочките по двойки във втората част на тази онлайн маджонг игра. Можеш да събираш само плочките, които могат да бъдат събрани отстрани. Събери всички плочки от игралното поле, за да завършиш дадено ниво в играта.
Супер хвърляне
Супер хвърляне В тази екшън игра ще цари пълен безпорядък в битка с всички средства. Направи своя ход и хвани който и да е предмет наоколо, за да го хвърлиш към противника. Опитай се да удариш тежко противника, за да победиш в битката. Избягвай предметите, които противникът хвърля, за да оцелееш. Премини през битки в различни нива, всяко от които ще представи своите предизвикателства.
Смешни вицове, клипове и снимки