Дата 2014.02.08  Време 17:34  Посещения 335  Игри Игри
Счупен свят Играй с малкото момиче в счупения свят и изживей едно вълнуващо и объркано приключение. Счупен свят 2 (Fractured 2) е онлайн флаш игра, в която твоята цел е да помогнеш на малкото момиченце да намери своя баща. Това обаче никак няма да е лесно, поради разбърканите части на сцената.

Всяко едно от нивата на играта включва няколко платформи, по които може да се върви. Те обаче са толкова объркани, че е трудно да се намери верния път. Трябва да използваш своята интуиция и някак си да разбереш кое парче след кое следва. За съжаление, когато стигнеш до бащата на момиченцето, често се оказва, че това е било само илюзия. След като го направиш обаче, поне ще можеш да видиш сглобената картина на нивото, което е едно не малко удоволетворение за добре свършената работа.

Често ще ти се наложи да скочиш от някоя платформа, като се надяваш да успееш да се приземиш отново някъде на твърда земя. Трябва да бъдеш внимателн във всеки един момент, за да не паднеш. Но не се притеснявай, ако това се случи, просто ще трябва да започнеш нивото от начало.

Историята в играта е преднамерено неясна и объркана. Липсата на ясна цел и посока в играта може да се сравни реалния живот, където също понякога човек се изубва и не знае по кой път да продължи. В зависимост от твоето възприятие, разказът в играта може да ти се стори тежък или мелодраматичен, но във всички случай допълва играта по един добър начин.

Играта не предоставя възможност за избор на нива, но когато излезете, се запомня до къде сте стигнали. Тази втора част на играта не предоставя някакви иновации в начина на игра, а просто повтаря функционалността на първата част. Все пак нивата са различни, а вместо момче, във втората част главният герой е момиче.

Тук можете да намерите и да играете двете части на играта:

Счупен свят
Счупен свят 2

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Подреди купчината
Подреди купчината Подреди цветните цилиндри в тази онлайн логическа игра. Можеш да местиш най-горния цилиндър от всяка купчина. Премести последователно всички цилиндри с еднакъв цвят в една от купчините. Има два режима на игра - лесен с повече време и сложен, в който има по-малко купчини, в които можеш да подреждаш цилиндрите. Подреди всички цилиндри по цветове колкото можеш по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Майстор на скоростта
Майстор на скоростта Тази игра ще те отправи на едно пътешествие с бъзи коли и много адреналин. Звука на двигателя и вълнението от скоростта на пътя са главна част от играта. Влез в колата и се състезавай с най-добрите в света. Събирай бонуси, избягвай препятсвията и избутай противниците от пистата, за да си проправиш път. Използвай събраните точки, за да подобриш твоята кола.
Готвене в града на ветровете
Готвене в града на ветровете Кулинарния празник започва в града на ветровете с тази онлайн игра с готвене. Участници от всички страни са дошли, за да покажат своите готварски умения. Те ще приготвят своите любими ястия, за да впечатлят жителите на града. Включи се в празника и приготви различни ястия, десерти и напитки. Не забравяй, че ястията не трябва да са само вкусни, но и трябва да изглеждат колкото се може по-впечатляващо.
Каубои против роботи
Каубои против роботи Извади каубойските оръжия и се защитавай от роботите в тази онлайн екшън игра. Стреляй и спри атакуващите роботи преди да са разбили твоята защита и да стигнат до теб. Нивата ще стават все по-трудни и ще са истинско предизвикателство за твоите стрелкови умения. Унищожи всички противници и събери всички звезди и колкото се може повече точки в играта.
Смешни вицове, клипове и снимки