Дата 2013.08.22  Време 15:41  Посещения 432  Игри Игри
класации
Флаш игри с класации В сайта flashigri.org има много забавни игри с класации. Всеки играч, който се регистрира в сайта, получава запазено име, с което се записва в класацията. Запазете постиженията си в класацията и премерете сили с вашите приятели.

Играчите, които се класират на някое от първите три места, получават съответно златен, сребърен или бронзов медал. Тези места носят и допълнителни точки за главната класация за топ играчи в сайта.

Резултатът от всяка игра може да се запише от бутон Submit или Submit score в края на играта. В някои игри резултатът може да бъде записан след всяко едно ниво. В други трябва първо да минете всички нива от играта. Възможно е бутонът за запис на резултат да се намира в главното меню с избор на нива.

Всеки резултат от игра може да бъде споделен директно във Facebook. След запис на резултат излиза съобщение за успешен запис, където можете да потвърдите, ако искате вашия резултат да бъде споделен. Резултатите могат да бъдат споделени и по-късно чрез Facebook бутон, който се показва вдясно от всеки един личен резултат в списаците с класации.

Тук ще представим списък с някои от игрите с класации в сайта, добавени до този момент.


Разгледайте и другите игри с класации и се забавлявайте. В сайта постоянно се добавят нови игри с класации. И вие можете да добавите нова игра директно в сайта от страница добави игра.

Коментари:

gbit
date 2013.08.30  time 14:48
ye :)

panto
date 2013.08.24  time 13:51
tazi s tankovete mi e liubima

naka
date 2013.08.23  time 00:23
super sa igrite!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Завърти се в кръг
Завърти се в кръг Скачай и тичай и се опитай да оцелееш в кръга в тази онлайн игра. Покажи своите умения и прескачай препятсвията в това кръгово предизвикателство. Можеш да скачаш и да използваш двойни скокове, за да прескочиш препятсвията. С всяка обиколка играта ще става все по-предизвикателна. Опитай се да се задържиш в играта колкото може по-дълго, за да събереш повече точки.
Направи снежен човек
Направи снежен човек Направи снежен човек в тази предизвикателна логическа онлайн игра. Мести едновременно частите на снежния човек и ги събери заедно, за да направиш един цял снежен човек. Трябва да бъдеш внимателен и да прецениш правилно пътя на частите на снежния човек, за да избегнеш преградите и опасностите по пътя.
Коледна лудост с балончета
Коледна лудост с балончета Това е коледна онлайн игра със стрелба с балончета. Тази игра ще те накара да почувстваш празничната коледна атмосфера. Изчисти балончетата от игралното поле, като ги комбинираш по цвят. Не позволявай на балонпетата да докоснат крайната граница. Събери специалните балонпета за повече точки.
Цветен пиксел
Цветен пиксел Оцветяването е едно много хубаво хоби за почива и тази игра ще ти даде възможност да се възползваш от това. Тук ще можеш да оцветяваш различни картинки пиксел по пиксел с помощта на номера. В тази игра можеш да избереш между 800 различни картинки за оцветяване и да направиш прекрасни творения от тях. Можеш да оцветяваш животни, хора, коли, цветя, храна, чудовища, рицари и много други. Прекарай часове с оцветяване и си почини добре с тази забавна детска игра.
Смешни вицове, клипове и снимки