Дата 2014.02.02  Време 13:04  Посещения 480  Игри Игри
мумии
Мумиите в гробницата оживяват Мумиите в гробницата са оживели и някой трябва да ги спре, преди да има пострадали. В играта Хвани мумиите (Mummy Buster) твоята задача е да елиминираш всички мумии. За да го направиш, трябва да ги прекараш до някой от многото опасни капани, разположени в галериите на гробницата. В същото време трябва да бъдеш много внимателен, за да не попаднеш сам в някой от тях. Задачата ти се усложнява още повече с присъствието на твоите приятели. Не трябва да позволяваш на нито една от мумиите да ги достигне, защото това за тях ще бъде пагубно.

В играта имаш способността да разменяш мястото си с някоя от мумиите и така можеш лесно да ги прекараш до различни точки от гробницата. Трябва да избереш подходящ момент на размяна, след това мумиите продължават да се движат в същата посока. Без да подозират, мумиите ще паднат в твоя капан и ще бъдат неотрализирани.

Навсякъде в гробницата е пълно със съкровища. Повечето галерии са осветени, но други са все още тъмни и затворени. Затова е невъзможно да се размениш с мумия, която е в някоя от затворените галерии. Трябва първо да откриеш мястото, от което можеш да задействаш механизъма за отваряне. В играта има много различни капани и механизми, които можеш да задействаш, за да изпълниш крайната задача.

Играй с мумиите и разреши логическите загадки във всяко едно от двадесет и петте нива на играта, за да елиминираш ходещите мъртви бинтовани тела. Събери всички звезди във всяко ниво, за да получиш бонус точки.

Приятна игра!

Коментари:

limba
date 2014.02.02  time 21:04
super e

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Маджонг делукс 2
Маджонг делукс 2 Играй във втората част на тази интересна онлайн маджонг игра. Целта на играта е да премахнеш всички плочки от дъската. Можеш да премахнеш само двойки плочки, които са свободни отстрани.
Ели и приятели Приготви се за първа среща
Ели и приятели Приготви се за първа среща Ели и нейните приятелки ще се готвят за първа среща в тази онлайн игра за момичета. Присъедини се към момичетата и пробвай модни аксесоари и блестящи рокли. Гмурни се във вълнуващата атмосфера на една първа среща и помогни на Ели да се подготви добре. Първото впечатление, което външният вид прави, е много важно. Затова Ели иска да изглежда блестящо за романтичната среща.
Прегради вкъщи 2
Прегради вкъщи 2 Играй с преградите в къщата във втората част на тази онлайн логическа игра. Защити семейството от злодеите в играта и им помогни да съберат пари, за да построят свой собствен дом. Премахни преградите в правилната последователност, за да разрешиш логическите задачи в играта.
Плодови връзки
Плодови връзки Това е вълнуваща маджонг игра с много вкусни плодове. Твоята задача е да намериш маджонг плочките с еднакви плодове и да ги свържеш. Можеш да свързваш само плодове, които не са блокирани отстрани и връзките между плодовете могат да правят само два завоя. Постарай се да събереш всички плодове преди времето в играта да изтече.
Смешни вицове, клипове и снимки