Дата 2014.02.02  Време 13:04  Посещения 474  Игри Игри
мумии
Мумиите в гробницата оживяват Мумиите в гробницата са оживели и някой трябва да ги спре, преди да има пострадали. В играта Хвани мумиите (Mummy Buster) твоята задача е да елиминираш всички мумии. За да го направиш, трябва да ги прекараш до някой от многото опасни капани, разположени в галериите на гробницата. В същото време трябва да бъдеш много внимателен, за да не попаднеш сам в някой от тях. Задачата ти се усложнява още повече с присъствието на твоите приятели. Не трябва да позволяваш на нито една от мумиите да ги достигне, защото това за тях ще бъде пагубно.

В играта имаш способността да разменяш мястото си с някоя от мумиите и така можеш лесно да ги прекараш до различни точки от гробницата. Трябва да избереш подходящ момент на размяна, след това мумиите продължават да се движат в същата посока. Без да подозират, мумиите ще паднат в твоя капан и ще бъдат неотрализирани.

Навсякъде в гробницата е пълно със съкровища. Повечето галерии са осветени, но други са все още тъмни и затворени. Затова е невъзможно да се размениш с мумия, която е в някоя от затворените галерии. Трябва първо да откриеш мястото, от което можеш да задействаш механизъма за отваряне. В играта има много различни капани и механизми, които можеш да задействаш, за да изпълниш крайната задача.

Играй с мумиите и разреши логическите загадки във всяко едно от двадесет и петте нива на играта, за да елиминираш ходещите мъртви бинтовани тела. Събери всички звезди във всяко ниво, за да получиш бонус точки.

Приятна игра!

Коментари:

limba
date 2014.02.02  time 21:04
super e

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Стрелец с билярдни топки
Стрелец с билярдни топки Това е класическа игра със стрелба с балончета с билярдни топки. Съчетай топките по цветове и ги изчисти от игралното поле. Опитай се да изчистиш колкото се може повече топки. Ако топките запълнят игралното поле, играта ще приключи.
Състезание с каляски
Състезание с каляски Включи се в надправарата с каляски с коне в тази онлайн игра със залагане. Избери конете, които най-вероятно ще спечелят в надбягването, и заложи съответна сума на тях. Опитай се да спечелиш колкото се може по-висок резултат в играта.
Олко 2
Олко 2 Събирай плочките по двойки във втората част на тази онлайн маджонг игра. Можеш да събираш само плочките, които могат да бъдат събрани отстрани. Събери всички плочки от игралното поле, за да завършиш дадено ниво в играта.
Супер хвърляне
Супер хвърляне В тази екшън игра ще цари пълен безпорядък в битка с всички средства. Направи своя ход и хвани който и да е предмет наоколо, за да го хвърлиш към противника. Опитай се да удариш тежко противника, за да победиш в битката. Избягвай предметите, които противникът хвърля, за да оцелееш. Премини през битки в различни нива, всяко от които ще представи своите предизвикателства.
Смешни вицове, клипове и снимки