Дата 2014.05.14  Време 15:21  Посещения 950  Игри Игри
пирати
Пиратски битки Искал ли си някога да бъдеш капитан на пиратски кораб? В играта Пиратски битки (Pirateers) мечтата ти може да се сбъдне. Събери екипаж, приготви оръдията си, отплавай в открито море и започни своето пътешествие на лов за легендарни съкровища. Търгувай със стоки, граби търговски кораби и се бий срещу кралската флота, други пирати, призрачни кораби и морски чудовища.

В играта има няколко фракции на кораби, с които ще се сблъскаш - империалната флота, пиратите на морските кучета, пиратите на черния череп и търговци. Империалната флота и пиратите на морските кучета са твои заклети врагове. Пиратите на черния череп са твои съюзници и няма да те атакуват, но ако ти ги атакуваш, съюзът ви ще бъде разрушен.

Играта има хубава графика и много опции, които я правят реалистична и забавна. Управлението на кораба е лесно и интерактивно. Можеш да завиваш и да ускоряваш или намаляваш бързината. Имаш на разположение две различни оръжия за стрелба, които може да сменяш по всяко време. Можеш да стреляш с оръдията от двете страни на кораба, но преди това трябва да се позиционираш добре, за да улучиш своята цел.

Понякога, когато потопиш вражески кораб, той ще пусне плячка, която можеш да вземеш. Плячката се съхранява в товарното помещение на кораба. Ако товарното помещение се напълни, тогава плячката отива в отделно помещение, което обаче се изпразва на края на всеки ден. Затова трябва да преместиш предметите, които искаш да запазиш, в товарното помещение на кораба преди края на деня. Съкровищата, които събереш можеш да използваш за подобряване на кораба, за да го направиш по-бърз и опасен за противниците.

Когато се прибереш на своя остров, на пазара можеш да купуваш различни продукти. В корабостроителницата можеш да подобряваш своя кораб. В магазина за оръжия можеш да купуваш различни оръдия за кораба. Можеш също да наемаш нов екипаж или да подобряваш наличния. За да използваш способностите на някой от екипажа, трябва да го качиш на борда.

В играта има много различни куестове, които можеш да приемеш. Всеки куест ще те отведе до дадена дестинация, където ще имаш различни задачи за изпълнение. Следвай внимателно указанията в играта, за да можеш да изпълниш правилно всички задачи.

Когато корабът плава, той бавно забавя ход. Трябва периодично да го поправяш, за да е в изправност. Ако имаш дърводелец на борда, можеш да използваш неговото умение, за да поправиш кораба. Ако нямаш дърводелец, корабът ще се поправя автоматично, но с по-бавно темпо. Ако потопят твоя кораб, се връщаш обратно на твоя остров, от където можеш да се отправиш на ново приключение.

Плавай с твоя кораб и победи противниците, които се изправят срещу теб. Граби всички съкровища по пътя си и стани най-издирвания пират на всички морета!

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Рибен свят Маджонг
Рибен свят Маджонг Играй с множество цветни рибки в океана в тази онлайн маджонг игра. Свържи двойките еднакви маджонг плочки и събери всички риби. Можеш да свързваш само свободните маджонг плочки. Събери всички риби колкото се може по-бързо, за да завършиш нивото и да получиш повече точки в играта.
Тропически съчетания
Тропически съчетания Отправи се на вълнуващо пътуване с тази онлайн логическа игра в тропиците. Съчетавай екзотични плодове и открий красиви цветя и птици. Играта ти е приготвила много предизвикателни нива и разпускаща музика на екзотичен остров.
Ръгби надпревара
Ръгби надпревара Впусни се в една вълнуваща ръгби надпревара с тази онлайн спортна игра. Избери своя отбор, включи се в шампионата и спечели всички двубои в играта. Избягвай всеки противник на терена и стигни до крайната линия, за да победиш. Спечели всички двубои, за да спечелиш голямата ръгби награда. Резултатът от играта се записва само при успешно завършено ниво.
Стрелба с балончета Златна мина
Стрелба с балончета Златна мина Това е класическа онлайн игра със стрелба с балончета и злато. Целта в играта е да събереш всички парчета злато. Играта има 60 предизвикателни нива. Стреляй с балончета и ги съчетай по цветове, за да ги изчистиш от игралното поле.
Смешни вицове, клипове и снимки