Дата 2013.09.15  Време 16:14  Посещения 1033  Игри Игри
комбиниране
Скъпоценни камъни в галактиката Галактически камъни (Galactic Gems) е класическа логическа онлайн флаш игра. Отпуснете се и се забавлявайте, докато комбинирате три или повече еднакви камъни в ред или колона. Трябва да изчистите всички блокчета, за да минете нивото.

Можете да разменята местата на съседните камъни, за да ги комбинирате по вид. Ако успеете да комбинирате повече от три камъни, получавате различни бонуси. Лазерни камъни, ще изчистят всички блокчета в ред и колона. Камъни бомби ще взривят всички съседни блокчета. Камъни светкавици ще унищожат всички камъни от същия вид.

Всяко едно ниво е с уникална форма, а действието се развива в различна интересна точка от галактиката. Внимателно преценете кои камъни да размените, за да изчистите всички блокчета. Ако не виждате възможен ход, можете да натиснете бутон "Hint". Възможно е да се получи ситуация, в която нямате повече ходове, тогава играта приключва, но можете да се опитате да минете нивото отново.

В края на всяко едно ниво можете да запишете резултата от играта в сайта и да го споделите във Facebook. Състезавайте се със своите приятели и вижте кой ще спечели повече точки.

Играта има няколко части, които можете да играете:

Галактически камъни
Галактически камъни 2
Галактически камъни 2 Нива
Галактически камъни 2 Ускорени

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Стрелец с билярдни топки
Стрелец с билярдни топки Това е класическа игра със стрелба с балончета с билярдни топки. Съчетай топките по цветове и ги изчисти от игралното поле. Опитай се да изчистиш колкото се може повече топки. Ако топките запълнят игралното поле, играта ще приключи.
Състезание с каляски
Състезание с каляски Включи се в надправарата с каляски с коне в тази онлайн игра със залагане. Избери конете, които най-вероятно ще спечелят в надбягването, и заложи съответна сума на тях. Опитай се да спечелиш колкото се може по-висок резултат в играта.
Олко 2
Олко 2 Събирай плочките по двойки във втората част на тази онлайн маджонг игра. Можеш да събираш само плочките, които могат да бъдат събрани отстрани. Събери всички плочки от игралното поле, за да завършиш дадено ниво в играта.
Супер хвърляне
Супер хвърляне В тази екшън игра ще цари пълен безпорядък в битка с всички средства. Направи своя ход и хвани който и да е предмет наоколо, за да го хвърлиш към противника. Опитай се да удариш тежко противника, за да победиш в битката. Избягвай предметите, които противникът хвърля, за да оцелееш. Премини през битки в различни нива, всяко от които ще представи своите предизвикателства.
Смешни вицове, клипове и снимки