Дата 2014.05.14  Време 15:21  Посещения 948  Игри Игри
пирати
Пиратски битки Искал ли си някога да бъдеш капитан на пиратски кораб? В играта Пиратски битки (Pirateers) мечтата ти може да се сбъдне. Събери екипаж, приготви оръдията си, отплавай в открито море и започни своето пътешествие на лов за легендарни съкровища. Търгувай със стоки, граби търговски кораби и се бий срещу кралската флота, други пирати, призрачни кораби и морски чудовища.

В играта има няколко фракции на кораби, с които ще се сблъскаш - империалната флота, пиратите на морските кучета, пиратите на черния череп и търговци. Империалната флота и пиратите на морските кучета са твои заклети врагове. Пиратите на черния череп са твои съюзници и няма да те атакуват, но ако ти ги атакуваш, съюзът ви ще бъде разрушен.

Играта има хубава графика и много опции, които я правят реалистична и забавна. Управлението на кораба е лесно и интерактивно. Можеш да завиваш и да ускоряваш или намаляваш бързината. Имаш на разположение две различни оръжия за стрелба, които може да сменяш по всяко време. Можеш да стреляш с оръдията от двете страни на кораба, но преди това трябва да се позиционираш добре, за да улучиш своята цел.

Понякога, когато потопиш вражески кораб, той ще пусне плячка, която можеш да вземеш. Плячката се съхранява в товарното помещение на кораба. Ако товарното помещение се напълни, тогава плячката отива в отделно помещение, което обаче се изпразва на края на всеки ден. Затова трябва да преместиш предметите, които искаш да запазиш, в товарното помещение на кораба преди края на деня. Съкровищата, които събереш можеш да използваш за подобряване на кораба, за да го направиш по-бърз и опасен за противниците.

Когато се прибереш на своя остров, на пазара можеш да купуваш различни продукти. В корабостроителницата можеш да подобряваш своя кораб. В магазина за оръжия можеш да купуваш различни оръдия за кораба. Можеш също да наемаш нов екипаж или да подобряваш наличния. За да използваш способностите на някой от екипажа, трябва да го качиш на борда.

В играта има много различни куестове, които можеш да приемеш. Всеки куест ще те отведе до дадена дестинация, където ще имаш различни задачи за изпълнение. Следвай внимателно указанията в играта, за да можеш да изпълниш правилно всички задачи.

Когато корабът плава, той бавно забавя ход. Трябва периодично да го поправяш, за да е в изправност. Ако имаш дърводелец на борда, можеш да използваш неговото умение, за да поправиш кораба. Ако нямаш дърводелец, корабът ще се поправя автоматично, но с по-бавно темпо. Ако потопят твоя кораб, се връщаш обратно на твоя остров, от където можеш да се отправиш на ново приключение.

Плавай с твоя кораб и победи противниците, които се изправят срещу теб. Граби всички съкровища по пътя си и стани най-издирвания пират на всички морета!

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Пирати разбивачи на блокчета
Пирати разбивачи на блокчета Присъедини се към пиратите и разбий блокчетата в тази логическа онлайн игра. Използвай пиратското оръдие и изстреляй топките, за да разбиеш блокчетата в играта. Всяко блокче съдържа съкровища, които пиратите искат да си присвоят. След всеки ход блокчетата ще се приближават до теб. Разбий блокчетата преди да са стигнали до оръдието, в противен случай играта ще приключи без успех. Разбий всички блокчета и събери колкото може повече съкровища, за да завършиш дадено ниво в играта.
Цветовете на Холи
Цветовете на Холи Тази онлайн логическа игра ще те потопи в цветния индийски празник на Холи. Избери цветен съд и го премести на друго празно място. Подреди всички съдове по цветове, за да ги събереш и да освободиш празно място на игралното поле. След всеки ход на игралното поле ще се появяват нови цветни съдове. Пресметни добре всичките си ходове, за да освободиш празно място колкото може по-скоро, в противен случай игралното поле ще се запълни и играта ще приключи.
Зомбита против пръсти
Зомбита против пръсти Отблъсни зомби нападението с твоя пръст в тази онлайн екшън игра. Немъртвите атакуват и са готови да завземат цялата Земя. Някой трябва да ги спре и ти си дошъл точно на време. Приготви пръстите си и покажи своите бързи рефлекси, за да спреш всички зомбита преди да е станало късно.
Пъзел с винтове
Пъзел с винтове Развий винтове и премахни всички предмети в тази онлайн логическа игра. След като отвиеш даден винт, трябва да го поставиш в друга налична дупка. Можеш да буташ различни предмети, за да задействаш верижни реакции и да вземеш ключовете в играта. Премахни всички предмети от сцената, за да завършиш дадено ниво в играта.
Смешни вицове, клипове и снимки