Дата 2013.08.22  Време 15:41  Посещения 426  Игри Игри
класации
Флаш игри с класации В сайта flashigri.org има много забавни игри с класации. Всеки играч, който се регистрира в сайта, получава запазено име, с което се записва в класацията. Запазете постиженията си в класацията и премерете сили с вашите приятели.

Играчите, които се класират на някое от първите три места, получават съответно златен, сребърен или бронзов медал. Тези места носят и допълнителни точки за главната класация за топ играчи в сайта.

Резултатът от всяка игра може да се запише от бутон Submit или Submit score в края на играта. В някои игри резултатът може да бъде записан след всяко едно ниво. В други трябва първо да минете всички нива от играта. Възможно е бутонът за запис на резултат да се намира в главното меню с избор на нива.

Всеки резултат от игра може да бъде споделен директно във Facebook. След запис на резултат излиза съобщение за успешен запис, където можете да потвърдите, ако искате вашия резултат да бъде споделен. Резултатите могат да бъдат споделени и по-късно чрез Facebook бутон, който се показва вдясно от всеки един личен резултат в списаците с класации.

Тук ще представим списък с някои от игрите с класации в сайта, добавени до този момент.


Разгледайте и другите игри с класации и се забавлявайте. В сайта постоянно се добавят нови игри с класации. И вие можете да добавите нова игра директно в сайта от страница добави игра.

Коментари:

gbit
date 2013.08.30  time 14:48
ye :)

panto
date 2013.08.24  time 13:51
tazi s tankovete mi e liubima

naka
date 2013.08.23  time 00:23
super sa igrite!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Пинбол тухли мания
Пинбол тухли мания Играйте с топките на терена за флипер в тази онлайн аркадна игра. Вашата задача е да изстреляте топките и да спрете формите, преди да стигнат до върха. Прицелете се добре и събирайте допълнителни топки, за да имате повече удари във всеки ход. Опитайте се да достигнете възможно най-висок резултат.
Монстобер Зап
Монстобер Зап Играй с любимите си Дисни герои на Хелоуин в тази забавна онлайн игра. На Хелоуин ще излязат много зли духовете и чудовищата, твоята задача е да ги спреш и да предпазиш добрите герои в играта.
Като в сън
Като в сън Михаела се подготвя за Свети Валентин в тази онлайн игра със скрити предмети. Любимият ден от годината за Мишел е Свети Валентин. Помогни на момичето да се подготви и да прекара романтичен ден с любимия си Иван. Намери всички скрити предмети в играта възможно най-бързо на всяко ниво. Резултатът в играта зависи от отношението на правилни и неправилни опити да вземеш предмет, всяка използвана подсказка отнема точки от резултата, а спечелените титли дават допълнителни точки. Открий всички предмети възможно най-бързо, за да получиш допълнителни точки във всяко ниво.
Скъпоценни камъни Кралска сага
Скъпоценни камъни Кралска сага Съчетай искрящите бижута в редове и колони в тази онлайн логическа игра. Размени местата на две бижута, които се намират едно до друго, за да направиш редици от поне 3 бижута от един и същи вид. Прави по-големи комбинации, за да получиш бонус предмети и използвай верижни реакции, за да получиш повече точки. Резултатът от играта се определя от най-високо постигнатия резултат в което и да е ниво от играта.
Смешни вицове, клипове и снимки