Дата 2014.02.08  Време 17:34  Посещения 329  Игри Игри
Счупен свят Играй с малкото момиче в счупения свят и изживей едно вълнуващо и объркано приключение. Счупен свят 2 (Fractured 2) е онлайн флаш игра, в която твоята цел е да помогнеш на малкото момиченце да намери своя баща. Това обаче никак няма да е лесно, поради разбърканите части на сцената.

Всяко едно от нивата на играта включва няколко платформи, по които може да се върви. Те обаче са толкова объркани, че е трудно да се намери верния път. Трябва да използваш своята интуиция и някак си да разбереш кое парче след кое следва. За съжаление, когато стигнеш до бащата на момиченцето, често се оказва, че това е било само илюзия. След като го направиш обаче, поне ще можеш да видиш сглобената картина на нивото, което е едно не малко удоволетворение за добре свършената работа.

Често ще ти се наложи да скочиш от някоя платформа, като се надяваш да успееш да се приземиш отново някъде на твърда земя. Трябва да бъдеш внимателн във всеки един момент, за да не паднеш. Но не се притеснявай, ако това се случи, просто ще трябва да започнеш нивото от начало.

Историята в играта е преднамерено неясна и объркана. Липсата на ясна цел и посока в играта може да се сравни реалния живот, където също понякога човек се изубва и не знае по кой път да продължи. В зависимост от твоето възприятие, разказът в играта може да ти се стори тежък или мелодраматичен, но във всички случай допълва играта по един добър начин.

Играта не предоставя възможност за избор на нива, но когато излезете, се запомня до къде сте стигнали. Тази втора част на играта не предоставя някакви иновации в начина на игра, а просто повтаря функционалността на първата част. Все пак нивата са различни, а вместо момче, във втората част главният герой е момиче.

Тук можете да намерите и да играете двете части на играта:

Счупен свят
Счупен свят 2

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Стрелец с билярдни топки
Стрелец с билярдни топки Това е класическа игра със стрелба с балончета с билярдни топки. Съчетай топките по цветове и ги изчисти от игралното поле. Опитай се да изчистиш колкото се може повече топки. Ако топките запълнят игралното поле, играта ще приключи.
Състезание с каляски
Състезание с каляски Включи се в надправарата с каляски с коне в тази онлайн игра със залагане. Избери конете, които най-вероятно ще спечелят в надбягването, и заложи съответна сума на тях. Опитай се да спечелиш колкото се може по-висок резултат в играта.
Олко 2
Олко 2 Събирай плочките по двойки във втората част на тази онлайн маджонг игра. Можеш да събираш само плочките, които могат да бъдат събрани отстрани. Събери всички плочки от игралното поле, за да завършиш дадено ниво в играта.
Супер хвърляне
Супер хвърляне В тази екшън игра ще цари пълен безпорядък в битка с всички средства. Направи своя ход и хвани който и да е предмет наоколо, за да го хвърлиш към противника. Опитай се да удариш тежко противника, за да победиш в битката. Избягвай предметите, които противникът хвърля, за да оцелееш. Премини през битки в различни нива, всяко от които ще представи своите предизвикателства.
Смешни вицове, клипове и снимки