Дата 2014.02.03  Време 12:13  Посещения 468  Игри Игри
свети валентин разлики
Намери разликите на Свети Валентин Свети Валентин наближава, затова тук ще ви представим една игра, с която да внесем малко романтика преди празника. Дяволски Свети Валентин (Devilish Valentine) е игра, в която трябва да откриете разликите между серия от снимки. Сцените от картинките са тематично свързани със Свети Валентин. Всяка една от тях представя момент от една интересна и романтична история, която можете да проследите. Така играта става интересна и вълнуваща.

В играта ще срещнете много сладки герои и ще имате възможността да се насладите на добра графика и релаксираща музика. Това прави любовната история между момчето и момичето още по-интригуваща. Може би и вие ще се разпознаете в някой от героите в любовния тригълник.

Свети Валентин е един от най-романтичните празници през годината. В сайта можете да се забавлявате с още много игри за Свети Валентин. В тези игри можете да подреждате пъзели, да декорирате пица за Свети Валентин, да облечете красиви момичета с подходящи дрехи за празника, да декорирате своята стая с тематично подбрани мебели.

В сайта можете да намерите и още много игри с откриване на разлики. В някои от тях можете да проследите други интересни истории. Такива са Уенди в Робовил, Музикална кутия, Пингвините на Дядо Коледа, Острието на злото.

В страницата дяволски игри можете да намерите още игри с героите от Дяволски Свети Валентин.

Приятна игра!

Коментари:

vivi
date 2014.02.03  time 19:01
много ми харесва! :*

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Стрелец с билярдни топки
Стрелец с билярдни топки Това е класическа игра със стрелба с балончета с билярдни топки. Съчетай топките по цветове и ги изчисти от игралното поле. Опитай се да изчистиш колкото се може повече топки. Ако топките запълнят игралното поле, играта ще приключи.
Състезание с каляски
Състезание с каляски Включи се в надправарата с каляски с коне в тази онлайн игра със залагане. Избери конете, които най-вероятно ще спечелят в надбягването, и заложи съответна сума на тях. Опитай се да спечелиш колкото се може по-висок резултат в играта.
Олко 2
Олко 2 Събирай плочките по двойки във втората част на тази онлайн маджонг игра. Можеш да събираш само плочките, които могат да бъдат събрани отстрани. Събери всички плочки от игралното поле, за да завършиш дадено ниво в играта.
Супер хвърляне
Супер хвърляне В тази екшън игра ще цари пълен безпорядък в битка с всички средства. Направи своя ход и хвани който и да е предмет наоколо, за да го хвърлиш към противника. Опитай се да удариш тежко противника, за да победиш в битката. Избягвай предметите, които противникът хвърля, за да оцелееш. Премини през битки в различни нива, всяко от които ще представи своите предизвикателства.
Смешни вицове, клипове и снимки