Дата 2013.08.03  Време 12:33  Посещения 1614  Игри Игри
за двама топ игри
Онлайн игри за двама Игрите за двама ви дават възможност да играете и да се забавлявате заедно с вашите приятели. В сайта може да намерите много онлайн игри за двама. Тук ще представим списък с кратко описание на едни от най-добрите игри за двама в сайта.

Игрите за двама могат да се играят едновременно от двама играчи на един компютър. Някои от тях са подходящи за игра и от само един играч, който управлява и двата героя в играта. Някои игри могат да се играят и от трима или четирима играчи едновременно на един компютър.

Момче огън и момиче вода 1. Момче огън и момиче вода.

Огънят и водата са основните действащи сили в тази игра. Тук едно момче с огнени сили и момиче с водни сили трябва да съберат всички кристали и да преодолеят препятсвията до изходните врати. Всеки един от героите може да вземе само съответния цвят кристали. Освен това има препятсвия, които само един от героите може да преодолее. Тук трябва внимателно да помислите по какъв начин да действате, така че да решите всички загадки. Съвместната работа между двата героя е в основата на успеха. Играта има няколко части, изпълнени с много вълнуващи нива и загадки в пещери с различна тематика - гора, светлина, кристали, лед.

В сайта можете да играете и много други подобни игри със съдействие, в които има двама главни герои. Те разполагат с различни умения и трябва да си помагат взаимно, за да достигнат до крайната цел.

Футбол за двама 2. Футбол за двама.

Футболът е най-популярната игра в света. Тази игра ви дава възможност да покажете вашите умения в един обикновен сблъсък един срещу един. Играта започва на центъра на футболното игрище, където от двете страни на топката са двамата играчи. Трябва да действате колкото може по-чевръсто, за да можете да вкарате гол в противниковата врата и да се поздравите с крайната победа. В играта има пароли, които отключват различни режими и бонуси. Ето някои от паролите:

bOwliSbaLl - игра с боулинг топка
sPeSedmodE - по-високи скокове
floSATball - топката стои във въздуха и отскача от горния край
teNniSbaLl - игра с топка за тенис на корт
loWgraSiTy - по-ниско ниво на гравитация

Лош сладолед 3. Лош сладолед.

В тази игра главни герои са сладоледите, а тяхната цел е да изядат всички плодове на полето. Звучи лесно, но на пътя им има много капани, препятсвия и врагове. Играта има две части, в които можете да играете разнообразни нива, пълни с много плодове и противници с различни способности. Трябва да сте бързи и много внимателни, за да не попаднете в някой от капаните и да избягате на противниците. След като съберете всички плодове, можете да преминете към следващото ниво.

Близнаци котки бойци 4. Близнаци котки бойци.

Тук главни герои са две котки бойци, които са решени на всичко, за да постигнат своята цел. Това е още една игра, където двамата играчи трябва да си помагат взаимно, за да могат да преодолеят препятсвията. Нивата в играта са пълни с много загадки и механизми, които трябва да използвате по правилния начин, за да стигнете изхода.

Драконов юмрук 5. Драконов юмрук.

Драконов юмрук е поредица от бойни игри, в които можете да играете срещу компютъра или в режим за двама играчи. Игрите са пълни с много различни бойци, разнообразни удари и хватки. Всеки боец разполага и с едно смъртоносно оръжие, което може да използва. Бийте се и покажете своите умения срещу противниците на бойното поле.

Сумисти 6. Сумисти.

Тук можете да играете сумо срещу компютъра или с други играчи. Играта може да се играе от до четирима играчи едновременно на един компютър. Целта е да изблъскате останалите играчи от полето. Трябва да сте много внимателни и да преценявате всяко свое движение, теренът е хлъзгав и коварен.

Легендата за Ян Лонг 7. Легендата за Ян Лонг.

Легендата за Ян Лонг включва поредица от няколко игри, пълни с много приключения. Игрите могат да се играят едновременно от двама играчи на един компютър. В игрите от Легендата за Ян Лонг можете да избирате между различни герои, с които да играете. По своя път ще срещнете много опасни противници. Можете да използвате различни магии и умения, които ще ви помогнат в трудната битка.

Бомби 8. Бомби.

Бомбермен е една от най-популярните класически игри. Тук можете да играете срещу компютър или срещу други играчи. Играта може да се играе от до четири играча едновременно на един компютър. Главната цел е да използвате бомбите, за да разрушите блокчетата и да елиминирате всички противници. При унищоване на блокчетата можете да намерите различни бонуси, които ще ви направят по-силни.

Голф 9. Голф.

Голфът е популярен спорт, в който играчите трябва да вкарат своята топка в дупките с възможно най-малко на брой удари. В тази игра може да се играе мини голф от няколко играчи едновременно на един компютър. Те се редуват да удрят своята топка. Резултатите от различните игрални полета с дупки се сумират в класация, която определя крайния победителя.

Джаги 10. Джаги.

Джагите са забавна игра, която е подобна на футбола. Играта има оградено футболно игрище с две врати. На игрището са разположени равномерно футболистите на двата отбора. Играчите могат да се управляват с ръчки нагоре и надолу, така че да ударят топката и да я изпратят към противниковата врата. В тази игра могат да играят двама играчи едновременно, които управляват двата противникови отбора.

Играйте онлайн най-добрите игри за двама с вашите приятели. Предложете ни нови и интересни игри за двама. Можете да добавите игра директно в сайта от страница добави игра.

Коментари:

Поли
date 2016.08.30  time 22:59
на мен лош сладолед ми е любимата

азалия
date 2016.03.29  time 21:12
тези игри са супер!!! особено първата с момче огън и момиче вода ;)

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Моден практикант Стилно пътуване
Моден практикант Стилно пътуване Отправи се на едно преобразяващо пътуване в света на стила и модата с тази онлайн игра за момичета. Стани практикант в една модна компания и се научи да съставяш красив моден външен вид. Потопи се в забързания свят на модата. С всяка една задача в играта можеш да подобриш модните си умения и да отключиш нови възможности да заблестиш.
Динамони 7
Динамони 7 Избери свой собствен демон и победи противниците в тази седма част на играта. Тази нова част на играта със събиране на чудовища включва четири нови зони за изследване. Създай свой отбор и стани истински Динамон водач. Твоето пътешествие около света продължава с демоните в тази седма част на играта.
Гараж за коли Разлики
Гараж за коли Разлики Играй в гаража с тази онлайн игра с откриване на разлики. Картинките в играта изглеждат на пръв поглед еднакви, но има 5 разлики между всяка една двойка картинки. Твоята задача е да откриеш всички разлики. Завърши всяко едно ниво колкото може по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Стани ушен лекар
Стани ушен лекар Стани ушен лекар и лекувай пациентите в лекарския кабинет в тази онлайн игра. Опашката от пациенти за лечение на ушите в болницата нараства. Нужен е ние лекар и ти можеш да помогнеш. Следвай инструкциите в играта и се научи бързо как да лекуваш ушите на пациентите. Използвай различни инструменти, почисти ушите и излекувай всички проблеми колкото можеш по-ефикасно и по-бързо.
Смешни вицове, клипове и снимки