Дата 2014.08.18  Време 17:37  Посещения 2797  Игри Игри
лош сладолед за двама
Игри със сладолед за двама Сладоледът е желано лакомство в горещите летни дни, което носи сладост и прохлада. Какво по-хубаво от една игра с много сладолед и вкусни плодове? Лош сладолед 3 е най-новата игра от поредицата игри лош сладолед (bad icecream), които могат да се играят от един или двама играчи едновременно на един компютър.

Играта е увлекателна, с хубава графика и забавна музика. В началото можете да избирате между голямо разнообразие от сладоледи с различен вкус, които да управлявате в играта - ванилия, ягода, шоколад, сорбет, мента, дъвка, биле и бекон. Различните сладоледи са и в различни цветове. Така можете да оцветите вашия герой в любимия си цвят.

Основната цел в играта е да съберете всички плодове, но това никак няма да е лесно. Много ледени блокчета ще се изправят на вашия път. А освен тях в играта има и много врагове, които ще се опитат да ви спрат. Играта предоставя много забавни и разнообразни нива. Всяко ниво е разделено на етапи, в които трябва да съберете различен вид плодове - портокали, дини, лимони, киви, банани и много други. Противниците са с различни интересни способности и с напредването на играта стават все по силни. Трябва да ги избягвате по време на цялата игра и да не им позволявате да ви докоснат. Ако противниците докоснат всички играчи в играта, ще трябва да започнете нивото от начало.

За щастие героите в играта имат силна способност, която ще им помогне да се противопоставят на лошите врагове. Сладоледите могат да разбиват ледените блокчета или да създават нови такива. Така те могат да премахват преградите или да създават нови, за да блокират пътя на противниците. Това обаче няма да е за дълго, понеже всеки противник има методи, с които да преодолее създадените прегради. Трябва умело да използвате ледените блокчета и едновременно с това много бързо да съберете всички плодове в играта. Може единият играч в играта да привлича вниманието на противниците или да ги спира, докато другият изпълнява тежката задача със събирането. Ключът в минаването на всяко едно ниво е отборната игра и съдейстеивто.

В сайта може да играете няколко игри от поредицата:

Лош сладолед
Лош сладолед 2
Лош сладолед 3

Можете да играете игрите с лош сладолед и на страницата Bad Ice Cream Games

Приятна игра!

Коментари:

Даниела
date 2016.08.29  time 16:42
тази игра е най-добрата, редовно я играем с брат ми!

азалия
date 2014.08.18  time 18:26
това е любимата ми игра :))

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Пролетни разлики
Пролетни разлики Това е онлайн логическа игра с откриване на разлики и пролетна атмосфера. Наслади се на пролетните пейзажи, докато се опиташ да откриеш всички разлики между картинките. Двете картинки на пръв поглед изглеждат еднакви, но има определен брой разлики. Намери разликите колкото можеш по-бързо, за да получиш по-висок резултат в играта.
Пирати разбивачи на блокчета
Пирати разбивачи на блокчета Присъедини се към пиратите и разбий блокчетата в тази логическа онлайн игра. Използвай пиратското оръдие и изстреляй топките, за да разбиеш блокчетата в играта. Всяко блокче съдържа съкровища, които пиратите искат да си присвоят. След всеки ход блокчетата ще се приближават до теб. Разбий блокчетата преди да са стигнали до оръдието, в противен случай играта ще приключи без успех. Разбий всички блокчета и събери колкото може повече съкровища, за да завършиш дадено ниво в играта.
Цветовете на Холи
Цветовете на Холи Тази онлайн логическа игра ще те потопи в цветния индийски празник на Холи. Избери цветен съд и го премести на друго празно място. Подреди всички съдове по цветове, за да ги събереш и да освободиш празно място на игралното поле. След всеки ход на игралното поле ще се появяват нови цветни съдове. Пресметни добре всичките си ходове, за да освободиш празно място колкото може по-скоро, в противен случай игралното поле ще се запълни и играта ще приключи.
Зомбита против пръсти
Зомбита против пръсти Отблъсни зомби нападението с твоя пръст в тази онлайн екшън игра. Немъртвите атакуват и са готови да завземат цялата Земя. Някой трябва да ги спре и ти си дошъл точно на време. Приготви пръстите си и покажи своите бързи рефлекси, за да спреш всички зомбита преди да е станало късно.
Смешни вицове, клипове и снимки