Дата 2014.02.03  Време 12:13  Посещения 475  Игри Игри
свети валентин разлики
Намери разликите на Свети Валентин Свети Валентин наближава, затова тук ще ви представим една игра, с която да внесем малко романтика преди празника. Дяволски Свети Валентин (Devilish Valentine) е игра, в която трябва да откриете разликите между серия от снимки. Сцените от картинките са тематично свързани със Свети Валентин. Всяка една от тях представя момент от една интересна и романтична история, която можете да проследите. Така играта става интересна и вълнуваща.

В играта ще срещнете много сладки герои и ще имате възможността да се насладите на добра графика и релаксираща музика. Това прави любовната история между момчето и момичето още по-интригуваща. Може би и вие ще се разпознаете в някой от героите в любовния тригълник.

Свети Валентин е един от най-романтичните празници през годината. В сайта можете да се забавлявате с още много игри за Свети Валентин. В тези игри можете да подреждате пъзели, да декорирате пица за Свети Валентин, да облечете красиви момичета с подходящи дрехи за празника, да декорирате своята стая с тематично подбрани мебели.

В сайта можете да намерите и още много игри с откриване на разлики. В някои от тях можете да проследите други интересни истории. Такива са Уенди в Робовил, Музикална кутия, Пингвините на Дядо Коледа, Острието на злото.

В страницата дяволски игри можете да намерите още игри с героите от Дяволски Свети Валентин.

Приятна игра!

Коментари:

vivi
date 2014.02.03  time 19:01
много ми харесва! :*

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Динамони 7
Динамони 7 Избери свой собствен демон и победи противниците в тази седма част на играта. Тази нова част на играта със събиране на чудовища включва четири нови зони за изследване. Създай свой отбор и стани истински Динамон водач. Твоето пътешествие около света продължава с демоните в тази седма част на играта.
Гараж за коли Разлики
Гараж за коли Разлики Играй в гаража с тази онлайн игра с откриване на разлики. Картинките в играта изглеждат на пръв поглед еднакви, но има 5 разлики между всяка една двойка картинки. Твоята задача е да откриеш всички разлики. Завърши всяко едно ниво колкото може по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Стани ушен лекар
Стани ушен лекар Стани ушен лекар и лекувай пациентите в лекарския кабинет в тази онлайн игра. Опашката от пациенти за лечение на ушите в болницата нараства. Нужен е ние лекар и ти можеш да помогнеш. Следвай инструкциите в играта и се научи бързо как да лекуваш ушите на пациентите. Използвай различни инструменти, почисти ушите и излекувай всички проблеми колкото можеш по-ефикасно и по-бързо.
Изследвай стаите Скрити предмети
Изследвай стаите Скрити предмети Изследвай различни стаи със скрити предмети в тази забавна онлайн игра. Тук можеш да играеш в 18 нива, всяко от които има 6 предмета за откриване. Наслади се на вълнението от търсене на предметите в различни интересни стаи. Движи екрана наляво и надясно, за да огледаш цялата стая. Открий всички предмети колкото можеш по-бързо, за да събереш повече точки в играта.
Смешни вицове, клипове и снимки