Дата 2014.05.14  Време 15:21  Посещения 954  Игри Игри
пирати
Пиратски битки Искал ли си някога да бъдеш капитан на пиратски кораб? В играта Пиратски битки (Pirateers) мечтата ти може да се сбъдне. Събери екипаж, приготви оръдията си, отплавай в открито море и започни своето пътешествие на лов за легендарни съкровища. Търгувай със стоки, граби търговски кораби и се бий срещу кралската флота, други пирати, призрачни кораби и морски чудовища.

В играта има няколко фракции на кораби, с които ще се сблъскаш - империалната флота, пиратите на морските кучета, пиратите на черния череп и търговци. Империалната флота и пиратите на морските кучета са твои заклети врагове. Пиратите на черния череп са твои съюзници и няма да те атакуват, но ако ти ги атакуваш, съюзът ви ще бъде разрушен.

Играта има хубава графика и много опции, които я правят реалистична и забавна. Управлението на кораба е лесно и интерактивно. Можеш да завиваш и да ускоряваш или намаляваш бързината. Имаш на разположение две различни оръжия за стрелба, които може да сменяш по всяко време. Можеш да стреляш с оръдията от двете страни на кораба, но преди това трябва да се позиционираш добре, за да улучиш своята цел.

Понякога, когато потопиш вражески кораб, той ще пусне плячка, която можеш да вземеш. Плячката се съхранява в товарното помещение на кораба. Ако товарното помещение се напълни, тогава плячката отива в отделно помещение, което обаче се изпразва на края на всеки ден. Затова трябва да преместиш предметите, които искаш да запазиш, в товарното помещение на кораба преди края на деня. Съкровищата, които събереш можеш да използваш за подобряване на кораба, за да го направиш по-бърз и опасен за противниците.

Когато се прибереш на своя остров, на пазара можеш да купуваш различни продукти. В корабостроителницата можеш да подобряваш своя кораб. В магазина за оръжия можеш да купуваш различни оръдия за кораба. Можеш също да наемаш нов екипаж или да подобряваш наличния. За да използваш способностите на някой от екипажа, трябва да го качиш на борда.

В играта има много различни куестове, които можеш да приемеш. Всеки куест ще те отведе до дадена дестинация, където ще имаш различни задачи за изпълнение. Следвай внимателно указанията в играта, за да можеш да изпълниш правилно всички задачи.

Когато корабът плава, той бавно забавя ход. Трябва периодично да го поправяш, за да е в изправност. Ако имаш дърводелец на борда, можеш да използваш неговото умение, за да поправиш кораба. Ако нямаш дърводелец, корабът ще се поправя автоматично, но с по-бавно темпо. Ако потопят твоя кораб, се връщаш обратно на твоя остров, от където можеш да се отправиш на ново приключение.

Плавай с твоя кораб и победи противниците, които се изправят срещу теб. Граби всички съкровища по пътя си и стани най-издирвания пират на всички морета!

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Шоколадови блокчета
Шоколадови блокчета Влез в един вкусен свят с шоколадовите блокчета в тази онлайн логическа игра. Твоята задача е да поставиш блокчетата на игралното поле и да образуваш цели редици или колони. Всяко ниво вече има няколко блокчета на игралното поле, които трябва да изчистиш, за да продължиш напред в играта. Завърши всяко ниво колкото можеш по-бързо, преди времето да изтече.
Карти 21
Карти 21 Това е увлекателна онлайн логическа игра с комбиниране на карти. Целта е да комбинираш картите в колони и да направиш сума от 21. Имаш три живота в играта. Всяка колона, която привиши сумата от 21, ще ти отнеме един живот. Всяка комбинация трябва да е от максимум 5 карти, в противен случай един живот ще бъде отнемен. Играта приключва, ако загубиш всички 3 живота в играта.
Пазители на злато
Пазители на злато Това е уникална онлайн игра в подземните мини за злато. В подземните мини златото е трудно да бъде опазено от миньорите. В тази игра има стражи, които наблюдават миньорите и пазят златото да не бъде откраднато. Твоята задача е да помогнеш на бедните миньори да получат заслужена награда за изморителния труд, който полагат. Трябва да прекараш златото до изхода във всяко ниво на играта. За целта можеш да подаваш златото от един миньор на друг. Трябва да избягваш погледа на пазача, докато подаваш златото. В редиците на миньорите има също предатели и трябва да внимаваш да не им подадеш по грешка златото. Ако те хванат, играта приключва, но не се притеснявай, винаги можеш да започнеш нивото отначало.
Баскет шампиони
Баскет шампиони Покажи своите баскетболни умения и забий топката в коша в тази онлайн спортна игра. Играта предлага поредица от нива, е които темата ще се сменя на всеки 5 нива. Целта в играта е да отправиш топката към коша с помощта на флиперите. Приеми предизвикателството и се опитай да вкараш топката в коша във всяко едно ниво. Не допускай топката да падне, в противен случай играта ще приключи.
Смешни вицове, клипове и снимки